- 23 Ağustos 2012
- 50.594
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.066
- 898
- Konu Sahibi Melisagun08
-
İngilizce kursu mesela :) bence doğa yürüyüşü kursu en iyi ya da Dalgıçlık falan ama yanında bi arkadaş lazım ben tek gitmeye cekinirim bu tür kurslarda
Müzik, resim, dil, seramik, okuma topluluğu vs ye yalnız gidilebilir bence. Aksiyonlu işlerde zaten insan soluk soluğa kalıyor arkadaşınla konuşamıyorsun
Tabi neden olmasın neden bulunmasın. niye takıldın buna kader kısmet elbette bulunur.Hep ev iş ..nerden bulcak insanlar beni.Bunda abes bişey göremiyorum,telepati yoluyla mı bulucaz birbirimizi. Bu tür ortamlar cok müsait hem adamın her hali hareketini izleyedebiliyorsun. Yaşım 28 gayet mantıklı bir hareket.bunca yıl gitmediğim kurs kalmadı,ama hiç herif bulmadım,herifmi bulunuyor kursdan,benım bilidğim bişeyler öğrenılıyor,kurslarda dostluk bıle kurs bıtene kadar,hiç samimi değil,herif yazdınız dıye yazdım,herif lafına çok gıcığım,
Yemek kursu icin grupanya sitesine bakmani tavsiye ederim indirimli gunu birlik workshop kurslar oluyor Istanbul'da olsam ben simdiye hepsine gitmistim :)
Bişey demedık,neden bu kadar atarlandın,sen bu algı ile gezersen aşk bulamazsın,ama eş bulursun,aret vartanyanın bır lafı var,gittiği her ortamda,kursa,yemekde,acaba bana bir ilişki çıkarmı dıye etrafına bakınan ınsanların aşkdan sevişmekten duygudan yoksun olduklarını,çıkar üzerıne ilişkileri olduğunu anlatan çok güzel yazısı var,çok katılıyorum,tercıh meselesi,ben bugune kadar dunyanın dört bir yanını gezdım,ama hiçç şürdan bana eş çıkarmı bakmadım,ama çok güzel aşklar yaşadım,aşk başka,senın dediğin başka tatlım,istanbuldaysan gel gezelim,ben senı eş bulacağın çok yere götürürm ciddiyim,dalga geçmiyorumTabi neden olmasın neden bulunmasın. niye takıldın buna kader kısmet elbette bulunur.Hep ev iş ..nerden bulcak insanlar beni.Bunda abes bişey göremiyorum,telepati yoluyla mı bulucaz birbirimizi. Bu tür ortamlar cok müsait hem adamın her hali hareketini izleyedebiliyorsun. Yaşım 28 gayet mantıklı bir hareket.
Bugüne kadar hiç herif bulma amacıyla kursa gitmedim şimdi de amacım bu değil.Yalnızlığımdan bahsettim farkındaysan.Ha eş bulmak içinde giderim kimene..eşimi nerde bulcam nerde tanıycam tabiki girip cıktığım ortamlarda ..
Ben geçen yil iki ay boyunca gittim butik pastacilik kursuna ama devamini getirmek gerekiyor maalesef cevrem kisitli olunca cok sey yapamiyorum bir de amacim arkadas edinmekti ama 4 kişiydik diğerleri üniversite öğrencisiydi cok ortak paydada bulusamadik o acidan aradigimi bulamadım ama guzel seyler ogrendimEvet yaaaaa, pastacılıktan butik kurabiyeye çok güze yemek kursları oluyor çoooook. Tatlı pasta yapmak çok zevklidir bence. Yalnız heri diye gey bulma riski yüksek dikkat
Haftasonu uygun bana cnmçalışıyor musun
ne zaman kurslara katılabilirsin
Güzel bir kurs arıyorum,belki eş de bulurum diye söyledim zaten.yalnızlığımı gidermek sosyalleşmek amacım eş bulmak değil.belki birinide bulabilirim dedim.Bişey demedık,neden bu kadar atarlandın,sen bu algı ile gezersen aşk bulamazsın,ama eş bulursun,aret vartanyanın bır lafı var,gittiği her ortamda,kursa,yemekde,acaba bana bir ilişki çıkarmı dıye etrafına bakınan ınsanların aşkdan sevişmekten duygudan yoksun olduklarını,çıkar üzerıne ilişkileri olduğunu anlatan çok güzel yazısı var,çok katılıyorum,tercıh meselesi,ben bugune kadar dunyanın dört bir yanını gezdım,ama hiçç şürdan bana eş çıkarmı bakmadım,ama çok güzel aşklar yaşadım,aşk başka,senın dediğin başka tatlım,istanbuldaysan gel gezelim,ben senı eş bulacağın çok yere götürürm ciddiyim,dalga geçmiyorum
