Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altın alyans aldık ama degiştirmek istiyoruz. nişanlım bana pırlanta almak istiyor. ayrıca kendisi altın takmak istemiyor o yüzden gümüş almak istiyor. ama şöyle bir sorun var. bu durumda birbirinden farklı iki alyans oluyor. alyanslar birbirine benzemek zorundamı. genelde çift satılıyor.
erkekler de altın kadınlık hormonu salgılatıyor.bu yüzden eşlerize altın taktırmayın.
altın alyans aldık ama degiştirmek istiyoruz. nişanlım bana pırlanta almak istiyor. ayrıca kendisi altın takmak istemiyor o yüzden gümüş almak istiyor. ama şöyle bir sorun var. bu durumda birbirinden farklı iki alyans oluyor. alyanslar birbirine benzemek zorundamı. genelde çift satılıyor.
Ben ikimizin yüzükleri de tıpatıp aynı olsun istiyorum, ama bu altın gümüş olayı kafamı karıştırıyor.
Haram olduğunu duydum da, ben hani lüks olduğu için haram olduğunu, ve bir şeyin simgesi olduğu zaman takılalabileceğini duymuştum ki bu ifadeye göre evlilik yüzüğünün altın olması normal.
cnm benimde haziranda nişanım var, ben altın takıcam, nişanlım gümüş.
bir de içimde altın karışımı olmayan ama altın kadar pahalı olan bir yüzük varmış, altını tercih etmeyen erkeklere veriyorlarmış. ufff adı gelmedi aklıma.kuyumcuya bir sor istersen.
pikolata adını ögrenebilir misin canım ?
ayrıca erkek herhangı bır alyans takmayıp napıcak evli değil miyiz bu adamlarla??
nerden anlasılcak bizim oldukları??:1shok:
pikolata beklıycem canım cok merak ettim ama
pikolata beklıycem canım cok merak ettim ama