Evet aciklamamisim. Iki gun sonra barisir diyen arkadaslardan ozur diledim aslinda. Esim yuzune bakmaz birdaha diyordum.Niye özür dilediniz ki anlamadım
Hemen eskisi gibi olamazmis ama zamanla anneci olurmus yine. Bosayim mi ben bunu.Eşiniz dik durmadıkça işiniz çok zor.. Baştan annesinin yanında olsa ona göre tavır alırdınız. Bi size bi ona, cıkk, olmaz o iş
Yok defolup gitti.Sizde mi kalacak kadın?
Ben o kadini affetmesini hazmedemiyorum.Eşinle otur konuş.
Kendisi annesiyle barissin. Öpüşsün. Koklaşsin. Sen karışma.
Ama esin de sana karışmasın. Sen barışma. Konuşma.
Orta yol budur. Ve orta yolda buluşun.
Nasil yalanci. Gozumun icine baka baka yalan soyluyor.Eşinle otur konuş.
Kendisi annesiyle barissin. Öpüşsün. Koklaşsin. Sen karışma.
Ama esin de sana karışmasın. Sen barışma. Konuşma.
Orta yol budur. Ve orta yolda buluşun.
Eşinize sorun bu soruyu.Hemen eskisi gibi olamazmis ama zamanla anneci olurmus yine. Bosayim mi ben bunu.
Eşiniz bi birey sonuçta onaylamasanız da onun kararına saygı duymalısınız.Ben o kadini affetmesini hazmedemiyorum.
Eski konularınızı bilmiyorum, en iyi siz bilebilirsiniz. ama sinirle kalkıp yıkıp dökmeyin. Sakinleşip biraz gözlemleyin eşiniziHemen eskisi gibi olamazmis ama zamanla anneci olurmus yine. Bosayim mi ben bunu.
Hazmedemiyorum o laflari yutmasini. Daha bugun halen iftira atmaya kalkti bana.Eşinizin annesine tavır almamasına şaşırmadım bunu yapabilecek çok az kişi var bırakın ne yaparlarsa yapsınlar size bulaşmasına müsade etmeyin. Yani o gorüssün siz gorusmeyin madem iftira atıyor evinize gelmesin. Şartları siz koyun yoksa eşinizi annesinin yanına gönderin. Açıkça konusun esinizle
Daha bugun bile yalanlar soyledi. O kadar tehlikeli bir kadin ki. Agladi zirladi maduru oynadi. Midemi bulandiriyor artik. Soylemedigim seyleri soyledin dedi. Sonra benim babam da geldi. Kuzu gibi oldu onun yaninda. Keske yasanmasaydi yanlis anlasilmis falan filan. Esimden de nefret ediyorum.Eski konularınızı bilmiyorum, en iyi siz bilebilirsiniz. ama sinirle kalkıp yıkıp dökmeyin. Sakinleşip biraz gözlemleyin eşinizi
Böyle kavga gürültü, iftiralar yerine konuşmamayı deneseniz. Şunu dedin bunu dedin de diyemez. Ajitasyon yapan biriyse hiç muhatap olmayın, önemsemediğinşzş görünce vazgeçer belkiDaha bugun bile yalanlar soyledi. O kadar tehlikeli bir kadin ki. Agladi zirladi maduru oynadi. Midemi bulandiriyor artik. Soylemedigim seyleri soyledin dedi. Sonra benim babam da geldi. Kuzu gibi oldu onun yaninda. Keske yasanmasaydi yanlis anlasilmis falan filan. Esimden de nefret ediyorum.
Esimi kandirmasini kaldiramiyorum. Ben daha karakterli saniyordum. Resmem dun yuzune bakmayacagim diyen adam savunucusu kesildi.Böyle kavga gürültü, iftiralar yerine konuşmamayı deneseniz. Şunu dedin bunu dedin de diyemez. Ajitasyon yapan biriyse hiç muhatap olmayın, önemsemediğinşzş görünce vazgeçer belki
Bosayımmı ben bunuHemen eskisi gibi olamazmis ama zamanla anneci olurmus yine. Bosayim mi ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?