• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Alyansımla tektaşım birbirine uyuyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıbrısa gidecekmiş 🤩🤩

TheDandelion TheDandelion dan gelmiş bildirim yav, karıştırmışım 🙈 ama onun yorumunu da göremedim, forum bende 404 hata veriyor 😬🤣
bende surekli hata aliyorum kendi durumumda yazdiklarimi cevaplaya basarken bile hata veriyor yada oppss yaziyor :olamaz: sitede calisma olabilir

Karıstırdım beya sonra düzelttim, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz 🙃🙃

ay yok ne rahatsızlığı 🙈🥰 aradım aradım ben yokum. Karaizmire bağlayacaktım, “burası neresi, beni kim etiketledi, ben neredeyim” diye dkfkgmv

Nazar etmiyoruz da hani derler ya rabbim bozmasın sanırım kimse size böle güzel kelime sölememiş biraz garipsedinizz 🤣🤣🤣🤣
Rabbim bozmaz diyorum bende iste, dua ederken guzel kelimeler cikmasi lazim aslinda, bu guzel değil ki.. Olumsuzluk içeriyor. Rabbim daha güzel gunler göstersin, rabbim daha iyisini versin vs vs olumlu cumleler kurulmali. Mesela kazasiz belasiz derken de olumsuzluk içeriyor, kaza ve bela kelimeleri cikiyor agizdan, o da kullanilmamali, en guzeli hayirli guzel yolculuklar vs vs, anlatabildim umarim😂

Rabbim bozmaz diyorum bende iste, dua ederken guzel kelimeler cikmasi lazim aslinda, bu guzel değil ki.. Olumsuzluk içeriyor. Rabbim daha güzel gunler göstersin, rabbim daha iyisini versin vs vs olumlu cumleler kurulmali. Mesela kazasiz belasiz derken de olumsuzluk içeriyor, kaza ve bela kelimeleri cikiyor agizdan, o da kullanilmamali, en guzel hayirli guzel yolculuklar vs vs, anlatabildim umarim😂
Ben o şekilde kullanıyorum ama fikirleriniz için teşekkür ederim gayet mantıklıydı biraz daha dikkat ederim o halde

Aynı sizin bazılarınız gibi dimi bana nasıl gelinirse öyle geliyorum kendinizi görmek nasıl acaba
Hahaha al işte :D
Ben kendimi görmüyorum sende vala.
Biri benim nasıl diye sorduğum yüzüğü beğenmese "hadi seninkini göster hadi hadi" Diye tutturmam bi kere.
Eleştiriye açık değilsen sormayacaksın bu kadar basit

Hahaha al işte :D
Ben kendimi görmüyorum sende vala.
Biri benim nasıl diye sorduğum yüzüğü beğenmese "hadi seninkini göster hadi hadi" Diye tutturmam bi kere.
Eleştiriye açık değilsen sormayacaksın bu kadar basit
Sana mı sorucam ayrıca her beğenmeyene demedim yorumları iyi oku istersen beğenmemekte herkes serbest ama fikir sölerken dikkatli olmak gerekiyor ben küçümsediği için acaba kendisi nasl bişi takıyorda böle konuşuyor dedim diğerleri gayet normal yorumlar yapmış bak bakim onlara demiş miyim beğenmedim diyene bile o senin fikrin saygı duyarım dedim ve yorumunu beğendim o seninkini göster dediğim kişiye sürekli çakma olmadığını ama onun yorumuna saygı duyduğumu sölediğim halde ısrar etti bende seninkini görelim dedim anladın mı ayrıca konu biteli saatler oldu geriden geliyosun birde senle uğraşamıcam

Sana mı sorucam ayrıca her beğenmeyene demedim yorumları iyi oku istersen beğenmemekte herkes serbest ama fikir sölerken dikkatli olmak gerekiyor ben küçümsediği için acaba kendisi nasl bişi takıyorda böle konuşuyor dedim diğerleri gayet normal yorumlar yapmış bak bakim onlara demiş miyim beğenmedim diyene bile o senin fikrin saygı duyarım dedim ve yorumunu beğendim o seninkini göster dediğim kişiye sürekli çakma olmadığını ama onun yorumuna saygı duyduğumu sölediğim halde ısrar etti bende seninkini görelim dedim anladın mı ayrıca konu biteli saatler oldu geriden geliyosun birde senle uğraşamıcam
Sakin ol şampiyon bak hala devam ediyorsun aynı şeye :d
Bütün yorumları okudum. Kadın "tamam öyle olabilir ama bana çakma geldi" demiş sadece
Yani kendi düşüncesini söylemiş. Israr ve inatla, alınganlığın da vermiş olduğu yetkiye dayanarak çocuk gibi zıplayıp "hadi hadi sende göster hadi bakalım" Diye yarışa girdin. Buda komik geldi.
İyi niyetle yazanları bile terslemeye başladın sonra. 🤷🏻‍♀️
Bu arada konu hala aktif ve ben istediğim zaman yazarım. İstemiyorsan kapattır :süslü:

Sakin ol şampiyon bak hala devam ediyorsun aynı şeye :d
Bütün yorumları okudum. Kadın "tamam öyle olabilir ama bana çakma geldi" demiş sadece
Yani kendi düşüncesini söylemiş. Israr ve inatla, alınganlığın da vermiş olduğu yetkiye dayanarak çocuk gibi zıplayıp "hadi hadi sende göster hadi bakalım" Diye yarışa girdin. Buda komik geldi.
İyi niyetle yazanları bile terslemeye başladın sonra. 🤷🏻‍♀️
Bu arada konu hala aktif ve ben istediğim zaman yazarım. İstemiyorsan kapattır :süslü:
Susar mısın ayrıca şuan zırlayan sensin

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu yüzük resmi üzerine ama resim yok, üstüne üstlük nerdeyse herkesi tersleyen bir konu sahibesi var. Bilgilerinize.
Arkadaşlar bütün sohbeti okumamışsınız sanırım herkesi terslemiş diyo bana nasıl gelirseniz öyle geliyorum ve resmin açıklamasını da dha önce yaptım okumadıysan oku istersen aynı şeyleri yazıp durmayın ben kimseyi terslemedim beni tersleyene de teşekkür edecek halim yok.

Ne kadar alıngansın ya.
Biri bişey dedi mi hemen bi bozma çabasına giriyorsun.
Bu kadar alıngan birinin yüzük modelini sorması da bi değişik
Bozma çabasına girip kendisinin bozulması şoku. 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back