- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Herifte mi bulcanCanlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..
Bende yemek istiyorum aslında daha keyiflidir diye düşünüyorum herkes aynı anda yemek yapıyor aynı yerde uğraşıyor sonra tadına falan bakıyoruzdur galiba zevklidir ya umarım..ama iysi nerde acepyemek kursuyla başla bence zaten ucu bucağı yok orda daha iyisi nerdedir nasıl geliştirmeye devam edebilirsin fikirler uçuşur diye düşünüyorum.. koca olayını bilemicem nerde karşına çıkacağı belli olmaz sen başla bi yerden
Rusca kursu kaldın aman..spor istemiyorum daha keyifli bişey istiyorum yorulup terlemek değilde hoş sohbet ve bişeyler öğrenmek istiyorum acıkcası
bol herifli bir kursa git:)Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..
Mesleğiniz çevreniz eğiliminiz ne yönde ise o kursa gidin
Görümcem eşi ike fotoğrafçılık ve doğa kulubü gibi bir yerde tanıştı
Bşr arkadaşın İtalyanca Kursu'ndan birini bulup evlendi bunu bir başka arkadaşım yardımcısının yanında söylemiştim ayy ben de oraya gideyim dedi ama kız ilkokulu mezunu o İtalyanca Kursu'nda nasıl çevre yapacak
Mesleğiniz ve ilgi alanınız ile ilgili bir şeye gidin doğa kulüpleri yürüyüş ekipleri vs de iyi hem şehir dışı da gidiyorlar
bir müzik aleti kursu olabilir. ya da dil kursu.
Dil benim beynimi yiyor eger ki dil Almanca benzeri bir seyse :) Muzik aleti zevkli de olur bence, guzel vakit gecirmek icin ideal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?