bir erkek çocuk da hastaneye götürülmüş sebebi göğüsünün büyümesi imiş. neler yediğini sormuş doktor , çocuk devamlı kivi yiyormuş. doktor da göğüsleri bu yüzden büyüdü demiş. Maydanoz da etkili inek sütü de fakat süt kilo yapar, maydanoz ise zayıflatır.
Arkadaslar artik yeni teknolojiyle cok dogal silikon ameliyatlari yapiliyor. Size birkac resim gondersem hayret edersiniz. Hatta bir doktor bana yaptigi bir memenin orjinal video kaydini gonderdi. O kadar dogalki aklim sasti. Hemde normal meme yumusakliginda. Yani yapay yapaymi dolasalim derken evet yapay olacak ama profosyonel olmayan hicbir goz bunu anlayamaz. Ben cok yontem denedim olmuyo. Param olunca silikon yaptiricam. Evet tabiki yapay olacak ama kimse farkedemeyecek ustelik dokununca bile. Boyle memesiz dolasmaktan iyidir bence. Sirf bu yuzden icten ice ozguven eksikligi yasamaktan biktim artik.
kadın bedeni sabit kalmıyorki yaş ilerledikçe
hatlarımız değişicek..çocuk doğum derken büyür dolgunlaşır..
Katılıyorum canım sana.kaydirigubbakcemile5
Anneciğimin de göğüsleri çok küçükmüş evlenmeden önce ama 3 çocuk emzirdikten sonra oldukça büyümüş ve
arası kapanmış. Maşallah sarkma falan da yok o yüzden ayrıca mutluyum, anneme çekmişim çünkü genel olarak:kedi:
kuçuk ama dolgun gogusler napsın :) benımkıler oyle 80 numara..ama valla massalahı var bırde ucları buyuk olmasa ıyıydı...yasıtlarımın memişler yerlerde kucuk gogus dık durur zor sarkar ..
büyük ve sarkık değilse çok etkileyici duruyo.fzla sarkmamasına dikkat edin ama kilo alınca bende daha iyi durdu balık etlilerde öyle.inanın daha çok beğeniliyo
kızlar bence küçük göğüsün hiçbir avantajı yok ben çok büyük göğüsten bahsetmiyorum ama vücuda göre ideal dik biraz büyük göğüs gayet hoş duruyor ve her bayanın tercihide eminim budur ve her erkeğin bence kendimizi kandırmayalım ama yapacak birşey yok yeterince büyümüyolar işte ben uzun boyluyum yapılııym eğer ufak tefekseniz küçük göğüs çok kötü durmaz ama uzunsanız daha kötü duruyor!! ve en ideali bence d beden ben c bedenim ama küçükkkk
canım sana öyle geliyor ideal falan değil benim bedenim 80c boyum 1.74 kilom 64 sen bide çıplak gör:)hiçde ideal falan değil gayette küçük duruyor
Boyuna göre biraz küçük gözükebilir ama bence bir erkeğin tercihine göre sorgulamak lazım. Bence ölçülerin ideal