amacı ne ?Ve ben ne yapabilirim

Çook teşekkür eederim.Mutlu görünmeye çalışmıyorum aslında ama artık düzeliyorum.Başladım yani bi yerden.
Ama henüz güçlü dğilim.Yurda gidip ağladığım oluyor hala.Ama sadece 40 gün geçti.Ve biraz zaman alacak galiba.

Kurtulmuşum diyorum o psikopattan .Haberlerde karısını kızını öldüren manyakları gördükçe.Bence sende kurtuldun

Rica ederim canim. Elbetteki zaman alacak ama gucsuzlugunu onun yaNinda gösterme kendine muhtac hisseder erkek milleti. Git yurtta agla bagir cagir ama onunla ayNi ortamdayken o yokmus gibi mutlu ve normal davran ki egosu sismesin. Onsuzken nasilsan simdi de.oyle ol. Diger turlu bak bensiz yapamıyor diye dusunur. Erkekler boyle ne yazik ki.

Yok canım erkekler bizim gibi ince fikirli değiller onlara en güzel cvp görme duyma eğlen gez dolaş bak o zaman senden tatlısı olmaz hem bitmiş birşeyin arkasından koşmak sadece zaman kaybı bunu unutma

Malesef ki.Sadece oturup pişman oluşunu görmek ve tepkisiz kalabilmek istiyorum

Yok canım erkekler bizim gibi ince fikirli değiller onlara en güzel cvp görme duyma eğlen gez dolaş bak o zaman senden tatlısı olmaz hem bitmiş birşeyin arkasından koşmak sadece zaman kaybı bunu unutma
Şey yanlış anlaşıldım galiba.Ben seviyor barışmak istiyor gibi algılamadım arkama oturmasını.Sadece nasıl yüzüme bkacak derken gelipte arkama oturmasına anlam veremiyorum

Öyle kalkıp yerini fln değiştirme önemsiyomuş gibi. Hem milletin ağzına laf da verirsin öyle. Kaçıyo çocuktan fln derler. Yok gibi davran.

o en büyük kayıbı, ilişkinizi yok ederek yapmış zaten. bilerek oturduysa eğer dibine zaten emin ol ki pişmanlıktan ya da unutamamasındandır. kafa yorma boşver önüne bak. senin mutluluğun onun canını sıkıyodur emin ol. dengesiz it, tokat atmış ha

Guclu ol gul eglen ama sunu merak ettim barismak istemiyorsan neden ozur dilemesini istiyorsun garip geldi dogrusu

İnadına mutlu ol zaten yüzü olsaydı sana vurduğu için okula bile gelmek istemezdi.özür dilerdi.ama yüzsüz demek ki.

Guclu ol gul eglen ama sunu merak ettim barismak istemiyorsan neden ozur dilemesini istiyorsun garip geldi dogrusu
Özür dilerse gerçekten pişman olduğunu söylerse içim rahatlar.Çünkü yaptığının farkına varmasını,çok pişman olmasını istiyorum.Böyle bilinmez bi hırs var.Pişman olsa rahatlayacağım sanki.Ve herkes bedel ödemeli bence
Ve kesinlikle barışmayı düşünmüyorum.Sevdiğini de düşünmüyorum.

Bilmiyorum bende.Yani sevdiğine felan ihtimal veremiyorum.Unutamamıştır da diyemiyorum.Sadece pişman oluşunu görmek istiyorum.Kötü birisi oldum.Normalde düşmanlık besleyemem kimseye,dayanmam geçer kinim.Ama bu öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…