- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Peki bundan sonra sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Mutlu olmaya devam mı?Belkide mutlu görünmeseniz hic yanınıza gelmeye kendini hatırlatmaya ugrasmazdı öyle yapmaya calısıyor bence
Devam tabi pişman olucaksa ancak bu yolla olur baska sekilde degil.Hayatınıza hic girmemis gibi devam edersenizPeki bundan sonra sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Mutlu olmaya devam mı?
Hani pişmanım demesini istiyorum.
Çok teşekkür ederim.Böyle olmaya pozitif olmaya dikkat edeceğim.Devam tabi pişman olucaksa ancak bu yolla olur baska sekilde degil.Hayatınıza hic girmemis gibi devam ederseniz
isterse yanına otursun umarsama bence..senin düşündüğünü kafana taktığını düşünüp bile bile yapıyor belki..Sosyalleşmeye başlıyorum yavaş yavaş.Herkesin arasında belli bir samimyet olduğundan şimdi dahil olmam zor oluyor.
Evet özür dilesin istiyorum çünkü düşünsenize size kötü davranan bir insan,pişmanlık yaşamadan hayatına devam ediyor.
Benim kendimi iyi hissedebilmem için bunu görmem lazım.Kaç sene aynı sınıfta olacağız.Aklımı ondan uzakta tutmaya çabalıyorum ama birden gelip arkama oturması kafamı karıştırmaya yetiyor.Tüm gün düşündüm mesela neden diye ?
Seviyor mu hiç sanmıyorum.Umursuyor mu onu da sanmıyorum.Pişman olmsını istiyorum ama olacağını da sanmıyorum.Ama gelip arkama oturuyor.
Birçok nedeni olabilir.Evet ister istemez kafa yoruyorum.Cunku sadece 40 gun gecti ayrılmamızın yüzünden. Zamanla alışacağım umutsuz değilim kendimden.isterse yanına otursun umarsama bence..senin düşündüğünü kafana taktığını düşünüp bile bile yapıyor belki..
Tartışma esnasında birden attı.Hani belli bir sebebi yoktu. Ben biraz kıskanç biriyim onunla ilgili tartışırken attı.belli ki seni takmıyor üzgünüm ama 40 gün geçmiş pişman olsa gelir özür diler
kendi yoluna bak o hediyesinden de kurtul derim yoksa devamlı aklının bir köşesinde hep o olacak
neden tokat attı
Şunu söylemeyi unuttum.Kalkıp bir öne geçtim demiştim ya yanına oturduğum çocuk nefret ettiği bir çocuktu.Bilerek yapmadım tesadüfen o vardı.onun hiç sevmediği ve haz etmediği erkeklerden biriyle samimi ol gözüne gözüne sok en aldırış etmem ben diyen adam bile dayanamaz buna tecrübeyle sabit
Gururum çok incindi bu yüzden.Bir de senelerce görücem ben onu.Hiç bir şey yok gibi mutlu mesut devam etmesini sindiremem.nedir bu intikam duygusu. gülimmi agliyimmi geldimi gittimi. sana tokat atmış sen hala özür dilicek bendenin peşindesin. bence yorma kendini salla gitsin. görme bile yanii.
bu ne ya 18-19 yaşındaki velete bak sen kız dövüyor.. Allahım sen aklımı koru yarabbim.
bi daha selam bile verme, ne yaptığıyla da ilgilenme arkadaşım.
Barışmak gibi amacın yok ama piman olsun özürdilesin istiyorsun.Yahu elin manyağı SANA TOKAT ATMIŞ TOKAT.Var mı ötesi.Pişmna olsa ne olmasa ne.Özür dilese ne dilemese ne.2.tokadı mı yemek istiyorsun.Bırak hangi uca oturursa otursun.Bırak amacı neyse ne.UMURSAMA,DİKKAT ETME BAKMA BEKLEME.Hayat akıp gidiyor.Sosyalleş.İnsan mı yok etrafında.Merhabalar.Yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum.
