Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
bir sürü alyansım var çeşit çeşit takıyorum.eşimin tek alyansı var hiç çıkarmıyor.

Herkese merhaba;
özellikle bunu alıntı yapmak istedim.:sm_confused:

1,5 yıllık evliyiz benim çok dayatmam yok ama eşim takmazsam kızar. Ama eşim hiç çıkarmaz. Düğünden sonra çok kilo verdiğim için çok bol geliyor kaç defa küçülttüm yine bol şimdi... Eşime gelince onunki de sımsıkı yapışmıyor ama bol değil. İlk olarak düğün gecesi kaybettik eşim çok çok üzüldü bense hiç üzülmedim yenisini alırız dedim eve geldim gelinliğimin içinden çıktı:sm_confused:

Daha sonra 3 defa daha kaybetti,yine 24 saat geçmeden bulduk:sm_confused:

sol elin ikinci parmagından kalbe uzaman kesintisiz bir damar varmış alyansta aşkın sembolu olarak sol elin 2. parmagına takılıyo biz her ikimizde takarız bazen ev işleri yaparken cıkarttıgım oluyo ama alyansımı takmadaN dışarı çıktıgımda rahatsız oluyorum eger evden çok fazla uzaklaşmadıysam geri döner takarım alyansımı :asigim:

ben takı olarak takıyorum ve zırt pırtta model değiştiriyorum o canı isterse takıyor. ama o illaki aynı model olmalı diye tutturuyor oysaki zevklerimiz çok farklııı

alyansın ne önemi var,mühim olan aşkımız.ben parmağında alyansla her türlü ceviz kıran ve de mercimek (!) işiyle uğraşan çok zat gördüm.kocam hiç çıkarmaz ;ama çıkarsa da farketmez.bana alyansla değil kalbiyle bağlı olsun.

ben alyans takmayı sevmiyorum.eşim istediği için kullanıyorum.aslında gümüş severim.eşimin hoşuna gidiyor.bence alyans sembolik.tabiki hoş bişi.ama sahibi var anlamında kullanılması yanlış bence.alyans herşeye engel mi olacak?

benim eşimde alyans takmıyor ben 10 yıldır hiç çıkartmadım ama ona çok kızdım beni çok sinirlendirdi az önce bende fırlattım yüzüğü bakalım nasılmış biraz da o sinirlensin bende vurdum duymazlık yapıcam erkekler ancak böyle yola gelir çünkü

:1yes2: :1yes2: :1yes2:

eşinizin alyans takıp takmaması sizin için önemlimidir...sizde mutlaka takmalı diyenlerdenmisiniz merak ettim...

eşimin alyans takıp takmaması tabiki önemli değil..ruhu başka yerlere takılmış ise
parmaktaki alyans olsa ne olur,olmasa ne olur...
umarım sen takılmıyorsundur böyle şeylere..çok sakıncalı çok ince ayar ister..
eskiden erkekler hanımlarını kıskanırdı şimdi hanımlar eşlerini kıskanıyor

şimdi benim yaşlardakilerde moda oldu hepsinin parmağında bir gümüş yüzük oyun oynuyolar sanki, küsüyolar atıyolar bi daha alıyolar atıyolar ay çok salakça! oyuncak yaptılar iyicene! alyans bence evliliğin temel şartı değildir ama bir kişiyle alyans takıcaksam benim parmağıma bir kere girer tak çıkar oyun oynamam. amaa karşımdaki insan sevmeyip takmıyosa onu zorlamam ben de takmam

ayy tam da ben bu konuyu düşünmüştüm valla yazıyım foruma diye benim eşime alyans taktıramıyorum sıkıyormuş falan filan ben de bakkala gitsen takıyorum üzülüyorum valla hani bekar sanıcaklar diye değil de yani bir anlamı olmalı romantizm olmalı demi ama

valla bence yüzüğün hiç önemi yok ben bile herzaman takmıyorum eşimde çoğu zaman takmıyo ama hiç sorun yaşamıyoruz bu konuda

baslarda takmaya özen gösterirdim, eşimi de takip ederdim.. baktım ki ikimiz de alısık degiliz alyans takmaya, ayrıca eşim ben istiyorum diye takıyor ve parmagı havasızlıktan yara olmaya basladı.. ben de artık önemsemiyorum..
canım kocacım güveniyorum ona ben, ikimizinde alyansları kutuda yanyana duruyor..
takanlara lafım yok ama alyans takmak cok da önemli bir ayrıntı degil bence..
bayan arkadaslarım bir ortama girdikleri zaman, erkeklerin ellerine bakarak bu nişanlı, bu evli diye yorum yaparlardı, ben bekarken, ben de nerden anlıyorlar diye hayret ederdim, meger parmaklarına bakarlarmıs.. bu konu sa safım acıkcası

tabi önemlidir de.. takmazsada kıyametleri koparmam yani.. ben tak deyince takacaksa hiç takmasın.. bişey yapacak olan alyanslada yapıyor.. ben sonuna kadar güveniyorum..

ben de eşim de takmıyoruz.çok önemli bir ayrıntı değil gibime geliyor.kimine göre de çok önemli tabi.ama yürekler bağlı olduktan sonra olsa da olur olmasa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…