- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
İnanmıyorumm bu kadar ucuz olamaz bir insan.Nasıl hediyenizi başkasına verebilir.Bende ayni seyi bekliyorum suanda en kötü günlerimde beni bıraktı eski sevgilisine döndü daha benimleyken kizla konusuyoms oda cok umursamz ilgisizdi ama sabrettim düşün benim ona aldigim kitabi sevgililer gününde sevgilisine hediye etmis kiz faceden paylasms gördm :) senin yine gözünün önünde pismanligini görmen çok daha kolay ben onu hoc göremiyorm bile ama allah büyük kimsenin yanına kalmz biliyorum cok pisman olcak senin kide öyle Allah birakmz..
Gıcıklığına arada ona da bir selam çak salla gitsin hem kafası karışsın hem de beklediğini alamasın hayvancıkMerhabalar.Yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum.
Eski erkek arkadaşımla bir ay önce ayrıldık.Aynı hazırlık sınıfındaydık,şimdi de aynı sınıftayız.Yani bir 3 yıl daha aynı sınıfta olacağız.Neden ayrıldık konusuna girip hatırlayıp üzülmek istemiyorum.Ama özetle son zamanlarda ilgisiz,hoyrat,umursamaz olmuştu.Hepsine eyvallah dedim ama bana sinirle tokat atması son damla oldu.Ve bir kaç yalanını yakalamıştım.Herneyse..
Biz derslere amfide giriyoruz.Okula ilk hafta gitmemiştim,tabi ondan başkasını da pek tanımıyorum,yanlızım anlayacağınız.Sadece o var diye biraz asosyal olmuştum.Sınıftan kimseyle samimiyet kurmadm.Merhaba merhaba sadece.Amfi çok büüyük değil,gayet küçük bi sınıftı.İlk gün gelmedi,ikinci gün ben bir uçta oturdum o ise önümde diğer uçta oturdu.Ertesi günde bende gitmemiiştim.Dünse aynı yerde oturuyordum bir sıra arkamda en köşeye oturmuştu sonra arkadaşıyla kalkı ve benim tam arkamda oturan arkadaşlarının yanına oturmaya geldi.Bende o gelirken kalkıp bir öne geçtim.Biraz sıkıcı anlattım kusura bakmayın ama amacını merak ediyorum.Neden yakınıma geldi.Ben mi üzerime alınıyorum.
Kesinlikle barışmak gibi bir amacım yok çünkü geriye baktığımda sadece kullanıldığımı hissediyorum.Öyle midir tabiki Allah bilir.
Ben yaptıklarından pişmanlık duymasını istiyorum.Çünkü çok üzüldüm.
Şimdi gülüyorum eğleniyorum.Mutsuz görünmüyorum.
Sizce aklının başına gelmesi için,pişman olup özür dilemesi için ne yapmam gerek ?Yada benim hala gülebildiğimi görmesi onun canını acıtır mı?
Çok çok çoook teşekkür ederimm şimdiden.
Yapamam bunu.Ondan nefret ettiğimi biliyor.Aslında nefrette etmiyorum ama nefret ediyorum senden dedim.Belki dönecek olsa bile bunu dediğimden dolayı dönemeyebilir.Yokmuş gibi davrranmak zorundayım.Yüzümde en sahici gülümsememle.Gıcıklığına arada ona da bir selam çak salla gitsin hem kafası karışsın hem de beklediğini alamasın hayvancık
Ay rezil etseydin yaBende ayni seyi bekliyorum suanda en kötü günlerimde beni bıraktı eski sevgilisine döndü daha benimleyken kizla konusuyoms oda cok umursamz ilgisizdi ama sabrettim düşün benim ona aldigim kitabi sevgililer gününde sevgilisine hediye etmis kiz faceden paylasms gördm :) senin yine gözünün önünde pismanligini görmen çok daha kolay ben onu hoc göremiyorm bile ama allah büyük kimsenin yanına kalmz biliyorum cok pisman olcak senin kide öyle Allah birakmz..