Eski erkek arkadaşımla bir ay önce ayrıldık.Aynı hazırlık sınıfındaydık,şimdi de aynı sınıftayız.Yani bir 3 yıl daha aynı sınıfta olacağız.Neden ayrıldık konusuna girip hatırlayıp üzülmek istemiyorum.Ama özetle son zamanlarda ilgisiz,hoyrat,umursamaz olmuştu.Hepsine eyvallah dedim ama bana sinirle tokat atması son damla oldu.Ve bir kaç yalanını yakalamıştım.Herneyse..
Biz derslere amfide giriyoruz.Okula ilk hafta gitmemiştim,tabi ondan başkasını da pek tanımıyorum,yanlızım anlayacağınız.Sadece o var diye biraz asosyal olmuştum.Sınıftan kimseyle samimiyet kurmadm.Merhaba merhaba sadece.Amfi çok büüyük değil,gayet küçük bi sınıftı.İlk gün gelmedi,ikinci gün ben bir uçta oturdum o ise önümde diğer uçta oturdu.Ertesi günde bende gitmemiiştim.Dünse aynı yerde oturuyordum bir sıra arkamda en köşeye oturmuştu sonra arkadaşıyla kalkı ve benim tam arkamda oturan arkadaşlarının yanına oturmaya geldi.Bende o gelirken kalkıp bir öne geçtim.Biraz sıkıcı anlattım kusura bakmayın ama amacını merak ediyorum.Neden yakınıma geldi.Ben mi üzerime alınıyorum.
Kesinlikle barışmak gibi bir amacım yok çünkü geriye baktığımda sadece kullanıldığımı hissediyorum.Öyle midir tabiki Allah bilir.
Ben yaptıklarından pişmanlık duymasını istiyorum.Çünkü çok üzüldüm.
Şimdi gülüyorum eğleniyorum.Mutsuz görünmüyorum.
Sizce aklının başına gelmesi için,pişman olup özür dilemesi için ne yapmam gerek ?Yada benim hala gülebildiğimi görmesi onun canını acıtır mı?
Çok çok çoook teşekkür ederimm şimdiden.
Ben barışmak için istemiyorum.Ya gözünde o utancı görmek istiyorum.Anlatamıyorum size.Başını eğsin istiyorum.Gözlerini benden kaçırsın bakamasın istiyorum.Barışmak gibi amacın yok ama piman olsun özürdilesin istiyorsun.Yahu elin manyağı SANA TOKAT ATMIŞ TOKAT.Var mı ötesi.Pişmna olsa ne olmasa ne.Özür dilese ne dilemese ne.2.tokadı mı yemek istiyorsun.Bırak hangi uca oturursa otursun.Bırak amacı neyse ne.UMURSAMA,DİKKAT ETME BAKMA BEKLEME.Hayat akıp gidiyor.Sosyalleş.İnsan mı yok etrafında.
Kesinlikle yok.Sevgi anlamında da bişey hissetmiyorum.Ama anlamsız bir hırs var içimde önüne geçemediğim.Tamamen bitirmiş olsan bunların hiçbirini düşünmez hayatına bakardın. Barışmaya niyetim yok diyorsun da besbelli ki var.
Demek ki içinde ona karşı bitmeyen hislerin var, yoksa gram düşünmezdin, ne hali varsa görsün derdin.Kesinlikle yok.Sevgi anlamında da bişey hissetmiyorum.Ama anlamsız bir hırs var içimde önüne geçemediğim.
Ya bunları yapınca nolcak.Utanan adam el aldırırken utanırdı.Asıl anlamayan,bu bahanelerin arkasına saklanıp onu umursayan sensin.Bana tokat atan,buna cüret eden insanın,değil utanmak,aldığı nefesi umursamam.Ben barışmak için istemiyorum.Ya gözünde o utancı görmek istiyorum.Anlatamıyorum size.Başını eğsin istiyorum.Gözlerini benden kaçırsın bakamasın istiyorum.