• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama hangi kurs!sosyalleşme!

İngilizce kursu mesela :) bence doğa yürüyüşü kursu en iyi ya da Dalgıçlık falan ama yanında bi arkadaş lazım ben tek gitmeye cekinirim bu tür kurslarda

Müzik, resim, dil, seramik, okuma topluluğu vs ye yalnız gidilebilir bence. Aksiyonlu işlerde zaten insan soluk soluğa kalıyor arkadaşınla konuşamıyorsun :P

Müzik, resim, dil, seramik, okuma topluluğu vs ye yalnız gidilebilir bence. Aksiyonlu işlerde zaten insan soluk soluğa kalıyor arkadaşınla konuşamıyorsun :p

Katılıyorum canım . Hatta dil kursuna yazılmayı düşünüyorum, bakalım. Ney kursuna gittim bi süre ama hevesimi aldım gibi :(

bunca yıl gitmediğim kurs kalmadı,ama hiç herif bulmadım,herifmi bulunuyor kursdan,benım bilidğim bişeyler öğrenılıyor,kurslarda dostluk bıle kurs bıtene kadar,hiç samimi değil,herif yazdınız dıye yazdım,herif lafına çok gıcığım,
Tabi neden olmasın neden bulunmasın. niye takıldın buna kader kısmet elbette bulunur.Hep ev iş ..nerden bulcak insanlar beni.Bunda abes bişey göremiyorum,telepati yoluyla mı bulucaz birbirimizi. Bu tür ortamlar cok müsait hem adamın her hali hareketini izleyedebiliyorsun. Yaşım 28 gayet mantıklı bir hareket.
Bugüne kadar hiç herif bulma amacıyla kursa gitmedim şimdi de amacım bu değil.Yalnızlığımdan bahsettim farkındaysan.Ha eş bulmak içinde giderim kimene..eşimi nerde bulcam nerde tanıycam tabiki girip cıktığım ortamlarda ..

Yemek kursu icin grupanya sitesine bakmani tavsiye ederim indirimli gunu birlik workshop kurslar oluyor Istanbul'da olsam ben simdiye hepsine gitmistim :)

Evet yaaaaa, pastacılıktan butik kurabiyeye çok güze yemek kursları oluyor çoooook. Tatlı pasta yapmak çok zevklidir bence. Yalnız herif diye gey bulma riski yüksek dikkat :p Pasta borek yapan abiler genelde yumusak oluyor.

Tabi neden olmasın neden bulunmasın. niye takıldın buna kader kısmet elbette bulunur.Hep ev iş ..nerden bulcak insanlar beni.Bunda abes bişey göremiyorum,telepati yoluyla mı bulucaz birbirimizi. Bu tür ortamlar cok müsait hem adamın her hali hareketini izleyedebiliyorsun. Yaşım 28 gayet mantıklı bir hareket.
Bugüne kadar hiç herif bulma amacıyla kursa gitmedim şimdi de amacım bu değil.Yalnızlığımdan bahsettim farkındaysan.Ha eş bulmak içinde giderim kimene..eşimi nerde bulcam nerde tanıycam tabiki girip cıktığım ortamlarda ..
Bişey demedık,neden bu kadar atarlandın,sen bu algı ile gezersen aşk bulamazsın,ama eş bulursun,aret vartanyanın bır lafı var,gittiği her ortamda,kursa,yemekde,acaba bana bir ilişki çıkarmı dıye etrafına bakınan ınsanların aşkdan sevişmekten duygudan yoksun olduklarını,çıkar üzerıne ilişkileri olduğunu anlatan çok güzel yazısı var,çok katılıyorum,tercıh meselesi,ben bugune kadar dunyanın dört bir yanını gezdım,ama hiçç şürdan bana eş çıkarmı bakmadım,ama çok güzel aşklar yaşadım,aşk başka,senın dediğin başka tatlım,istanbuldaysan gel gezelim,ben senı eş bulacağın çok yere götürürm ciddiyim,dalga geçmiyorum