Güzel bir kurs arıyorum,belki eş de bulurum diye söyledim zaten.yalnızlığımı gidermek sosyalleşmek amacım eş bulmak değil.belki birinide bulabilirim dedim.Bişey demedık,neden bu kadar atarlandın,sen bu algı ile gezersen aşk bulamazsın,ama eş bulursun,aret vartanyanın bır lafı var,gittiği her ortamda,kursa,yemekde,acaba bana bir ilişki çıkarmı dıye etrafına bakınan ınsanların aşkdan sevişmekten duygudan yoksun olduklarını,çıkar üzerıne ilişkileri olduğunu anlatan çok güzel yazısı var,çok katılıyorum,tercıh meselesi,ben bugune kadar dunyanın dört bir yanını gezdım,ama hiçç şürdan bana eş çıkarmı bakmadım,ama çok güzel aşklar yaşadım,aşk başka,senın dediğin başka tatlım,istanbuldaysan gel gezelim,ben senı eş bulacağın çok yere götürürm ciddiyim,dalga geçmiyorum
Nasıl olduğu anlaşılıyor.Esas konuyla ilgili yorum yapın arkadaşlar.Kursa eş arama amacıyla gitmiyorum.Gitme amacım arkadaş vesaire bulma..belki eş de bulurum diyorum.Yani amacım eş bulma değil.hem sana bişey dıyeyım,böle olduğu çok anlaşılıyor,etrafına o mesajı yayıyorsun,vafede şurda burda ben çok görüyorum,hiç hoş olmuyor,kurslardada gördüm,yolculuklarda,turlarda,bence doğal olmuyor bu algıda ınsanlar
Ya nasıldı butik pastacılığı..Ben aslında yemekte uzmanlaşmak istiyorum sonra pastaya gecerim diyordum ama düşününce iş kapısı da acılabilir burdan .zevklimiydi nasıldı biraz bahsedermisin .Birde nereye gittin.Tavsiye edermisin banada.birde ücretiBen geçen yil iki ay boyunca gittim butik pastacilik kursuna ama devamini getirmek gerekiyor maalesef cevrem kisitli olunca cok sey yapamiyorum bir de amacim arkadas edinmekti ama 4 kişiydik diğerleri üniversite öğrencisiydi cok ortak paydada bulusamadik o acidan aradigimi bulamadım ama guzel seyler ogrendim
Cok saol hemen bakıcam iyki söyledin tesekkür ederim.Yemek kursu icin grupanya sitesine bakmani tavsiye ederim indirimli gunu birlik workshop kurslar oluyor Istanbul'da olsam ben simdiye hepsine gitmistim :)
Resim karakalem cok seviyordum aslında iyde ciziyorum ama bilgisayarda aynı zevki verir mi bilmiyorum .Aslında 3boyutlu grafik tasarım falan mı oluyor canım.Bi bakayım .Evet zevkli gibi duruyor saol cnmBilgisayarla ilgili bir kurs olabilir. 3 boyutlu çizim çok keyifli mesela.
Rusca kursu kaldın aman..spor istemiyorum daha keyifli bişey istiyorum yorulup terlemek değilde hoş sohbet ve bişeyler öğrenmek istiyorum acıkcası
Ben Eskişehir'e gittim açıkçası benimkisi uzak sehre gidememekten dolayi elimdeki tek alternatifti nasildi eh idare eder ama aradigimi tam manasiyla bulamadim yeni seyler ogrendim evet ama yeterince profesyonel bulmadim gittigim kurumu dedigim gibi yoklukta bununla idare ettimYa nasıldı butik pastacılığı..Ben aslında yemekte uzmanlaşmak istiyorum sonra pastaya gecerim diyordum ama düşününce iş kapısı da acılabilir burdan .zevklimiydi nasıldı biraz bahsedermisin .Birde nereye gittin.Tavsiye edermisin banada.birde ücreti
Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?