Ama küçük göğüsler de iyidir:)

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:

oha diyorum bunlar gerçek mii???
Evet kızlar çok bunaldığınızda bu resme bakıp şükredelim bence..
Memelerimize kurban olalım be kaydirigubbakcemile3

içiboş sütyenler vrya dolgulu deil ama alttan çok az destekli ama boş yani içi azcık altı kalın gibi kalın süngerli yani yumuşak ama sert değil onlara ne deniyo desteklimi balenlimi süngerlimi ben anlamıom hiç bunlardan

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:

oha diyorum bunlar gerçek mii???
Evet kızlar çok bunaldığınızda bu resme bakıp şükredelim bence..
Memelerimize kurban olalım be kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm yaa insanın canını taştan bile çok yakar bunlar

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ama silikondur o :))) dpğal olabileceğini aklım almıyorr
ve Tanrı kadını yarattı :roflol:

işte bu modellerin 75/B sini kullanıyorum ben..canım 75 beden tek başına değildir.A'sı var, B'si var, C'si var..... Belki A'sını alıyorsan rahat kullanamıyorsundur tabi..

kurabiyecim ben işte bahsettiğim modellerin ince süngerlilerin 75/b sini kullanıyorum
bu modellerin durşuna hiç alışamdım
resimdeki iyi bide
bazılarının dolgusu taş gibi oluyokaydirigubbakcemile3

ben de ince süngerlileri sevmiyorum çünkü göğüslerim o kadar da abartılacak küçüklükte olmadığı halde sadece altları yuvarlak ve dolgun, üstleri dolgun değil :/
o ince süngerlilerde göğüslerim tam içine oturuyor dışarı taşmıyor ohaoldumsmile
ama bu altı desteklilerle taşıyor daha hoş duruyor ben memnunum opuyorumnanaktan

aynen katılıyorum,kücük gögüslerimi seviyorum :)

işte bu styenlere n edenio desteklmi balenlmi ince süngrlimi

2.bp.blogspot.com/_b1i9-JAPQ5Y/S6ZNdchkllI/AAAAAAAAAW8/7oKXR7dltSE/s1600-h/25392_403792324467_560749467_4948713_5216546_n.jpg

ya kızlarrr

harbi gıcık olmuş bi durumdayım akannehir

bana bişe dediği ya da kımseye bişe dediği yok amaa
bi arkadaş var...
kızın göğ.ler harbi 90 fln belki daha buyuk...askılı giyip salınıo haliyle ortalıkta :S ben olsam öle gezmem de o öle :S

bı de her fırsatta --ayy benımkiler cok buyuk-- der bişi olsa direk kendıne pay cıkarıo fln...

ya tamam da Allah vergisi sonuçta sanki kendi bişe yapmiş gibi anlatp duruyor :Syok eskıden daha dikmiş aman kilo verse de küçülmezmiş vs vs....

kız da 23 yaşında fln
aaa
bunalıma sokmaya mı çalişio napıo sinir oldum bugun yıne

O daha 23 yaşındaki kız arkadaşına kocaman bir "hah hah hayyyy" diyorum laelaelaelaelae

30'una geldiğinde yere eğilince memelerinin üstüne basacak o lülülülülülü
ayrıca 90 hatta belki daha bile büyük bir göğüs bedenine sahip olmak güzel bi durum muymuş:) kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordur kızcağızın sırnaşık şey

tamamen katılıyorum, eğer gıcık etmek için kasti yapıyorsa konu açılınca sen de "ay evet çok zor bir durum olsa gerek bu göğüs boyutuyla yaşamak. zamanla daha da sarkar, gerçekten kötü, üzüldünm senin için"de bence delikafaduldenlülülülülülükaydirigubbakcemile3

yemz bence :) kskançlıktn yaptıını anlar

maksat onu da gıcık etmek, karşı karşıya oldugu bu acı gerçeği arkadaşımızın ona soylemesi:) şaka yapıyorum tabi, kendi bilir ne soyleyeceğini...
ayrıca şahsen ileride memelerim göbeğime ineceğine boyle kalsın, zamanla çok büyük olmasa da ideal boyuta gelecektir zaten, annemin de çok küçükmüş oyle olmuş, ona çekerim heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…