Amasya///05

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................................keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllllll.................

Ayne öyle şeker. Kimbilir belki yine Amasya'ya yolum düşer birgün

valla yolun düşerse beklerim tabıkkı bende amasyadaysam hala yanı özel sektör neler olacağı belli olmaz................................................hayatta her an herşey olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

valla yolun düşerse beklerim tabıkkı bende amasyadaysam hala yanı özel sektör neler olacağı belli olmaz................................................hayatta her an herşey olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

Sussssss ağzını hayra aç. Bu ekonomik krizde otur oturduğun yerde

Sussssss ağzını hayra aç. Bu ekonomik krizde otur oturduğun yerde

valllaaaaaaaaa haklısınnnnnnnnnnnnnnnn zaten bir yere kıpırdayamayızdaaaaaaaaaaaaaaa......................................hanı ticaret ne olacağı bellı olmaz bakarsın dahada büyür holding oluruzzzzzzzzzz dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

İnşallah neden olmasın.. Allah bebeşinizin şansını bol etsin, sizde holding olun

hepinize kolay gelsin.günaydınlaaaaaaaaarrrrrrra.s. :1hug:

canım ya allah kavuştursunnnnnnnnnn evet kolay değil üzülme diyeceğim ama mutlaka üzüleceksindir...............ama tekrar geleceğini düşünürsen üzüntün birazcık azalır yine.....
sağol canım çok sağol.ama birdaki gelmeleri yaz tatilinde olacak ne yazıkki.ondan dolayı çok özlücem.öyle oralarda net felanda yok.çok kötü bir köyde görev yapıyor.allah yardımcıları olsun.artık telofonla idare edeceğiz.canları sağolsunda.
slm arkadaşlar bende amasyalı değilim ama amasya da oturuyorum 1.5 yıldır..doğru dürüst arkadasımda yok burda.tanışalımmı.ben şeyhcui mah. oturuyorum.kaydirigubbakcemile5
merhaba canım.bende suluovada oturuyorum.malesef pek gidemiyorum amasyaya.burda olsun görüşebiliriz.
merhaba .nasıl doğuda rahatmısın.benim kızda doğuda görev yapıyor.kars sarıkamış başköyde.öğrenmen kendisi.allah hepinize yardımcı olsun.amasyadan sevgiler sana.
Ayne öyle şeker. Kimbilir belki yine Amasya'ya yolum düşer birgün
inşallah canım.kalbin kalmış,amasyamızda.neden olmasın.allah büyüktür.bekleriz

eficik canııımmm.holding olma hayalleriniz inşallah gercekleşir canım.nasip kısmet işi bu,birde bakmışsınız büyüyü vermişsiniz.kolay gelsin bitanem.

bol güneşli bir güne aydın demeyi çok isterdim ama olsun yaşam herşeye rağmen güzel.nasılsınız arkadaşlar. herşey yolundamı.eficik canım ben aslen Rizeliyim.2007 ağutz ayında evlendik.amasyada oturuyoruz.eşim buralı.memleketimide çok ösledim yaff.sen nerdesin .

suluovada çalışıyorum ben.her gün git gel sıkıldım yaa.senağlama amasyada iş bulsam dönecem hemen.

merzifon dan kmse yok muuuuu???yerimseniben

valla ben mersinliyim ama amasyada oturuyom.....................aradakı fark 1 saatlık yolmu yoksa dahamı yakın tam bılmıyom ama olsun dostlukları mesafeler engelleyemezzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv:

anladım güzelimmmmmmmmmm amaman hayat kolay değil canım işte öyle veya böyle mücadele ediyorsun ama boşver tatlı mücadeleler bunlar allah sağlık versinde gerisi gelirrrrrrrrrr.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

napıonuz hemşolarım ya ben geldim....hiç beni arayan olmamış özlemedini mi ((

napıonuz hemşolarım ya ben geldim....hiç beni arayan olmamış özlemedini mi ((

kız sen benı hiç aradınmıııııııııııı haneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy.................şaka bir yanada nasılsın nerelerdeydınnnnnnnnnn çabukum söyle bakemmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

valla ben mersinliyim ama amasyada oturuyom.....................aradakı fark 1 saatlık yolmu yoksa dahamı yakın tam bılmıyom ama olsun dostlukları mesafeler engelleyemezzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv:
40 dk felan sanırım. merzifon çok sıkıcı bi yer evliliğimden dolayı geldm burayadaha doğrusu eşimin işinden dolayı ve kmseyi tanımıyorum hç bi yer de bilmiyorum çok sıkıcı çok:çok üzgünüm:

kız sen benı hiç aradınmıııııııııııı haneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy.................şaka bir yanada nasılsın nerelerdeydınnnnnnnnnn çabukum söyle bakemmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

canım burdayım yani amasyadayım şuanda annemdeydim hafta sonu geldim........iyiyim sen nasılsın........

canım burdayım yani amasyadayım şuanda annemdeydim hafta sonu geldim........iyiyim sen nasılsın........

iyiyim canım idare ediyoruz işte kış bir yandan iş bir yandan ay bırazda sıkıldım artık ay açılmam gerek ya bu arada annemde dün ameliiyat oldu diz kapağından onuda atlattık kafamda bıraz karışıktı gidemedımde neyse bugün daha iyiyim...............

ay evet haklısın ılk zamanlar bende çok sıkılıyordum sonra dedım yaaaaaaaaaa ben ne güne duruyom amasyayı gez-toz zaten ufak ırmak boyu gezip gezip gelıyom bırde arasıra kafede yemek yıyorum işte böyle şimdide gerçi mağaza var ıdare edıyozzzzzzzzzzzzzz
hihoyyyt

geçmiş olsun canım annene ...git birkaç günlügüne degişiklik olur hem anneni görür hem enerji toplar gelirsin ben kafam estikçe giderim.........

gecmiş olsun eficiğim annecine.allah şifa versin.
kız suluovada ırmak bilem yok.kupkuru biyer.yedikır diye baraj var ama orayada yazın pikniğe gidilir orasıda sıkıcı benim için.
yahu ne kötü biyerde oturuyoa düşünüyomda.hiç bi eğlence mekanı,kültürel etkinlik,bi sinema bile yok.ıssız adamı çok söyleyip durur millet.meraktan catlıcam artık.
ooofff offffffff ağlayım bariiii senağlama senağlama

ay haklısın ama yinede çpk şükür sağlığımız yerinde ya boşverrrrrrrrrrrrrr ne etcennnnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…