- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Ben pişman olmasını diliyorum açıkcası.Arkadaslarinin yanina gelmistir hemen kendinize yormayin, dimdim durun, yaptiginiz gibi gülün eglenin... Pisman olmaz belki ama biyerleride kalkamaz arkasindan yikilmadiginizi görünce...
Arkadaşları soruyor mesela nasılsın diye iyiyim diyorum gülüyorum.Bi sıkıntı var mı diyorlar.Yok çok şükür diyorum.Hani haberi gidiyordur onaAynen böyle yap gülmeye devam et, mutlu görün, hatta görünme ol. İnan ona vereceğin ceza bu...
Canim bizim duygusalligimizim d'si onlarda yok.Ben pişman olmasını diliyorum açıkcası.
Yani ben onun arkasına gidip oturmkapasihsen.Yüzüme nasıl bakacak diye düşünürken geldi tam arkama oturdu şaşırdım
Kendime yormaktan ziyade hani bana iyi davranmadı yüzüme bakamaması lazımken gelip nasıl arkama oturabiliyor ? Bunu merak ediyorum.Yoksa özlediğinden felan değildirKendine yorma derim hemen..
Bak yukarda yazdm :)Kendime yormaktan ziyade hani bana iyi davranmadı yüzüme bakamaması lazımken gelip nasıl arkama oturabiliyor ? Bunu merak ediyorum.Yoksa özlediğinden felan değildir
İnşallah pişman olur da içim biraz olsun rahatlar..Canim bizim duygusalligimizim d'si onlarda yok.
Sen diyorsun ya gelmezdm oturmazdm diye. Onlar onu dusunmuyor, dusunemiyor
Cunku o kapasite yok onlarda.
Pisman olcak yurek bile yok o yaratiklardaİnşallah pişman olur da içim biraz olsun rahatlar..
Benim için bitti çünkü bana ayrılığın acısını birlikteyken yaşattı.Bir erkek umursamiyosa sevmiyodur ben sadece bunu bilirim ve mutlaka umursadigi başka biri vardır sen ayrıldığın için onda kuyruk acısı oluşmuştr illaki kendini senin gözüne sokmaya çalışır sakin aldanma inananma ben ayni hataya düştüm olmuyo bi ilişki bikere bittimi bidaha hic bişey eskisi gibi olmuyo boşver hiç takıntı bile yapıp acaba benim için mi yapiyo diye düşünme yoluna bak sadece seni okadar üzmüs inan onuda allah yanina birakmaz eninde sonunda pişman olur ama senin için bitmiş olsun...
Senin konunu okumuştum.Senin içinde çok üzülmüştüm.Sen benden daha zor şeyler yaşadın.İnşallah bundan sonraa çok mutlu olursun.Çok tatlı bi kızsın.Allah seninde yardımcın olsun canım benim.Pisman olcak yurek bile yok o yaratiklarda
Ben seviyodur arkama oturdu demiyorum.İhtimal bile vermiyorum buna.Ama diyorum ki nasıl ya hangi yüzle yakınımda bulunabiliyor?Heh kafani karistirmayi basarmis. Aferin ona. :)
Seviyorsa gelir konusur. Pee bi de tokat atmis, onune degil yanina otursa bile umursama.
O yokmus ve hic olmamis gibi davranin. Bunlari yaparken de gözüne sokmadan yapin ki kas yaparken goz cikarmayin :) bu sefer de bak bak beni unursamamak icin uğraşıyor diye dusunecek ki bu da onu aslinda umursadigini gösterecek. Aynen boyle gulmeye eglenmeye devam edin. Yeni arkadaslar edinin. Yaniniza dahi otursa ondan kacmak yerine yokmus gibi davranin sallamayin. Kacmanizda ondan rahatsiz oldugunuzu gösterir ki bu da umursamaktir. Ozel bi caba sarf etmeyin dogal olun kisacasiMerhabalar.Yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum.
Eski erkek arkadaşımla bir ay önce ayrıldık.Aynı hazırlık sınıfındaydık,şimdi de aynı sınıftayız.Yani bir 3 yıl daha aynı sınıfta olacağız.Neden ayrıldık konusuna girip hatırlayıp üzülmek istemiyorum.Ama özetle son zamanlarda ilgisiz,hoyrat,umursamaz olmuştu.Hepsine eyvallah dedim ama bana sinirle tokat atması son damla oldu.Ve bir kaç yalanını yakalamıştım.Herneyse..
Biz derslere amfide giriyoruz.Okula ilk hafta gitmemiştim,tabi ondan başkasını da pek tanımıyorum,yanlızım anlayacağınız.Sadece o var diye biraz asosyal olmuştum.Sınıftan kimseyle samimiyet kurmadm.Merhaba merhaba sadece.Amfi çok büüyük değil,gayet küçük bi sınıftı.İlk gün gelmedi,ikinci gün ben bir uçta oturdum o ise önümde diğer uçta oturdu.Ertesi günde bende gitmemiiştim.Dünse aynı yerde oturuyordum bir sıra arkamda en köşeye oturmuştu sonra arkadaşıyla kalkı ve benim tam arkamda oturan arkadaşlarının yanına oturmaya geldi.Bende o gelirken kalkıp bir öne geçtim.Biraz sıkıcı anlattım kusura bakmayın ama amacını merak ediyorum.Neden yakınıma geldi.Ben mi üzerime alınıyorum.
Kesinlikle barışmak gibi bir amacım yok çünkü geriye baktığımda sadece kullanıldığımı hissediyorum.Öyle midir tabiki Allah bilir.
Ben yaptıklarından pişmanlık duymasını istiyorum.Çünkü çok üzüldüm.
Şimdi gülüyorum eğleniyorum.Mutsuz görünmüyorum.
Sizce aklının başına gelmesi için,pişman olup özür dilemesi için ne yapmam gerek ?Yada benim hala gülebildiğimi görmesi onun canını acıtır mı?
Çok çok çoook teşekkür ederimm şimdiden.
Bende ayni seyi bekliyorum suanda en kötü günlerimde beni bıraktı eski sevgilisine döndü daha benimleyken kizla konusuyoms oda cok umursamz ilgisizdi ama sabrettim düşün benim ona aldigim kitabi sevgililer gününde sevgilisine hediye etmis kiz faceden paylasms gördm :) senin yine gözünün önünde pismanligini görmen çok daha kolay ben onu hoc göremiyorm bile ama allah büyük kimsenin yanına kalmz biliyorum cok pisman olcak senin kide öyle Allah birakmz..Benim için bitti çünkü bana ayrılığın acısını birlikteyken yaşattı.
Şimdi sadece pişman oluşunu izlemek kaldı.Suratıma bakamasın istiyorum.Utansın istiyorum
Oncelikle sag ol canim..Senin konunu okumuştum.Senin içinde çok üzülmüştüm.Sen benden daha zor şeyler yaşadın.İnşallah bundan sonraa çok mutlu olursun.Çok tatlı bi kızsın.Allah seninde yardımcın olsun canım benim.
Ama sende bilirsin bu durumu.Payına düşeni yaşasın istersinn.