• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
benım nısanlanalı 2 sene olcek ve bı kere olsun cıkarmadım :)) tabıkı nısanlımda cıkarmadı ıkımızde bu konuda cok hassasız..

Bende takmiyorum ama ben yüzüktü küpeydi kolyeydi yani bu gibi aksesuarlari zaten hic takamiyorum bunaliyorum alyanstan dolayi degil ama esim hic cikarmadi o bana saygili davraniyor bende ona baska aksesuarlari takip alyans takmasam kizardi heralde bilmiyorum önemlimi dersen bilmiyorum benim icin özel bir ifadesi yok taksa ne degisir takmasa ne degisir diye düsünüyorum.....

ben takmayanlardanim, en basinda da almadik, takmadik, oysa ki esim istemisti!

altin takilari zaten evlenmeden önce de hic sevmezdim, takmazdim, simdi allerji cikti zaten takamiyorum. Tek kullanabildigim aksesuar inci gerdanlik! O da yeter!

benım ıcın de onemlı ustelık esım kuyumcu olupta alyans yapıyorsa ve benımkılerın de de el emegı varsa zevkle takarım yeterkı yapsın ...:Roflol:
kım bılır belkı parmagınızdakı alyansları bıle o yapmıs olabılır :1yes2:

cok seviyorum takmayi ama esim takmadigi icin bende takmadim ilk sene taktik sonrasinda o cikardi bende cikardim banane banane....inatciligim tuttu iste napammmm :)))

vala bende 10 sene taktim sonra cikardim esim isi dolaysiyla takamadi ay 16 sene oldu artik aklima gelmiyo bile:1yes2:

Merhaba,
Bir ricam olacak çok güzel bir konu yakalamışsınız. Bunu istatistiklere de dökmek adına bu bölüme açılan konulara konu ile ilgili anket te açabilirmisiniz ? Bu konuya ben açtım. Diğer konularda buna dikkat ederseniz sevinirim.

Not: anketin nasıl açılacağını bilmeyen var mı ? Varsa desteğe yassın ekran ekran anlatalım : )

evlendikten sonra eşim takmadı sevmediğini söyledi günlerce kızdım tak diye takmadı o sinirlede bende çıkardım ve bir dahada takmadım ikimizde takmıyoruz sizin anlıyacağınız ama o taksa bende takardım

Ben takmiyorum esimde takmiyor..Ama yanimda iki tane cocugumu alyanslarimi tasiyorum...Bence olmazsa olmazlardan degil alyans, eline degil yuregine alyansi takmasi onemli benim için...

Bende 2 senedir nişanlıyım, ondan öncede 3 ay kendi aramızda sözlenmiştik. O günden beri 3 ay gümüş alyanslarımızı, 2 senedir de nişan alyanslarımızı ne ben nede canım aşkım hiç çıkarmadı. Bu bana birine aitliği hatırlatıyor. Alyansımın parmağımda olması demek bana göre birlikteliğimizin en güzel simgesi. Hatta nişanlım evlenirken daha büyük bir alyans alalım diye tutturdu. :))
İnşallah ölene kadar alyanslarımızı parmağımızdan çıkarmıycaz.

Şuan nişanlıyız ikimizde takıoruz ama evlendikten sonra nişanlım çıkarırmı bilmem ama çıkartırsa bende çıkartırım takmadığı sürecede takmam valla

tabiki alyans takarım.bi alerjim yoksa metale karşı takmamak için bi nedende görmüyorum.bazıları sıkılıyo takamıyor sanırırm.benim öyle bir sıkıntım yok hatta parmaklarım yüzük dolu diyebilirim :))

bende evlenmeden önce çok hevesliydim sonra evlendim bir sene taktım sonra sıkıldım bıraktım sonra gene heves geldi yeni bi tane aldım sonra onu attım uzun süre takmadım sonra bizimkini kandırdım yeni bi model aldırttım şimdi takıyom ve çıkarmıyom o ise dini sebepten takmıyo ama aynısının gümüş modelini yapıp takacak benim için sorun değil ben süs diye takıyom çünkü

OOOo ' cugum sen ona platin bir yuzuk al bak nasil takar :))))
Ben nisanliyken (altin takmaz diye,gumuste biraz ucuza kactigi için ) platin almistim cok hosuna gitti,sonralari kilo aldigi için takamiyor ama parmagina olsa takacak.. :)))

bizde takıyoruz 10 aydır ne ben ne o çıkardı
bi tatile gittiğimizde takmadık denizde havuzda düşürmiyelim diye =))
ama ben alyansları alırken bi akıllılık ettim sonradan yok bu kalın rahatsız ediyo yok ıslak kalıyo felan gibi bahaneler yaratmasın diye iç et kalınlığı ince olan klasik alyans aldırdım =))

ikimizde takıyoruz,evli olduğumuz için deyil sevgimizin sembolü olarak düşündüğümüz için

Back