Evet yaaaaa, pastacılıktan butik kurabiyeye çok güze yemek kursları oluyor çoooook. Tatlı pasta yapmak çok zevklidir bence. Yalnız heri diye gey bulma riski yüksek dikkat :p
Ben geçen yil iki ay boyunca gittim butik pastacilik kursuna ama devamini getirmek gerekiyor maalesef cevrem kisitli olunca cok sey yapamiyorum bir de amacim arkadas edinmekti ama 4 kişiydik diğerleri üniversite öğrencisiydi cok ortak paydada bulusamadik o acidan aradigimi bulamadım ama guzel seyler ogrendim

hem sana bişey dıyeyım,böle olduğu çok anlaşılıyor,etrafına o mesajı yayıyorsun,vafede şurda burda ben çok görüyorum,hiç hoş olmuyor,kurslardada gördüm,yolculuklarda,turlarda,bence doğal olmuyor bu algıda ınsanlar

Bişey demedık,neden bu kadar atarlandın,sen bu algı ile gezersen aşk bulamazsın,ama eş bulursun,aret vartanyanın bır lafı var,gittiği her ortamda,kursa,yemekde,acaba bana bir ilişki çıkarmı dıye etrafına bakınan ınsanların aşkdan sevişmekten duygudan yoksun olduklarını,çıkar üzerıne ilişkileri olduğunu anlatan çok güzel yazısı var,çok katılıyorum,tercıh meselesi,ben bugune kadar dunyanın dört bir yanını gezdım,ama hiçç şürdan bana eş çıkarmı bakmadım,ama çok güzel aşklar yaşadım,aşk başka,senın dediğin başka tatlım,istanbuldaysan gel gezelim,ben senı eş bulacağın çok yere götürürm ciddiyim,dalga geçmiyorum
Güzel bir kurs arıyorum,belki eş de bulurum diye söyledim zaten.yalnızlığımı gidermek sosyalleşmek amacım eş bulmak değil.belki birinide bulabilirim dedim.
Girdiği her ortamda ilşki yaşayan bik bik aret vartanyan yok bilmem ne..Nerden oraya geldin ne alaka .Kim girdiği her ortamda ilşki yasayan ?benim konuyla ne alaka !kurs diyorum eğlenceli ve sosyalleşmeli;)okey.

Güzel bir kurs arıyorum,belki eş de bulurum diye söyledim zaten.yalnızlığımı gidermek sosyalleşmek amacım eş bulmak değil.belki birinide bulabilirim dedim.
Girdiği her ortamda ilşki yaşayan bik bik aret vartanyan yok bilmem ne..Nerden oraya geldin ne alaka .Kim girdiği her ortamda ilşki yasayan ?benim konuyla ne alaka !kurs diyorum eğlenceli ve sosyalleşmeli;)okey.

hem sana bişey dıyeyım,böle olduğu çok anlaşılıyor,etrafına o mesajı yayıyorsun,vafede şurda burda ben çok görüyorum,hiç hoş olmuyor,kurslardada gördüm,yolculuklarda,turlarda,bence doğal olmuyor bu algıda ınsanlar
Nasıl olduğu anlaşılıyor.Esas konuyla ilgili yorum yapın arkadaşlar.Kursa eş arama amacıyla gitmiyorum.Gitme amacım arkadaş vesaire bulma..belki eş de bulurum diyorum.Yani amacım eş bulma değil.
Eş aramak da suc oldu .Niye doğal durmasın eş aramanın neyi doğal değil.İsteyen o niyetle gider.O niyetle bile gitmeyen ama niyeti değişen de olur yani buna bu kadar takılmayın.Herkes eşini calıştığı tanıştığı yerden buluyor zaten.

