yapmayın kızlar allah aşkına göğsü büyütmenin yolları varda kalça büyütmenin yokmu ayrıca her kalçası geniş kadın küçük göğüslü değildir benim kalcam 90 göğsüm 85 ve ben hiç bi erkek görmedimki küçük göğüslü bi kız hayal etsin öle bi kızla evlenmek istesin bazı yorumlarda yok terler psi kokar demiş o büyüklükten değil pis olmaktan kaynaklanır kendinizde olmayan bişey yüzünden başkalarını küçümsemeye kusurunuzu iyi bişey gibi göstermeye çalışıyosunuz küçük göğüs bi kusurdur kadınlık hormonunun düşüklüğünden meydana gelir
biz büyük göğüslü kadınların kalçaları güzel olmaz demedik ki. küçük göğüslü kadınların kalçaları genelde güzel olur dedik. göğsümüz küçük olsa da çok şükür fiziğimiz güzel dedik, ikisi birden olsa keşke ama yok maalesef ve sıradan veya çirkin bir fizige(kıyafet yakışmayan) ama büyük göğüslere sahip olacağıma, küçük göğüslü ama giydigimin yakışacağı, çok güzel bir fizigi tercih ederim ederim dedim kendi adıma.
evlilikte de olmazsa olmaz bir özellik olarak düşünmemek lazım, bütün büyük göğüslü kadınlar eşleriyle mutlu, küçük göğüslüler mutsuz mu? küçük göğüslü bir kızla da evlenmek isteyen erkekler var merak etmeyin, evde kalmıyoruz yani buradan belli...
erkekler için yaşamıyoruz ayrıca. aynı zamanda hiçbir erkek kilolu kadın da istemez(istisnalar hariç, bu istisnalar göğüs konusunda da olabilir)ama doğumlar, yaş vs. vücut bozuluyor değil mi ne yapalım yani?veya kalçasız, pek de güzel bir fiizği olmayan birisini de istemeyebilir. ya da yine hiçbir erkek sarkmış göğüsleri olan bir eş de istemez ama zamanla o süper göğüsler de sarkıyor di mi, ve berbat bir görüntü oluşuyor. göğüslerim küçük diye eşimin nazarında daha değersiz olacağımı düşünmedim hiç veya eşim olacak insanın beni daha az isteyeceğini...
temizliğe gelince bilemeyeceğim, daha çok terleyeceği için daha çok kokabilir kuzenimden biliyorum. ama tabi ki sürekli temizlenirse kokunun önüne geçilebilir heralde.
son olarak birçoğumuzun hormonları normal, tahlil yaptırmak aklımıza geldi elbet. herkesin büyük göğsü olacak diye bir kaide yok, genetik miras denen bir şey var. her boyu kısa insanda gelişim geriliği mi var? kusurdur demişsiniz bir de, biz büyük göğüslüleri küçümsemüyoruz farkındaysanız
biz de büyütmeye çalışıyoruz zaten. sadece kötü yönlerini söylüyorduk. başka topiclerde küçük göğüslerimizden yakındıgımızı, onların da kötü yanlarını yazdıgımızı bulabilirsiniz.