- 3 Haziran 2023
- 218
- 122
- 18
- Konu Sahibi kivircikkadin
Sen herhalde yüzüklerden anlıyorsun bana beştaş konusunda da yatdım eder misin?Yok kız 1 karat yüzük ne kadar pahalı abuuuu ev parası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen herhalde yüzüklerden anlıyorsun bana beştaş konusunda da yatdım eder misin?Yok kız 1 karat yüzük ne kadar pahalı abuuuu ev parası
Sence beştaş mı yoksa baget mi1.00 karat gibi duruyordu.
Diğeri gibi çakma olacaksa baget alın. Gerçekten pırlanta olacaksa beştaş.Sence beştaş mı yoksa baget mi
Çakma olmadığını belirtmiştim ama neyseDiğeri gibi çakma olacaksa baget alın. Gerçekten pırlanta olacaksa beştaş.
Çakma değil demiştim ama inanmak istemedin sanırım neyse... İnandırmak için daha fazla bişe yapmayacağım yorum için teşekkür ederim ama yargı yada fikir yaparken de biraz daha yumuşak olmanı öneririmDiğeri gibi çakma olacaksa baget alın. Gerçekten pırlanta olacaksa beştaş.
Ya ben cidden senin alyansınla tektaşını çok merak ettim bizimkileri küçümsüyorsun yaa bi görelimDiğeri gibi çakma olacaksa baget alın. Gerçekten pırlanta olacaksa beştaş.
Çok fazla taşlı ikisi ayrı mıBak benim bu şekilde mesela..bu şekilde kullanıyorum çok memnunum
Birisi tamtur diğeri baget yüzük..Çok fazla taşlı ikisi ayrı mı
Çok hoş bence güle güle kullanın da baget yüzüklerde ben yanlarda küçük taş olanları pek sevmiyorum taşlarda düşme vs oluyor diye oluyor mu peki ?? Birde bilindik bi mağazadan mı aldınız??Birisi tamtur diğeri baget yüzük..
Bence sen bi alyansını tektaşını ne bilim işte neyin varsa sen yükle de bi görelim bizimkilere çakma vs diyorsun ya bakalm seninki orjinal miHiç öyle durmuyordu. Yeni mi aldınız? Kandırılmış olabilir misiniz şu an o geldi aklıma. Fotoğrafı tekrar yüklerseniz bence arkadaşlar da hak verecektir bana.
Ahahahaha yorum süper sende at kızYüzüklerin savaşı Margaret Hale
Gaza geldim atıcam dur :)Ahahahaha yorum süper sende at kız
Bu cartier mi neydi o değil mi ama olmaz ki tektaşını görmem lazm merak ettim şimdiBenim tektaşım çok küçük :) alyansımı begenirim Eki Görüntüle 3256787
Ahaha kasadan çıkarmam lazım, çıkarınca atayımBu cartier mi neydi o değil mi ama olmaz ki tektaşını görmem lazm merak ettim şimdi
Peki madem bekliyorm bak unutmam benAhaha kasadan çıkarmam lazım, çıkarınca atayım