• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslar birbirine benzemek zorundamı . ben pırlanta eşim gümüş takacak

Öyle bir zorunluluk elbette yok, siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın, yeterki gönüller bir olsun. opuyorumnanaktan

cnm benimde haziranda nişanım var, ben altın takıcam, nişanlım gümüş.
bir de içimde altın karışımı olmayan ama altın kadar pahalı olan bir yüzük varmış, altını tercih etmeyen erkeklere veriyorlarmış. ufff adı gelmedi aklıma.kuyumcuya bir sor istersen.

altın alyans aldık ama degiştirmek istiyoruz. nişanlım bana pırlanta almak istiyor. ayrıca kendisi altın takmak istemiyor o yüzden gümüş almak istiyor. ama şöyle bir sorun var. bu durumda birbirinden farklı iki alyans oluyor. alyanslar birbirine benzemek zorundamı. genelde çift satılıyor.

canınız nasıl istiyorsa öyle alın......sizin zevkiniz ve tercihiniz.....ayrı takan çok çift var....kimileri aynı olsun ister kimileri farklı tercih eder...

altın alyans aldık ama degiştirmek istiyoruz. nişanlım bana pırlanta almak istiyor. ayrıca kendisi altın takmak istemiyor o yüzden gümüş almak istiyor. ama şöyle bir sorun var. bu durumda birbirinden farklı iki alyans oluyor. alyanslar birbirine benzemek zorundamı. genelde çift satılıyor.

bence aynı olmasa da olurr en güzeliini yapıyosunuz

Ben ikimizin yüzükleri de tıpatıp aynı olsun istiyorum, ama bu altın gümüş olayı kafamı karıştırıyor.
Haram olduğunu duydum da, ben hani lüks olduğu için haram olduğunu, ve bir şeyin simgesi olduğu zaman takılalabileceğini duymuştum ki bu ifadeye göre evlilik yüzüğünün altın olması normal.

ben herşekilde haram olduğunu biliyorum..tabi isteyen istediği rengi takar..

cnm benimde haziranda nişanım var, ben altın takıcam, nişanlım gümüş.
bir de içimde altın karışımı olmayan ama altın kadar pahalı olan bir yüzük varmış, altını tercih etmeyen erkeklere veriyorlarmış. ufff adı gelmedi aklıma.kuyumcuya bir sor istersen.

pikolata adını ögrenebilir misin canım ?
ayrıca erkek herhangı bır alyans takmayıp napıcak evli değil miyiz bu adamlarla??
nerden anlasılcak bizim oldukları??:1shok:

pikolata adını ögrenebilir misin canım ?
ayrıca erkek herhangı bır alyans takmayıp napıcak evli değil miyiz bu adamlarla??
nerden anlasılcak bizim oldukları??:1shok:

cnm inan adı gelmedi aklıma, arkadaşımdan öğrenir öğrenmez yazarım. alyans şeklinde üretmişler, sadece 2 modeli varmış. altın takmak istemeyenler tercih ediyormuş.

pikolata beklıycem canım cok merak ettim ama

cnm aklımdasın kesin haber vericem, gelecek ay benim de nişanım var muhakkak öğrenmem lazım:kedi:geçen arkadaşımı aradım açmadı.ulaşınca haber veririm. aramızda kalsın arkadaşım dıştan bakınca gümüş gibi duruyor, o kadar fiyat farkına gerek yok bence demişti.
gene de kendim görmek istiyorum. sonuçta bir kere alınıyor.

pikolata beklıycem canım cok merak ettim ama

cnm ya bugün görüştüm arkadaşımla unuttum sormayı, siteye girince aklıma geldikaydirigubbakcemile36 haziranda nişanım var o zaman kadar mecbur unutmadan sorucam:lepi:

Yüzüklerin modelleri değil yüklediğiniz anlamlar aynı olsun önemli olan bu bence canınız nasıl istiyorsa öyle yapın en güzelikaydirigubbakcemile5

cnm ben sordum kuyumcuya. platin çok pahalıymış, 1.500 tl tutar dedi. o yüzden vazgeçtik.
benim kendime beğendiğim yüzüğün aynısının gümüşünü eşime yaptıracaklarzemuszemuskuyumculara sorun muhakkak, süper bir fikir.

Canınız nasıl istiyorsa öyle takın, platin gümüşten sağlamdır çelik kadar sert bir madendir.
Gümüş suya girince eriyor verdiğiniz paraya yazık olmasın.

kadınlık hormonu her erkekte olur erkeklık hormonuda her kadında vardır. sadece bulunma dozları farklı. bır altın ne kdar erkekte kadınlık hormonunu arttırabılır kı bu da yenı cıktı yanı. ozamn tüm sarı altın takan erkekler yıllarca 40 50 yıl evlı kalıp cıkarmayan erkekler simdiye coktan kadınlık hormonlarının tavan yapıp gay olmaları gerekirdi. çok saçma oldugunu düşünüyorum. evlilik anlaşmasının simgesi olan yüzükler bence kalıcılıgı bozulmayan altından olmalıdır. bu benım düşüncem herkes farklı düşünebilir.

hem pırlantayı hem alyansınızı birlikte takabilirsin, ben öyle kullanıyorum gayette güzel duruyor . Biz anı yüzükten çift alyans almıştık hatta model için link verebilirim bu model pırlanta ile harika duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim alyansim altin. 3 renkli.
Nisanlimin alyansi da ayni modelin gümüşü.
Cok sık duruyor. Ayni olmak zorunda degil.
Bir cok arkadasim esiyle ayni zevle sahip olmadigi icin yada parmak tipleri farkli oldugu icin birbirlerinden farkli modellerde aldi.

Back