Merhabalar.Yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum.
Eski erkek arkadaşımla bir ay önce ayrıldık.Aynı hazırlık sınıfındaydık,şimdi de aynı sınıftayız.Yani bir 3 yıl daha aynı sınıfta olacağız.Neden ayrıldık konusuna girip hatırlayıp üzülmek istemiyorum.Ama özetle son zamanlarda ilgisiz,hoyrat,umursamaz olmuştu.Hepsine eyvallah dedim ama bana sinirle tokat atması son damla oldu.Ve bir kaç yalanını yakalamıştım.Herneyse..
Biz derslere amfide giriyoruz.Okula ilk hafta gitmemiştim,tabi ondan başkasını da pek tanımıyorum,yanlızım anlayacağınız.Sadece o var diye biraz asosyal olmuştum.Sınıftan kimseyle samimiyet kurmadm.Merhaba merhaba sadece.Amfi çok büüyük değil,gayet küçük bi sınıftı.İlk gün gelmedi,ikinci gün ben bir uçta oturdum o ise önümde diğer uçta oturdu.Ertesi günde bende gitmemiiştim.Dünse aynı yerde oturuyordum bir sıra arkamda en köşeye oturmuştu sonra arkadaşıyla kalkı ve benim tam arkamda oturan arkadaşlarının yanına oturmaya geldi.Bende o gelirken kalkıp bir öne geçtim.Biraz sıkıcı anlattım kusura bakmayın ama amacını merak ediyorum.Neden yakınıma geldi.Ben mi üzerime alınıyorum.
Kesinlikle barışmak gibi bir amacım yok çünkü geriye baktığımda sadece kullanıldığımı hissediyorum.Öyle midir tabiki Allah bilir.
Ben yaptıklarından pişmanlık duymasını istiyorum.Çünkü çok üzüldüm.
Şimdi gülüyorum eğleniyorum.Mutsuz görünmüyorum.
Sizce aklının başına gelmesi için,pişman olup özür dilemesi için ne yapmam gerek ?Yada benim hala gülebildiğimi görmesi onun canını acıtır mı?
Çok çok çoook teşekkür ederimm şimdiden.