• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama hangi kurs!sosyalleşme!

Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..
ya ilgini çeker mi bilmem ama suşi kursu var şu sıralar çok moda oldu :) orda olsam kesin gidersim bir araştır derim

Butik pastacilik kursuna başla. El becerin varsa çok eglenirsin, ben kursa gitmedim ama pastalarimi yaparken zevkle Aşkla yapıyorum kursuna gitsem olur kim bilir :KK45:
Çok eğlenceli.

Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..
Dans kursuna gitmeyi düşünürmüsünüz yada yabancı dil kursu veya spor salonu.

Bende bugün sosyalleşmek adına kurs araştırdım ya. Resim kursuna gitmek istiyorum ama çeşit çeşit resim dalları varmış meğersem. Kızlar şöyle çok kafa patlatmadan sakin sakin bir şeyler karalayabileceğim ve eğlenceli bir ortam hangi resim çeşidinde olur acaba:)

Bende bugün sosyalleşmek adına kurs araştırdım ya. Resim kursuna gitmek istiyorum ama çeşit çeşit resim dalları varmış meğersem. Kızlar şöyle çok kafa patlatmadan sakin sakin bir şeyler karalayabileceğim ve eğlenceli bir ortam hangi resim çeşidinde olur acaba:)

resim kurslarında temel eğitimden sonra hocaların görüşleri ışığında ilerleyeceğin dalı seçmiyor musun ?

Dans ya da folklor kursu gibi bir kursa gitsen hem eğlenceli hem de biriyle tanışmak için iyi fikir bence

Arkadaşım ingilizce kursuna katıldı orda buldu şimdi sözlüler :rolleyes: Fotoğraf kursuna gidebilirsiniz hem güzel şeyler de çıkar. Ben ismekte 2 kursa gidiyorum. Bilgisayar ve diksiyon. Bilgisayar monoton geçiyor ama diksiyon çok eğlenceli en azından yeni arkadaşlıklar kazanmış oluyorum.

Ben esimi keman kursunda tanidim. 4 yillik evliyiz. :) hic belli olmuyor nasibin nerden gelecegi. Yazilin bi kursa

Back
X