Ama küçük göğüsler de iyidir:)

nez0227az.jpg

bununki C midir D midir şimdi :1shok:

Her ne ise güzel duruyor ya bilmiyorumkismile

nezinkiler D dir bence güzel duruyor demi ama bende ona yakın istiyorum işte :kedi:
öteki kadını tanıyamadım o kim benimkiler o kadar işte bayağı küçük demi nezinkilerden

ekşide beren saatin göğüslerine de fındık kadar demişler erkeklerinde hiç gözü doymuyor :umursamaz:

Nez'in çok güzel duruyor.Gerçekçi duruyor ama bazı göğüslerin estetik olduğu anlaşılmıyor bu kadar güzel olur mu :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
anlayamadım nezinkine mi güzel duruyor dediniz??valla bu yapılan işlemlerle amaçlanan sonuç ulaşılabilecek sonuç bu kdr abartıysa ben şanslıyım yav çok da bişey istememiomuşum hoş değşl bence öylesi.

nez0227az.jpg

bununki C midir D midir şimdi :1shok:

Her ne ise güzel duruyor ya bilmiyorumkismile

ya kızlar yapmayın yaa, hiç güzel degil, dekolte bi elbise güzel bile durmaz ki onda, dik de değil, büyüklükten kendini salıyor. çok itici bence, hiç bi estetiği yok ki, löpür löpür et kütlesi, çıpkak düşünemiyorum.kendimi kandırmak için demiyorum oyle olacagına şimdiki gibi olmasını tercih ederim gerçekten. herşeyin normali iyi.
ben soyle isterdim:
gogus.jpg

veya
ten2550.jpg

hatta şuna da razıyım, çıplakken bu boyutların daha iyi durdgunu düşünüyorum, dikler çünkü :

herbal+breast+enhancement.jpg

siz şimdi şunu begenirsiniz ama bence kötü, kafam kadar neredeyse:
büyük-göğüs-için-tavsiyeler.jpg

bakın dekolte çokta güzel yakışmış
kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=8781&p=10&rid=2369

hem senin istediklerinde hiç küçük değilki ephot benimkiler sütyenle böyle duruyor
neisyapsak.com/fikrimgeldi/images/havali-sutyen-sisen-sutyen-modelleri.jpg
senin şuna bile razıyım dediklerinden bile küçük yani
ayrıca son koyduğun resimdekiler çok hoşmuş keşke benimkilerde o kadar olsa

baksanıza kızlar neler yazmışlar berenin göğüsleri için
uludagsozluk.com/k/beren-saat-in-g%C3%B6%C4%9F%C3%BCsleri/

konu dışına sapmasanız artık da büyük küçük göğüs muhabbetini başka bir yerde yapsanız! Ayrıca muhattap olmak istemezsin çünkü burda kendince eğleniyorsun canım,ayrıca biz büyültme çabalarımızdan konuşmak için burda toplanmadık! Lütfen muhabbetinizi başka bir yerde yapınız.

hem senin istediklerinde hiç küçük değilki ephot benimkiler sütyenle böyle duruyor
neisyapsak.com/fikrimgeldi/images/havali-sutyen-sisen-sutyen-modelleri.jpg
senin şuna bile razıyım dediklerinden bile küçük yani
ayrıca son koyduğun resimdekiler çok hoşmuş keşke benimkilerde o kadar olsa

o koydugun resimde soldakiyle sağdaki farklı di mi? sağdaki daha büyük gibi. havalı sütyen diyor zaten, sağdaki gibi olanlar bana büyük geliyor işte. benimkiler soldakiler kadar olsa yeter.ama benim için en makbulu ikisinin arasındakiler yani benim koydugum o siyah sütyenli kız.

ya sen C cup takıyorsan benim razıyım dediğim nasıl seninkilerden büyük oluyor ki?
boyle olmasını isterdim dediklerimi de isterdim sadece. ama hedef o değil, çünkü o kadar büyümesi imkansız bence. aradaki fark 10.5 cm benim şu an. hedefim sadece 15cm fark. ele avuca gelecek kadar yani:KK43: 15 cm'e ulaştıgımda bile bu resimdekilerin hiçbirine yaklaşmış olmuyorum(senin koydukların,benim koyduklarımın tamamı) o nedenle şükret demiştim:)

bu arada nez son koydugun resimde daha iyi duruyor. yan taraflar kıyafetle kapandıgı için daha estetik olmuş ama diger resimdeki gibi bir kıyafetle, bikiniyle veya çıplakken hoş değil bence ama ole istiyorsan ulaşırsın inşallah. nezle aranda 1 beden varsa, büyüyebilir o kadar. ama bence uğraştıgına degmez cünkü gercekten insanın zamanını alıyor. daha da onemlisi kafaya takıyorsun sürekli onları büyütmek için uğraş, araştır, yıpratıcı bir süreç...ole 1-2 ayda da olmuyor 1 sene ugrascan...

