Ama küçük göğüsler de iyidir:)

ben yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyormuşum ama mesajını aldım ama hangi çıplak resmi dediğini anlamadım enin koyduğun sütyenli resimleri demiyormusun? o göğüsler büyük duruyor bence

bu canım; sütyenlilerin altındaydı.
herbal+breast+enhancement.jpg

razıyım dediğime bakma bence süperler...sütyenlielr büyük evet...

benimkiler bu kadar yok ya o ilk koyduğum resim var ya bir silikonlu bir de silikonsuz işte o silikonsuzlar kadar bulursam benzer bir resim daha koyarım kahvemi içiyimde sonra

benimkiler bu kadar yok ya o ilk koyduğum resim var ya bir silikonlu bir de silikonsuz işte o silikonsuzlar kadar bulursam benzer bir resim daha koyarım kahvemi içiyimde sonra

iyi de tatlım o son koydugun sağdaki mor sütyenli kızın göğüsleri bu çıplak resimdekinden bariz daha büyük duruyor. ve sen benimkiler o sağdaki kadar dedin.

iyi de tatlım o son koydugun sağdaki mor sütyenli kızın göğüsleri bu çıplak resimdekinden bariz daha büyük duruyor. ve sen benimkiler o sağdaki kadar dedin.

bence hiçte büyük durmuyor bunlar kesinlikle daha büyük oylamaya açalım istersen sırnaşık şey
çıplak bulamadım daha bulayım koycam sen nerdn buldun onu

bak bu soldakilerden biraz daha büyük iki ay önce falan o kadardı
senin koydukların sağdakiler kadar falan
justbreastimplants.com/gallery/photos_set205.htm

zaten sen o resmi ilk koyduğunda bunlar kafam kadar demişsin sonra senin koyduğun daha büyük dedin mor sütyenli kafandandamı büyük yani yapma lütfen

olsun çok büyük değil ama sağdakiler de gayet iyi, ideal... sivilce kadar diyo bir de yaa:) bak temiz bir yemege burun kıvırırlar hani, onu bulamayanlar da var deriz ya o hesap oluyo seninki de. gayet güzel, normal bir boyut herkesin oyle kocaman memesi olcak diye bişe yok ki...o zaman herkesin boyu uzun olsun herkesin kalçası fıstık gibi olsun, boşver yaa. gayet normal bir boyut seninkiler. ama boyun uzun, illa büyütücem diyorsan, sana başarılarzemuszemus
havali-sutyen-sisen-sutyen-modelleri.jpg

ama şu koydugun morlu kız vardı ya, sen benimkiler oyle duruyor diyince sen kolları serbst bıraktıgında o kızın kollarını sıktıgındaki gibi duruyor diye düşündüm seninkileri.yani senin orjinal, serbestkenki görünüşünü sağdaki resim gibi düşündüm. o da baya büyük duruyor. sütyene sığmıyor hatta, sütyen ucunda minicik kalmış. ama şimdi koydugun resim bundan küçük tabi, morlu sağdaki görüntüden.o zaman sen de kolları sıkınca ancak oyle görünürsün bu durumda heralde... son koydugun resimdeki sağdakiler bana çok büyük geliyor yaa... benimkiler o soldaki resim gibi olsa hayatta ugrasmam daha ama ancak hamile kalınca olur oyle benimkilermafoldumben neyse konuyu çok saptırdık, konu sahibi kızıyor. madem yenisin soyleyeyim, "kızlar bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar" diye bir topic var. orası bu muhabbet için daha uygun. kızlar orayı da takip ediyor. samantha falan...

