alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbiz büyük göğüslü kadınların kalçaları güzel olmaz demedik ki. küçük göğüslü kadınların kalçaları genelde güzel olur dedik. göğsümüz küçük olsa da çok şükür fiziğimiz güzel dedik, ikisi birden olsa keşke ama yok maalesef ve sıradan veya çirkin bir fizige(kıyafet yakışmayan) ama büyük göğüslere sahip olacağıma, küçük göğüslü ama giydigimin yakışacağı, çok güzel bir fizigi tercih ederim ederim dedim kendi adıma.
evlilikte de olmazsa olmaz bir özellik olarak düşünmemek lazım, bütün büyük göğüslü kadınlar eşleriyle mutlu, küçük göğüslüler mutsuz mu? küçük göğüslü bir kızla da evlenmek isteyen erkekler var merak etmeyin, evde kalmıyoruz yani buradan belli...
erkekler için yaşamıyoruz ayrıca. aynı zamanda hiçbir erkek kilolu kadın da istemez(istisnalar hariç, bu istisnalar göğüs konusunda da olabilir)ama doğumlar, yaş vs. vücut bozuluyor değil mi ne yapalım yani?veya kalçasız, pek de güzel bir fiizği olmayan birisini de istemeyebilir. ya da yine hiçbir erkek sarkmış göğüsleri olan bir eş de istemez ama zamanla o süper göğüsler de sarkıyor di mi, ve berbat bir görüntü oluşuyor. göğüslerim küçük diye eşimin nazarında daha değersiz olacağımı düşünmedim hiç veya eşim olacak insanın beni daha az isteyeceğini...
temizliğe gelince bilemeyeceğim, daha çok terleyeceği için daha çok kokabilir kuzenimden biliyorum. ama tabi ki sürekli temizlenirse kokunun önüne geçilebilir heralde.
son olarak birçoğumuzun hormonları normal, tahlil yaptırmak aklımıza geldi elbet. herkesin büyük göğsü olacak diye bir kaide yok, genetik miras denen bir şey var. her boyu kısa insanda gelişim geriliği mi var? kusurdur demişsiniz bir de, biz büyük göğüslüleri küçümsemüyoruz farkındaysanız
biz de büyütmeye çalışıyoruz zaten. sadece kötü yönlerini söylüyorduk. başka topiclerde küçük göğüslerimizden yakındıgımızı, onların da kötü yanlarını yazdıgımızı bulabilirsiniz.
biz büyük göğüslü kadınların kalçaları güzel olmaz demedik ki. küçük göğüslü kadınların kalçaları genelde güzel olur dedik. göğsümüz küçük olsa da çok şükür fiziğimiz güzel dedik, ikisi birden olsa keşke ama yok maalesef ve sıradan veya çirkin bir fizige(kıyafet yakışmayan) ama büyük göğüslere sahip olacağıma, küçük göğüslü ama giydigimin yakışacağı, çok güzel bir fizigi tercih ederim ederim dedim kendi adıma.
evlilikte de olmazsa olmaz bir özellik olarak düşünmemek lazım, bütün büyük göğüslü kadınlar eşleriyle mutlu, küçük göğüslüler mutsuz mu? küçük göğüslü bir kızla da evlenmek isteyen erkekler var merak etmeyin, evde kalmıyoruz yani buradan belli...
erkekler için yaşamıyoruz ayrıca. aynı zamanda hiçbir erkek kilolu kadın da istemez(istisnalar hariç, bu istisnalar göğüs konusunda da olabilir)ama doğumlar, yaş vs. vücut bozuluyor değil mi ne yapalım yani?veya kalçasız, pek de güzel bir fiizği olmayan birisini de istemeyebilir. ya da yine hiçbir erkek sarkmış göğüsleri olan bir eş de istemez ama zamanla o süper göğüsler de sarkıyor di mi, ve berbat bir görüntü oluşuyor. göğüslerim küçük diye eşimin nazarında daha değersiz olacağımı düşünmedim hiç veya eşim olacak insanın beni daha az isteyeceğini...
temizliğe gelince bilemeyeceğim, daha çok terleyeceği için daha çok kokabilir kuzenimden biliyorum. ama tabi ki sürekli temizlenirse kokunun önüne geçilebilir heralde.
son olarak birçoğumuzun hormonları normal, tahlil yaptırmak aklımıza geldi elbet. herkesin büyük göğsü olacak diye bir kaide yok, genetik miras denen bir şey var. her boyu kısa insanda gelişim geriliği mi var? kusurdur demişsiniz bir de, biz büyük göğüslüleri küçümsemüyoruz farkındaysanız
biz de büyütmeye çalışıyoruz zaten. sadece kötü yönlerini söylüyorduk. başka topiclerde küçük göğüslerimizden yakındıgımızı, onların da kötü yanlarını yazdıgımızı bulabilirsiniz.
ben erkekler kaçarda demedim fakat bi yorumda erkeklerin küçük göğüs tercih etceğinden küçük göğüslü kızlar iyi kız die düşündüğünden filan bahsedilmiş ben buna nazaran yazdım
tabiki karşı cins için yasamıyoruz ama hepimizde eşimiz sevgilimiz bizden etkilensin isteriz ben istemiyorum beni çekici bulmasın diyen kendini kandırmış olur
yok hayatım yanlış anlama etkilenmez demedim biz erkekleri etkilenmekten hoşlanırız bu yüzdende hepimiz isteriz dolgun göğüslerimiz olsun die seven bi erkek içinde biliyorumki en çekici kadın eşidir bende dünyanın en çekici kadını değilim ama tatilde okadar çıplak kadının yanında bile eşim başkasına bakmaz eminimki sen evlendiğindede öle olur bak ben nasıl büyük göğüs için eleştiri olunca alınıyosam sende çekicilik konusunda alınmışsın :) eşin tabiki sorun yapmaz hem bi bebişin olduğunda en az bi bedende büyür
küçük göğüslü kadınlar evlilikte başarısız mı, kimse istemez mi? yapmayın arkadaşlar bu kadar kompleks niye? bi kere ameliyat harici yollarla memelerin adam akıllı büyümediğini biliyoruz. ki silikon bana çok itici gelir, küçük memeler de iyidir. sarkmazlar. zayıf olunca özellikle hoş duruyor küçük memeler. bence klasik laf ama sevin onları :) bu kadar da abartmayın.
