amacı ne ?Ve ben ne yapabilirim

isterse yanına otursun umarsama bence..senin düşündüğünü kafana taktığını düşünüp bile bile yapıyor belki..

isterse yanına otursun umarsama bence..senin düşündüğünü kafana taktığını düşünüp bile bile yapıyor belki..
Birçok nedeni olabilir.Evet ister istemez kafa yoruyorum.Cunku sadece 40 gun gecti ayrılmamızın yüzünden. Zamanla alışacağım umutsuz değilim kendimden.
Ama yani umursasa,sevse,onemsese zaten ilişkimiz bitmezdi.Şimdi neden kafamı karıştırmayı umursayıp arkama oturuyo.
Valla bayanlara anlaşılmaz deniyor ama bence erkekler anlaşılmaz.Ben netim ama o değil.

belli ki seni takmıyor üzgünüm ama 40 gün geçmiş pişman olsa gelir özür diler
kendi yoluna bak o hediyesinden de kurtul derim yoksa devamlı aklının bir köşesinde hep o olacak
neden tokat attı

onun hiç sevmediği ve haz etmediği erkeklerden biriyle samimi ol gözüne gözüne sok en aldırış etmem ben diyen adam bile dayanamaz buna tecrübeyle sabit

nedir bu intikam duygusu. gülimmi agliyimmi geldimi gittimi. sana tokat atmış sen hala özür dilicek bendenin peşindesin. bence yorma kendini salla gitsin. görme bile yanii.

bu ne ya 18-19 yaşındaki velete bak sen kız dövüyor.. Allahım sen aklımı koru yarabbim.
bi daha selam bile verme, ne yaptığıyla da ilgilenme arkadaşım.

belli ki seni takmıyor üzgünüm ama 40 gün geçmiş pişman olsa gelir özür diler
kendi yoluna bak o hediyesinden de kurtul derim yoksa devamlı aklının bir köşesinde hep o olacak
neden tokat attı
Tartışma esnasında birden attı.Hani belli bir sebebi yoktu. Ben biraz kıskanç biriyim onunla ilgili tartışırken attı.
Yazın sonlarına doğru ayrıldık.Sonra okul açıldı 1 ay olmadan çok pişmanım diye gelmişti.Tabi o zaman daha saf ve tokat olayı felan olmadığı için kabul etmiştim.Şimdi yine pişman olabilir diye bekliyorum.Ama ben eski ben değilim,affetmem.

Barışmak gibi amacın yok ama piman olsun özürdilesin istiyorsun.Yahu elin manyağı SANA TOKAT ATMIŞ TOKAT.Var mı ötesi.Pişmna olsa ne olmasa ne.Özür dilese ne dilemese ne.2.tokadı mı yemek istiyorsun.Bırak hangi uca oturursa otursun.Bırak amacı neyse ne.UMURSAMA,DİKKAT ETME BAKMA BEKLEME.Hayat akıp gidiyor.Sosyalleş.İnsan mı yok etrafında.

Ben barışmak için istemiyorum.Ya gözünde o utancı görmek istiyorum.Anlatamıyorum size.Başını eğsin istiyorum.Gözlerini benden kaçırsın bakamasın istiyorum.

Tamamen bitirmiş olsan bunların hiçbirini düşünmez hayatına bakardın. Barışmaya niyetim yok diyorsun da besbelli ki var.

Ben barışmak için istemiyorum.Ya gözünde o utancı görmek istiyorum.Anlatamıyorum size.Başını eğsin istiyorum.Gözlerini benden kaçırsın bakamasın istiyorum.
Ya bunları yapınca nolcak.Utanan adam el aldırırken utanırdı.Asıl anlamayan,bu bahanelerin arkasına saklanıp onu umursayan sensin.Bana tokat atan,buna cüret eden insanın,değil utanmak,aldığı nefesi umursamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…