ya evet canım çok saptırdık konuyu o sivilce gibiyi şakasına dedim zaten sözlğkte öyle yazmışlar ya çok sinir bozucu bir durum bence neyse işte tmm bakarım dediğin konuya sağol moral verdiğin içinde öptüm grşrz opuyorumnanaktan

berenin göğüsleri küçükse artık bizimkiler yok valla hayret bişey o kızın göğüsleri gayet normal bence nedne bu kadar abartmışalr anlamadım biz napalım o zaman:KK43:

berenin göğüsleri küçükse artık bizimkiler yok valla hayret bişey o kızın göğüsleri gayet normal bence nedne bu kadar abartmışalr anlamadım biz napalım o zaman:KK43:

boşver ya, bak şu kızın göğüsleri de küçük. gerçi benmikiler o kadar olsa bayram ederim ama mesela seninkilerden küçüktür onunkiler ama kıza bitiyorlar. güzel kız ve filmini seyrettim genel olarak vücudu ve kalaçaları güzel.zaten filmde sürekli kızın kalçaları gösteriliyordu.dün star tv'de verdiler. şüphe(disturbia) filmin adı. ekşiye baktım, hepsi kıza bitiyor,bir tanesi de göğüsleri küçük dememiş. orda şimdi başlık berenin göğüsleri ya yazcaklar tabi ama meme herşey değil yani, bunu anlıyoruz.
Sarah-Roemer.jpg

2wexaww.jpg

Interview-Magazine-sarah-roemer-703371_297_388.jpg

amanın benimkiler bunun yarsı kadar olsa zil takıp oynarım bnce çok harika kızın göğüsleri hiç küçük deyil

silikon ameliyatlı resimleri nerden bulurum bende kendi göğüs boyumu eklemek istiyorum görseniz hepniz şükredersiniz halinize

silikon ameliyatlı resimleri nerden bulurum bende kendi göğüs boyumu eklemek istiyorum görseniz hepniz şükredersiniz halinize

canım bana göre de süper de ekşide erkekler beren saatin göğüslerine fındık kadar falan demişler de onun üzerine bu kızı koydum. berenle kıyaslamak için,bereninkilerden küçüktür bu kızınkiler ve bunu begenmişler dedim. yoksa benimkilr de bu kadar yok yani:KK43: yeri değil ama sana bi tavsiye masaj kemeri gerçekten etkili, ben onu kullanıyorum son zamanlarda ve masajdan hemen sonra bakıyorum resmen şişiyorlar hafiften, 4-5 ayda kesin büyüyecekler bence. ek olarak masaj ve bitkisel birşeyler tabi.breast beuaty masaj kemerinin bir topici var, oraya bak.

canım bana göre de süper de ekşide erkekler beren saatin göğüslerine fındık kadar falan demişler de onun üzerine bu kızı koydum. berenle kıyaslamak için,bereninkilerden küçüktür bu kızınkiler ve bunu begenmişler dedim. yoksa benimkilr de bu kadar yok yani:KK43: yeri değil ama sana bi tavsiye masaj kemeri gerçekten etkili, ben onu kullanıyorum son zamanlarda ve masajdan hemen sonra bakıyorum resmen şişiyorlar hafiften, 4-5 ayda kesin büyüyecekler bence. ek olarak masaj ve bitkisel birşeyler tabi.breast beuaty masaj kemerinin bir topici var, oraya bak.

canım o kemeri bilyorumda çok pahalı aylemden gizli alamamki hem ben bitkisel yöntwmlerle büyütebilirmiyim beren saatin göğüslerimi küçükmüş kafamçokkarıştı hastamı oğlum bunlar miss gibi göğüsleri var kzın benimkiler o kadar olsa miss turkeye katılırım valla kaydirigubbakcemile3

benimde beyendiim bi kız var nasıl koyabilirim resmini galiba 100 tane mesaj olmasımı gerekiyormuş ney

görüyorlar eşşek kadar silikonlu göğüsleri sonra ideal boyutta olanlara küçük diyorlar.sıkıyorsa onlar büyütsün hayret yaaaa.bereninkiler bence gayet idealdi yaa bana mı öyle geliyor :S

benimde beyendiim bi kız var nasıl koyabilirim resmini galiba 100 tane mesaj olmasımı gerekiyormuş ney

başına www koymadan linki yaz buraya.
nasıl resim bulurum demişsin bir de googla breast enlargement veya breasy photos falan yaz, çıkar.

X