Son düzenleme:
ya hakikaten konu basligi ne diyor mesajlar ne diyor. bu forumda onlarca gogus buyutme konusu var. ama ilk defa kucuk gogusleriyle mutlu olmaya calisan insanlar toplanacakti.... kiiiii...

biraz hassasiyet arkadaslar. herkes istedigi mesaji yazmakta ozgur ama alakali konuya... her aklina estigi yere degil. icerige dikkat edelim lutfen. konu sahibini de zor durumda birakmayiniz.

baksanıza kızlar neler yazmışlar berenin göğüsleri için
uludagsozluk.com/k/beren-saat-in-g%C3%B6%C4%9F%C3%BCsleri/

ya bırak allah aşkına ya saçmalıyorlar, bence o kızın göğüsleri gayet iyi, neresi küçük acaba silikon mu takdırdı ben siliknolu hâlini mi görüyorum sürekli. töbe töbe kadın sadece göğüsten mi ibaret, bunlar yarın öbürgün bir kıza aşık olduklarında kızın göğüsleri küçük diye ayrılacaklar mı, herşey meme mi yaa, boşverin boyle erkekleri, her erkek bunlar gibi değil... biz de o zaman onların birtakım boyutlarına göre seçme yapalım:eek:lmaz:...bunları okuyup canını sıkma ben de çok okuyup sıkıyordum tâ ki nişanlımla konuşana kadar, çok gereksiz, seni seven boyle sever...olayı alakasız yerlere getirmiş gibi görünebilirim ama erkeklein boyle seyler soyledigini duyunca çoğu kız bunları düşünüyor biliyorum o nednele yazıverdim birden, elimi tutamadımyerimseniben

pekala arkadaşlar gerilmeyin...
size iyi bir tarafı daha küçük göğüslerin: birlikte oldugunuz erkeğin sizinle göğüslerinizden dolayı birlikte olmadıgını bilirsiniz, vücudunuza değil, size deger veriyordurhihoyyyt... aylardır internette yazılanları okuyunca memeye göre kız seçen erkeklerin varlıgını gayet iyi anladım.
tabi kalçalarınız süperse o zaman yorum yapamayacağımkaydirigubbakcemile3

benim koyduğum resimde birinde kollarını yanlara açmış ya gerilmiş ondan küçük duruyor heralde benimkiler de kollarımı açınca öyle duruyor kollar yandayken sağdaki gibi duruyor neyse işte

benim razıyım dediğin zaten benimkilerden büyük dedim küçük demedim ama neyse belki onun sütyeni dolguludur boshayallersmile

bihtere gelince onun şimdiki halleri için diyorlar küçük diye sivilce gibi patlayacak diye bekliyoruz her bölümde felan diyorlar bilmiyorumkismile

benim koyduğum resimde birinde kollarını yanlara açmış ya gerilmiş ondan küçük duruyor heralde benimkiler de kollarımı açınca öyle duruyor kollar yandayken sağdaki gibi duruyor neyse işte

benim razıyım dediğin zaten benimkilerden büyük dedim küçük demedim ama neyse belki onun sütyeni dolguludur boshayallersmile

bihtere gelince onun şimdiki halleri için diyorlar küçük diye sivilce gibi patlayacak diye bekliyoruz her bölümde felan diyorlar bilmiyorumkismile

yanlış yazmışım, büyük yerine küçük yazmışım neyse uzatmayalım kızmasınlar, sana mesaj attım, ordan okursun...

ben yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyormuşum ama mesajını aldım ama hangi çıplak resmi dediğini anlamadım enin koyduğun sütyenli resimleri demiyormusun? o göğüsler büyük duruyor bence

X