amacı ne ?Ve ben ne yapabilirim

İnanmıyorumm bu kadar ucuz olamaz bir insan.Nasıl hediyenizi başkasına verebilir.
Herşey müstehak bunlara yahu.İnşallah.
Birde şöyle bi durum var pişman olsa evet görebileceğim ama olmazsa da mutlu mesut olursa da göreceğim.

Gıcıklığına arada ona da bir selam çak salla gitsin hem kafası karışsın hem de beklediğini alamasın hayvancık

Gıcıklığına arada ona da bir selam çak salla gitsin hem kafası karışsın hem de beklediğini alamasın hayvancık
Yapamam bunu.Ondan nefret ettiğimi biliyor.Aslında nefrette etmiyorum ama nefret ediyorum senden dedim.Belki dönecek olsa bile bunu dediğimden dolayı dönemeyebilir.Yokmuş gibi davrranmak zorundayım.Yüzümde en sahici gülümsememle.

hem barişmak istemiyorsun hemde özür dilesin diyorsun..şuanda aklın onda olduğu için her hareketini kendine yoruyorsun..bence sosyalleş kendine başka arkadaşlar edin..

birine verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak.
sende öyle yap.
umursama,
görmemezlikten gel.
mutlu ol.

Ay rezil etseydin ya
sessiz mi kaldın

Pişman olsa size ne faydası var? "Bir insana hatasını kabul ettirdim." demekten başka ne gibi bir yararınız olacak ki? Pisliğin tekiymiş zaten, hiç muhatap olmayın.

hem barişmak istemiyorsun hemde özür dilesin diyorsun..şuanda aklın onda olduğu için her hareketini kendine yoruyorsun..bence sosyalleş kendine başka arkadaşlar edin..
Sosyalleşmeye başlıyorum yavaş yavaş.Herkesin arasında belli bir samimyet olduğundan şimdi dahil olmam zor oluyor.
Evet özür dilesin istiyorum çünkü düşünsenize size kötü davranan bir insan,pişmanlık yaşamadan hayatına devam ediyor.
Benim kendimi iyi hissedebilmem için bunu görmem lazım.Kaç sene aynı sınıfta olacağız.Aklımı ondan uzakta tutmaya çabalıyorum ama birden gelip arkama oturması kafamı karıştırmaya yetiyor.Tüm gün düşündüm mesela neden diye ?
Seviyor mu hiç sanmıyorum.Umursuyor mu onu da sanmıyorum.Pişman olmsını istiyorum ama olacağını da sanmıyorum.Ama gelip arkama oturuyor.

birine verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak.
sende öyle yap.
umursama,
görmemezlikten gel.
mutlu ol.
Evet bir ön tarafa geçmem belki haya oldu hani umrumdasın mesajı vermiş olabilirim.Ama sesini bile duysam şuan için bende hala etki yaratabiliyor.Ne kadar uzak o kadar iyi dedim bir öne geçtim.
Bakmıyorum.O da bakmıyor.
Mutlu olmasam da mutlu görünmeye dikkat ediyorum

Pişman olsa size ne faydası var? "Bir insana hatasını kabul ettirdim." demekten başka ne gibi bir yararınız olacak ki? Pisliğin tekiymiş zaten, hiç muhatap olmayın.
Bilmiyorum içimdeki son kırıntıları da atabilecek tek şey pişman olması galiba.
Herkes hakettiğini yaşasın ya.İyi biri olamıyorum bu konuda.

Bir de kızlar bana bi kıyafet almıştı.Hediye olarak.Hiç giymemiştim onu giymekte istemiyorum.Herhangi birine verip üzerinde görmekte istemiyorum.Sizce kalsın mı hatıra olarak yoksa durumu olmayan birine vermeli miyim ?

yerini değişmemeye özen göster

Yalan ve şiddet var ise işin içinde o adam iflah olup özür dilemez . Salla gitsin , hala neden önemsiyorsun ki öyle hırtı? Öylelerinin ancak kadına gücü yeter zaten...

Görmezden gel, yokmuş gibi davran ve gerçekten gülümse, gerçekten iyi hisset kendini sırf pişmanlık duysun diye değil. zihninde yok et onu, atomlarına ayır

Yalan ve şiddet var ise işin içinde o adam iflah olup özür dilemez . Salla gitsin , hala neden önemsiyorsun ki öyle hırtı? Öylelerinin ancak kadına gücü yeter zaten...
Daha yeni aynı ortamda bulunduğumuzdan ben henüz nasıl hareket etmem konusunda istikrarlı olamıyorum.Yine duygusal davrandım.
Önemsemiyorum ama bi şekilde dikkatimi çekiyor sesi,yaptıkları.Tabiki ona bakmıyorum.O da bana bakmıyor.Bilemiyorum pişman olsa,özür dilese yada utansa yaptıklarından kendimi iyi hissedeceğim.

İyi hissetmek için onun özür dilemesine hacet yok , sen gönül kapılarını aç , kafana uyacak yanına yakışacak, gönlüne göre biri seni bulduğunda emin ol ki bu söylediklerin hiç bir anlam taşımayacak.

Şimdilik gonul kapılarım tamamen kapalı çünkü korkuyorum bir başkasını hayatıma dahil etmeye.Bir de uzuun bir zaman geçsin istiyorum. Çünkü ona karşı hislerim o kadar kuvvetliydi ki deli divane seviyordum.Şimdi başkası olsa gelse çok pismanım dese ona dönmem ama allak bullak olurum gibi geliyor.Belki de ilişki tecrubem olmadığından böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…