çayın mis gibi tavşan kanı dediklerinde haa.opuyorumnanaktan.ala canım all istediğin kadar ye,burdan yeniler hiç kilo yapmıyoo..kaydirigubbakcemile3rejimdeyim ama dayanamadım ya alabilrmiyim bende çay koyayım bari
hoş geldin tatlım tabiki yer var heriii sorulurmu heeççç kaydirigubbakcemile5ooooo slm hemşolarım,canlarıma.s.
bende amasyalıyımm.banada yer warmı aranızda
bikaç gündür bakmadım,geldim canım .uzaylı gaciiii. lülülülülülüHu huuuu! Kimse yok muu?opuyorumnanaktan
sıkıntıyı ceken bilir denilmiş.ee doğruda yani..canım bizlerde sende ne desek boş ama allahtan umudunu kesme,hayırlısı olsunda inşallah olur.:ecrin_bebek:iyi akşamlar hatta geceler demem lazım sanırım bugün bişeyi farkettim kendimde artık bebek için üzülmüyorum derken farkettimki kalbim çok acıyor sadece kandırıyorum kendimi üzülüyorum hemde çok rabbim çok şey değil bir melek diliyorum senden nolursun benim içinde ol de nolursun bu sınav bana çok ağır geliyo hemde çokkk yardım et bana
hemşolar sizide derdimle sıkmak istemiorum nolur kusuruma bakmayın nolurrrr:gitme:
aminnnn canımmm rabbım gönlüne göre versın kuzumm hepımızın ama senın ıcınde tez zamanda hayırlısıyla guzel haberler almayı nasıp etsınn canımmm...cok zor bı sınav ama hersey Allahtan canım,uzulme nolur...offf offf özemm offf 3 yıl 3 aylık evliyim işte ilk bi kaç ay dikkat ettik erken diye sonradan olsun dedim ben istedim ama 3 yıl oldu daha yok daha yok rabbim kimsewye aratmasın inşallah isteyenn istediği zamanda nasip etsin inşallah bunun sınavı çok zor stresi çok yıpratıcı allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
diliyorumki canı gönülden allah içine işte hazırım bebek gelebilir dediğin anda göbüşüne kondurur inşallah sıkıntı çekmezsin
geldı aplam 15 gun oldu ama 15 gunde 4 gece evde kalabıldı ara ara gönderdıler yıne cunkuözeemm sen ne ediyon fıstıık gocan geldimi yanındamı.opuyorumnanaktan
geldim geldim suprensesi opuyorumnanaktan
sabahtan beridir sizlere yalı yaptım ayyy ondan geciktim.
aman amaaann yorulmuşum ama değdi hadii soğumadan sizde yiyiyelim kızlaarr.
günaydın günaydın günaydın......................
bide kayadüzünden kimse yokmu merzifonun kayadüzü kasabası
slm kıslar bnde amasya merkes oturuyorum sizlerle tanışmak isterim canlarımmm...
küçük belvar mı büyük belvar mı kuzu? Teyzem oradaydı kayadüzünde,bıras uzak kalıyor ıssız kalıyor ama kucuk ve şirin... memleketımın heryerı sirinn..
canım benim eşim kayadüzü kasabalı...bide kayadüzünden kimse yokmu merzifonun kayadüzü kasabası
canım küçük büyük bilmemde ananem ilkokulun üstünde oturuyor belediye başkanı akrabamız olur sebahattin şenyüz teyzen neresinde peki yada soyadını yazarsan tanırım mutlaka kötükedihüso
merhabaa, hoşgeldin canımm
ben de merkezdeyim
nerde oturuyosun canım, nerde çalışıyosun bi de
tanışırız tabiki yerimseniben
canım soyadımız aydoğan.......soyadından tanırım adından değilde mesela caminin ordaki akrabalardan soyadı sevindik var sevindikler onları tanırmısın tam caminin arkasında oturuyorlar
benim soyadım karslı eşiminki çamur ikimizde suluovalıyız kayadüzü dediğim yer evet belvar ben bütün pilav şenliklerinde bulundum belkide gördüm seni ama tanımam tabitüh bak
soyadından tanırım adından değilde mesela caminin ordaki akrabalardan soyadı sevindik var sevindikler onları tanırmısın tam caminin arkasında oturuyorlar