Ama küçük göğüsler de iyidir:)

yandan 24 üstten 18
yandan 22 üstten 16
aslında ayrıklar diye çok küçük görünüyorlar, büyük olanı bana b gibi küçük olanı a gibi geliyor, yanlara fazla kayınca önde göğüs görünmüyor ondan.aslında büyük c küçük b kadar full olarak 80 bedene.
ben 2 si de D 80 olsun istiyorum göğüs ayrık olunca anca kurtarır görüntüyü.

ya gögüs altinin pişik ve koku yaptiğini ilk kez burda duydum:))) benimde küçük olduklarından hiç böyle bir sorunum olmadı:) bu arada gögüslerinizi küçük diye yargilamadan önce su testi uygulayın:)

Duvara yaslanıyorsunuz yüzünüz gelecek sekilde dimdik durun sayet burnunuz gögüslerinizden önce duvara degiyorsa gögüsleriniz küçüktür yok gögsünüz degiyorsa endişelenecek birsey yok demektir:) sacma da olsa denemesi eglenceli:))

Sayfayı açtım bütün memeler karşımdasempatiksalakcinni
Neresi iyi Allah aşkına çok küçük göğüslerinakannehir
Dün bir elbise denedim altı ŞişhaNE üstü Gümüşhane olduşakkıdı

ya gögüs altinin pişik ve koku yaptiğini ilk kez burda duydum:))) benimde küçük olduklarından hiç böyle bir sorunum olmadı:) bu arada gögüslerinizi küçük diye yargilamadan önce su testi uygulayın:)

Duvara yaslanıyorsunuz yüzünüz gelecek sekilde dimdik durun sayet burnunuz gögüslerinizden önce duvara degiyorsa gögüsleriniz küçüktür yok gögsünüz degiyorsa endişelenecek birsey yok demektir:) sacma da olsa denemesi eglenceli:))

evet bir erkek duvara yaslansa ilk burnu değer, burnun uzunluğuna ve göğüs büyüklüğüne göre de durum değişir kız için.benim göğüsüm değdi ilk.
avatarındaki kadını merak ettim çok güzel de adı ne yabancı bir sinema oyuncusu gibi geldi bana ama adını bilmiyorum.

benim burnum kemikli ne yapacauk hacı sırnaşık şey

ne ypsam boş bunlar sebzeyle meyveyle büyüyecek gibi değiller mafoldumben yok yok yok cok cnm sıkılıyor ama napim alay konusu dahi oluyorum bazen allahtan kendisiyle barısık bir insanım sempatiksalakcinni şu hormon düzensizliğinden bahseden arkadaş cvp verirsen cok sevinirim arkadasınız dktra ne diyerek gitmiş :)

kızlar bu göğüsler büyük değil bana ezik gibi geldi yandan bakılsa sanki çok küçük duruyormuş gibi hiç dik değil yani bence kendi çabalarımızla büyüteceğimiz miktar belli en fazla 10cm.taş çatlasa o kadar bile değil aslında o yüzden çok hayaller kurmamakta fayda var

ne ypsam boş bunlar sebzeyle meyveyle büyüyecek gibi değiller mafoldumben yok yok yok cok cnm sıkılıyor ama napim alay konusu dahi oluyorum bazen allahtan kendisiyle barısık bir insanım sempatiksalakcinni şu hormon düzensizliğinden bahseden arkadaş cvp verirsen cok sevinirim arkadasınız dktra ne diyerek gitmiş :)

kadın doğum doktoruna "göğüslerim yaşıma göre çok küçük" diye gitmişti canım direkt

neymiş ki bu germante yağ merak ettim benim cildim kurudur iyi gelirmi acaba bir de göğüs büyütmede etkilimidir ki?

bunlar kçkmü normalmi sizce benmkiler çk kçk bu kadar byrmükü

thisrecording.files.wordpress.com/2008/02/italian_edition_birken.jpg

büyür bence bunlar baya küçük ayrıca sünmüş gibi töbe estafirullah. canım resimleri karşılaştırıp durucağına harekete geç bakıyım büyüycekler onlar görüceksin.
anladığım kadarıyla henüz bişeyler yapmıyorsun değil mi?

büyür tabi canım, büyük değil o resimdeki ğöğüsler. ama normalde o kadar küçük degil o kızın göğüsleri, o resimde oyle çıkmış galiba. bu da başka bir resmi. ve samantha haklı bir garip şekilleri:

Jane-Birkin-072.jpg

evet ya burda daha bykler bu arad siz nasıl sütyen giyiyosunuz ben bu resimdklirin 70 bedeninden giyiyorum dolgulu ama onu bile doldurmuyo malesrf mafoldumben

4.bp.blogspot.com/_ogprIihFBlc/Sv78gQXqaKI/AAAAAAAAABc/Ah-Kc7dx7rE/s320/DSC00075.JPG

evet ya burda daha bykler bu arad siz nasıl sütyen giyiyosunuz ben bu resimdklirin 70 bedeninden giyiyorum dolgulu ama onu bile doldurmuyo malesrf mafoldumben

4.bp.blogspot.com/_ogprIihFBlc/Sv78gQXqaKI/AAAAAAAAABc/Ah-Kc7dx7rE/s320/DSC00075.JPG

canım bu dolgulu bir B cup, karşılaştırdım, büyüklüğü benimkilerle aynı sanırım. 75B kullanıyorum. oyle pek bi taşma olmuyor tabi ama doluyor işte. eskiden havada kalırdı sütyen artık kalmıyor en azından. A cup'ı belki taşararak doldurur ama hiç A cup almadım bilmiyorum.

canım bu dolgulu bir B cup, karşılaştırdım, büyüklüğü benimkilerle aynı sanırım. 75B kullanıyorum. oyle pek bi taşma olmuyor tabi ama doluyor işte. eskiden havada kalırdı sütyen artık kalmıyor en azından. A cup'ı belki taşararak doldurur ama hiç A cup almadım bilmiyorum.

Ben de 75B kullanıyorum akannehir alttan destekliyse taşıyor tabii..ince süngerli düz sütyenleri kullanmayı sevmiyorum içine oturup kalıyor mafoldumben olduğundan da küçük duruyorr.
Bu göğüs bana göre süper görünüyor bu kadar büyütebilir miyim acep boshayallersmile

4976.jpg

büyür tabi canım, büyük değil o resimdeki ğöğüsler. ama normalde o kadar küçük degil o kızın göğüsleri, o resimde oyle çıkmış galiba. bu da başka bir resmi. ve samantha haklı bir garip şekilleri:

bunlr iyimiş kaç bedendirki 75 filanmı

X