Amasya///05

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu kımse yokmu bugün çok mutlu bir anneyim hemde çokkk bugün kızımın doğumgünü teyzeleri-ablaları 2yi bitiriyor ................ay su gibi aktı zaman yaaaaaaaaaaaaaa ...........

doğumgünü kutlu olsun fıstığımın ...Allah sağlıklı uzun ömür versin.acı keder bilmeden yaşasın inşallah:1hug::hooray:

eficik selam canım.kızına nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim. allah hayır evlatlardan eylesin.
baksana ben yine amasyaya geldim.karasız bir gidişti.ve yine sana uğradım.ama yerinde yeller esiyor.:1no2: ne yaptınız kısss koca tükanı,tüüühhh yedinizmi la bi cırpıda.
ayy merak ettim valla şaka biyanada.noldu gercekten.karşı pastaneye sordum,orası bitti dediler.hiç bir şey düşünemeden şoka uğradım.hani yenilicektiniz,elekten gecircektiniz.şaşırdım doğrusu.neyse hayırlı olsun her ne olduysa,canınız sağolsun.

umudunu kaybetme bende suluovalıyım heriiiiiiii.sakaryada kimi bekliyon canısı,ayrıca benim kızda sakaryaya gelin gitti.ama orda durmuyor şimdi.sen suluovada kimlerdensin.neyse hoşgeldin canım.

nımetomer sende hoşgeldin canım.
hepcek sorayım nasılsınız bakiiiimmm. öpüyorum hemşolarım.Şeniz

iyiyiz şekerim sen nasılsın bakalımşakkıdı amasyaya gitmişin doktoramı gittin sonuç nedir beni haberdar et emi öpüyorumhihoyyyt

kızzzzzzzzzzz aşkkkkolsunnnnnnnnnnn diğer market kısmını geri verdik yani boşalttık.............fakat diğer giyim kısmındayız yani diğer 3 kattayız tekstildeyiz kızzzzzzzzzzz şok olma tadılat yaptık yalanım yok yanı modi mağazanın adı bırdaha geldiğinde beklerim bu sıralar yarımşar gün uğruyorum annemler geldıde mersinden...................ay kız valla güldürdün beni yaaaaaaaaaa oraya kadar yürümüşsün birazcık aşağı yürüyüpte takstil kısmına uğrasaydın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............................hihoyyyt

Taşovalı hemşehrilerim nirelerdesiniz ..gelin herii yavv:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrsssssssss amasyada hafif kar çiseliyor .............nerelerdesinizzzzz hu hu

önce annenlere hoşgeldin der ellerinden öperim.
birazcık daha aşşağıyada indim,öylesine avare avare gezdim.kimse yoktu yanımda,evde o gün için beni bekleyende yoktu ooohhh......kendimi özgür hissettim.sanki amasyayı ilk defa geziyorcasına üç saat dolanmışım.aslında nere gittin desen,söyleyememde.hiiiçç işte şuursuzca yürümek istedim.kastim ayaklarımaymış heral.
haaa kısss insan eski tükanınıza,100 m. ilerisine yada şuraya buraya taşındık diye bi kağıt asar bee :mymeka:sordum karşı pastaneye,bittiler deyince,üzüntümden bak amasyayı nasıl bi çırpıda dolandım. nerden bilebilirimki şekerim.

öpüyorum hepiçinizi..Şeniz

ayyyyyyyyy ne güzel kızzzzzzzzz beraber yürürdük işteeeeeeeee...........kız biz taşınmadıkkı sadece diğer kısımda kaldık diğer tarafı marketı verdık hepsi bu zaten insanlar tekstil için ön kısımdan gırıyordu hanı sen zaten önceden gelmiştin ya kasa kısmınaaaaaaaaaaaaaaaaa..........ay ne çabuk unutuyon kızzzzzzzzz öptüm seniiiii...lülülülülülü

slm kızlar nasılsınız bakalım..............

iyiyiz rüyanaz,sağolasın canım benim.

eficik.ne yalan söyleyim arkayı farketmedim.nasip olmadı,inş.başak zaman olur.hayırlı olsun tekstil bölümünüzde.allah artırsın canım.

eeeee diğer kızlar nirdeleeeeeeerrrrrr.
selam nen hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz

evet olabılır canım ya ınsanın her an herşey aklına gelmeyebılır................inşallah bu sefer buluşurz ................zaten tabelmızda asıldı bugün MODİ kırmızı beyaz rengınde oki lülülülülülü

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyy canımmmmm sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııı....................gelen kımse yokmu ..............kaydirigubbakcemile

kızlar günaydın nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz 3 gün olduuuu kimseden çıt yokkkkkk...............................
bugün cuma herkese iyi -mutlu-umutlu bir hafta sonu başlangıcı diliyorummmmmm.....

site değişti acaip oldu..
girmek bile gelmiyor içimden,sizcede böylemi arkadaşlar?
sanki ruhsuz gibi duruyor bu haliyle.bana öyle geldi yani
sevgiler herkese.. by...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…