Sosyalleşmeye başlıyorum yavaş yavaş.Herkesin arasında belli bir samimyet olduğundan şimdi dahil olmam zor oluyor.hem barişmak istemiyorsun hemde özür dilesin diyorsun..şuanda aklın onda olduğu için her hareketini kendine yoruyorsun..bence sosyalleş kendine başka arkadaşlar edin..
Evet bir ön tarafa geçmem belki haya oldu hani umrumdasın mesajı vermiş olabilirim.Ama sesini bile duysam şuan için bende hala etki yaratabiliyor.Ne kadar uzak o kadar iyi dedim bir öne geçtim.birine verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak.
sende öyle yap.
umursama,
görmemezlikten gel.
mutlu ol.
Bilmiyorum içimdeki son kırıntıları da atabilecek tek şey pişman olması galiba.Pişman olsa size ne faydası var? "Bir insana hatasını kabul ettirdim." demekten başka ne gibi bir yararınız olacak ki? Pisliğin tekiymiş zaten, hiç muhatap olmayın.
yerini değişmemeye özen gösterEvet bir ön tarafa geçmem belki haya oldu hani umrumdasın mesajı vermiş olabilirim.Ama sesini bile duysam şuan için bende hala etki yaratabiliyor.Ne kadar uzak o kadar iyi dedim bir öne geçtim.
Bakmıyorum.O da bakmıyor.
Mutlu olmasam da mutlu görünmeye dikkat ediyorum
Aynı zamanda kendini de yorma(sın) derim ben..'Güzel ve tatlıbikiz'cım:)Kendine yorma derim hemen..
Tamam bundan sonra dikkat edeceğim.Aynı yerde oturacağım.yerini değişmemeye özen göster
Daha yeni aynı ortamda bulunduğumuzdan ben henüz nasıl hareket etmem konusunda istikrarlı olamıyorum.Yine duygusal davrandım.Yalan ve şiddet var ise işin içinde o adam iflah olup özür dilemez . Salla gitsin , hala neden önemsiyorsun ki öyle hırtı? Öylelerinin ancak kadına gücü yeter zaten...
Yavaş yavaş inşallah.. Gülüyorum aslıında mutluyum.Mutlu görünmem pişman eder mi onu da bilmiyorum.Görmezden gel, yokmuş gibi davran ve gerçekten gülümse, gerçekten iyi hisset kendini sırf pişmanlık duysun diye değil. zihninde yok et onu, atomlarına ayır
İyi hissetmek için onun özür dilemesine hacet yok , sen gönül kapılarını aç , kafana uyacak yanına yakışacak, gönlüne göre biri seni bulduğunda emin ol ki bu söylediklerin hiç bir anlam taşımayacak.Daha yeni aynı ortamda bulunduğumuzdan ben henüz nasıl hareket etmem konusunda istikrarlı olamıyorum.Yine duygusal davrandım.
Önemsemiyorum ama bi şekilde dikkatimi çekiyor sesi,yaptıkları.Tabiki ona bakmıyorum.O da bana bakmıyor.Bilemiyorum pişman olsa,özür dilese yada utansa yaptıklarından kendimi iyi hissedeceğim.
Şimdilik gonul kapılarım tamamen kapalı çünkü korkuyorum bir başkasını hayatıma dahil etmeye.Bir de uzuun bir zaman geçsin istiyorum. Çünkü ona karşı hislerim o kadar kuvvetliydi ki deli divane seviyordum.Şimdi başkası olsa gelse çok pismanım dese ona dönmem ama allak bullak olurum gibi geliyor.Belki de ilişki tecrubem olmadığından böyle düşünüyorum.İyi hissetmek için onun özür dilemesine hacet yok , sen gönül kapılarını aç , kafana uyacak yanına yakışacak, gönlüne göre biri seni bulduğunda emin ol ki bu söylediklerin hiç bir anlam taşımayacak.