Bu 75 B bence
Bu 75 B bence
bence bunlar 80b yada 85a
evet ya burda daha bykler bu arad siz nasıl sütyen giyiyosunuz ben bu resimdklirin 70 bedeninden giyiyorum dolgulu ama onu bile doldurmuyo malesrf mafoldumben
4.bp.blogspot.com/_ogprIihFBlc/Sv78gQXqaKI/AAAAAAAAABc/Ah-Kc7dx7rE/s320/DSC00075.JPG
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:
oha diyorum bunlar gerçek mii???
Evet kızlar çok bunaldığınızda bu resme bakıp şükredelim bence..
Memelerimize kurban olalım be kaydirigubbakcemile3
kisskiss canım ben bu modelleri giyemiyorum 75 alsam göğüsler ağzıma çıkacak gibi oluyo:roflol: hemde sırtımı çok kasıyo ağrıyo resmen sırtım
bir büyük bedenide doldurmuyo içini
küçük beden olunca hep bu tarz sütyen gösteriyolar ben almıyorum
her markayı denedim bu modeller rahatsız ediyor beni
resim bulamadım ama ben içi ince süngerli sütyen kullanıyorum
böyle çıkıntısı yok yani her tarafı eşit sünger
ay anlatabildim mibilmiyorumkismile
kurabiyecim ben işte bahsettiğim modellerin ince süngerlilerin 75/b sini kullanıyorum
bu modellerin durşuna hiç alışamdım
resimdeki iyi bide
bazılarının dolgusu taş gibi oluyokaydirigubbakcemile3
göğüs altı pişik yapmaz...
sırt ağrsı nedir bilmessiniz....
iri göstermessiniz...
sevgilinizin gözü sürekli aşağılarda olmaz..
sütyenle kamufle etmeye çalışmazsınızz...
sevgilinizle asla dekolte yüzünden sorun yaşmazsınız,göstericek bişeyinz yoktur...
ilerde sarkıcakmı die düşünmezsiniz..
Bu 75 B bence
işte bu styenlere n edenio desteklmi balenlmi ince süngrlimi
2.bp.blogspot.com/_b1i9-JAPQ5Y/S6ZNdchkllI/AAAAAAAAAW8/7oKXR7dltSE/s1600-h/25392_403792324467_560749467_4948713_5216546_n.jpg
ya kızlarrr
harbi gıcık olmuş bi durumdayım akannehir
bana bişe dediği ya da kımseye bişe dediği yok amaa
bi arkadaş var...
kızın göğ.ler harbi 90 fln belki daha buyuk...askılı giyip salınıo haliyle ortalıkta :S ben olsam öle gezmem de o öle :S
bı de her fırsatta --ayy benımkiler cok buyuk-- der bişi olsa direk kendıne pay cıkarıo fln...
ya tamam da Allah vergisi sonuçta sanki kendi bişe yapmiş gibi anlatp duruyor :Syok eskıden daha dikmiş aman kilo verse de küçülmezmiş vs vs....
kız da 23 yaşında fln
aaa
bunalıma sokmaya mı çalişio napıo sinir oldum bugun yıne
O daha 23 yaşındaki kız arkadaşına kocaman bir "hah hah hayyyy" diyorum laelaelaelaelae
30'una geldiğinde yere eğilince memelerinin üstüne basacak o lülülülülülü
ayrıca 90 hatta belki daha bile büyük bir göğüs bedenine sahip olmak güzel bi durum muymuş:) kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordur kızcağızın sırnaşık şey
yemz bence :) kskançlıktn yaptıını anlar