Ben geçen yil iki ay boyunca gittim butik pastacilik kursuna ama devamini getirmek gerekiyor maalesef cevrem kisitli olunca cok sey yapamiyorum bir de amacim arkadas edinmekti ama 4 kişiydik diğerleri üniversite öğrencisiydi cok ortak paydada bulusamadik o acidan aradigimi bulamadım ama guzel seyler ogrendim
Ya nasıldı butik pastacılığı..Ben aslında yemekte uzmanlaşmak istiyorum sonra pastaya gecerim diyordum ama düşününce iş kapısı da acılabilir burdan .zevklimiydi nasıldı biraz bahsedermisin .Birde nereye gittin.Tavsiye edermisin banada.birde ücreti

Bilgisayarla ilgili bir kurs olabilir. 3 boyutlu çizim çok keyifli mesela.
Resim karakalem cok seviyordum aslında iyde ciziyorum ama bilgisayarda aynı zevki verir mi bilmiyorum .Aslında 3boyutlu grafik tasarım falan mı oluyor canım.Bi bakayım .Evet zevkli gibi duruyor saol cnm;)

Ya nasıldı butik pastacılığı..Ben aslında yemekte uzmanlaşmak istiyorum sonra pastaya gecerim diyordum ama düşününce iş kapısı da acılabilir burdan .zevklimiydi nasıldı biraz bahsedermisin .Birde nereye gittin.Tavsiye edermisin banada.birde ücreti
Ben Eskişehir'e gittim açıkçası benimkisi uzak sehre gidememekten dolayi elimdeki tek alternatifti nasildi eh idare eder ama aradigimi tam manasiyla bulamadim yeni seyler ogrendim evet ama yeterince profesyonel bulmadim gittigim kurumu dedigim gibi yoklukta bununla idare ettim
Istanbul'da cok kurs arastirdim hatta orada olsam haftasonlari profesyonel aşçılık kurslarina bile gitmek isterdim ama cok pahali
Çok arastirdim ben bu konuda Istanbul'daki kursları tavsiyem oncelikle amatör kurslarla basla Gutava mutfak var, Atolye Ful var gitmedim ama takip ettiğim kadarıyla işini profesyonelce yapan kurumlar ve yazın mutlaka birkac kursa katilmayi istiyorum bu atölyelerde
Zaten grupanyada da var mesela 200 liralik bir kurs indirimle 50-80 lira gibi ucuz bir rakama inebiliyor

Canlar iyi bir kurs lazım .
Yemek olabilir,resim olabilir,ücretli olabilir ikisinide cok severim sizce hangisine gitmeli .
Varmı bildiğiniz istanbulda iyi bir kurs .Buraya git cok eğlenceli falan dediğiniz..
Yalnızlıktan bıktım.Belki herif de bulurum.İş ev iş ev sıkıldım.Kimsem yok bu koca şehirde..
Araştırıyom bakıyom ama tavsiye olursa daha iyi olur.
Hatta gitmek isteyen varsa beraberde gidebiliriz..

ben izmirde oturuyorum . Kursa gittim 2 ay hala devam ediyo ama ben bıraktım dayanamadım . giyim kursuna yazıldım dikiş diye yazıyordu içeriğini pek bilmeden girdim . Aslında iyiydi ama ben zaman geçsin hobi edineyim diye gittm sıkıntıdan çatladım çk zor geldi . kalıp çıkarmadır tekniğe uygun etek dikmedir bilmemnedir . Baya zor bir kursa yazılmışım meğer . pantolon elbise vs. herşeyi dikmeyi ve kalıbını çıkarmayı öğreniyorduk sanayi makinasıyla . yani ben öğrenemeden bıraktm sadece eteği öğrendim . Hoca da kafayı sıyırmıştı biraz . Yazı yazdırıyordu sınav filanda oluyorduk . Hobi derrken sıkı yönetim ilan edildi resmen benm için bende dayanamadım . Tavsiyem içeriğini sor kursların başlarken .
onun dışında dolu kurs var . dil kursu seramik çini vs. ahşap boyama çok zevkli gitmedim ama bi keresinde denemiştm baya eğlenceli biraz masraflı ama öneririm .

Back
X