kendimi övmek için demiyorum, memelerim (göğüs demiyorum çünkü meme ile göğüs farklı şey) çok güzeldir, fena bir kız da sayılmam. ama bunun günlük hayatta ekstra bi getirisi olduığunu düşünmüyorum :)
olabilir canım, haklısın alınmış olabilirim, evlenmek üzereyim malum:) sağol bu arada, evet hamile olunca nasıl olacaklar merak ediyorum ben deama hemen düşünmüyorum o nedenle dolgun göğüslere biraz geç kavuşacağım:gitme:
çocuk olana kadarda doğum kontrol hapları dolgunlaştırıo onla idare edersin artık benimki normalde 85 yaklaşık bir yıldır yasmin isimli bi hapla korunuyorum şuan 90 ara verdiğin zaman tekrar normale dönüo ama sadece kullandığın dönemde dolgun oluolar :)
hihoyyyt
arkadaşlar benimkide küçük ya.evleneceğim erkek bunu sorun eder mi?
arkadaşlar benimkide küçük ya.evleneceğim erkek bunu sorun eder mi?
Canım bence doğum kontrol hapı sağlıklı bırsey deıl tamam goguslerını dolgunlastıryo olablır ama mecbur kalmadıkca dogum kntrl hapı kullanma derım..cunku bu wucudu tembellıge alıstırıyor we sonradan cocuk ıstersen zorlanıyorsun bırkac sene malum olmuyor ılaclarn etksınden sonra pıskoljn bozuluyo olmuyo mu dıe wsws...
Benım de goguslerım cok buyuk cok dolgun degıller...en kcuk sudyenı tam dolduruyorm..hastalık donemlerımde hafıf sısmesıne bıle bayılıyorm.. kım ıstemez kı o seksılıgı kendınde.. ama sunu da unutmayalım seksı olmak ııcn ılle de goguse ıhtıyacımız yok erkk arkdsna ya da esıne gıyınerek hos gorunerek kendıne guwenerek seksı gorunebılırsın..mesela bnm gogslerım yok ama bacaklarıma we kalcama cok guwenırım.bunun ıcın genelde onun yanında gogus dekoltsı wermek yerıne mını eteklerı tercıh ederım o zaten bacaklarıma bkmaktan gogsume dıkkat bıle edemez...bolece benımde kendıme guwenım artar..emınım herkesın wucudunda guwendıgı bıyer wardır dudakları gozlerı burnu belı kalcası.bence onemlı olan bunu ortaya cıkarmak..unutmayalım erkeklerın aklını baslarından almak hıcte zor degıll...
Evet bnmde gogslerım kucuk,bıkere bunun konusu gectı erkek arkdsmla daha buyuk olsalardı tam olurmussun dedııı we bende cok afedersınız ben sana dıyomuyum daha buyuk olsaymıs daha ıyı olurdu dıye dedım kaydirigubbakcemile3 birdaha sesi cıkmadıı..... kendımızee guwenelımm kızlarrr,azıcık makyaj yakısan kıyafetler we bakımla hepımız 10numara goruneblırız kötükedihüso
Canım bence doğum kontrol hapı sağlıklı bırsey deıl tamam goguslerını dolgunlastıryo olablır ama mecbur kalmadıkca dogum kntrl hapı kullanma derım..cunku bu wucudu tembellıge alıstırıyor we sonradan cocuk ıstersen zorlanıyorsun bırkac sene malum olmuyor ılaclarn etksınden sonra pıskoljn bozuluyo olmuyo mu dıe wsws...
Benım de goguslerım cok buyuk cok dolgun degıller...en kcuk sudyenı tam dolduruyorm..hastalık donemlerımde hafıf sısmesıne bıle bayılıyorm.. kım ıstemez kı o seksılıgı kendınde.. ama sunu da unutmayalım seksı olmak ııcn ılle de goguse ıhtıyacımız yok erkk arkdsna ya da esıne gıyınerek hos gorunerek kendıne guwenerek seksı gorunebılırsın..mesela bnm gogslerım yok ama bacaklarıma we kalcama cok guwenırım.bunun ıcın genelde onun yanında gogus dekoltsı wermek yerıne mını eteklerı tercıh ederım o zaten bacaklarıma bkmaktan gogsume dıkkat bıle edemez...bolece benımde kendıme guwenım artar..emınım herkesın wucudunda guwendıgı bıyer wardır dudakları gozlerı burnu belı kalcası.bence onemlı olan bunu ortaya cıkarmak..unutmayalım erkeklerın aklını baslarından almak hıcte zor degıll...
Evet bnmde gogslerım kucuk,bıkere bunun konusu gectı erkek arkdsmla daha buyuk olsalardı tam olurmussun dedııı we bende cok afedersınız ben sana dıyomuyum daha buyuk olsaymıs daha ıyı olurdu dıye dedım kaydirigubbakcemile3 birdaha sesi cıkmadıı..... kendımızee guwenelımm kızlarrr,azıcık makyaj yakısan kıyafetler we bakımla hepımız 10numara goruneblırız kötükedihüso