Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170

12 aya kadar herkez takar : ) 13. ayda tekrar yorum alalım bu konuda.

Bu arada alyansın çıkması için en baba mazeret kapı koluna takılmasıdır. Bunu çözümü yok : )

benım nısanlanalı 2 sene olcek ve bı kere olsun cıkarmadım :)) tabıkı nısanlımda cıkarmadı ıkımızde bu konuda cok hassasız..

valla güzelim evlenmeden önce bizimkide her konuda çok hassastı ama evlendikten sonra hassasiyet felan kalmadı umarım sizde öyle olmaz:1no2:bizimkide kaybetti bukadar önemli olan bi şeyi yani anlayacagın hassasiyet evlenene kadar

valla nişanlılık süresince hiç bir yere takılmayan rahatsızlık vermeyen alyanslar nedense evlenınce ya sıkar ya batar ya yamulur illa bır yere takılır..tabiki erkekler için...yeni evlilik dönemlerimizde eşimde bende takdık sonra eşim yukardaki bahaneleri saydı durdu..ve çıkardı...bir ara saatine takıyodu ne demekse:uhm: sonra onuda bıraktı..eee olay böyle olunca ben takarmıyım..takmammmm...bende doguma kadar ara ara takıp cıkarıyodum dogumdan sonra hiç takmıyorum...bence alyans şık durabılır ama mühüm olan gönül bagı...o sağlamsa çokda sıkmaya gerek yok...:1yes2:

biz ikimizde hiç çıkarmadık alyanslarımızı,ben den ziyade eşim takıntılı yüzük konusunda,bikaç kere evde unuttum ve başımın etini yedi,nasıl unuturmuşum diye,yüzük önemli mi evet önemli,çünkü biz o yüzükleri takmak için 10 sene bekledik:)

Vallahi ben takıyorumda, ne hikmetse bizimki takmıyor, niye takmadığnı sorduğumda başlıyor bahaneleri sıralamaya........

daha evlenmedim ama ilerde hiç çıkarmıycama eminim zaten yakı takmasını seviyorum hele bide bu alyans olursa seve seve takarım yanlız bişey duydum ve cok üzüldüm evli ve alyansı olan erkekler bayanların daha cok ilgisini cekiyomus eşime taktırmaya bilirim :mymeka:

takmıyorum. takamıyorum çünkü rahatsız oluyorum zaten bol geliyor. eşim de takmıyor. gerçi evden çıkarken mutlaka takacaksın diye emrediyor ama ben de onu takmıyorum dermişim... unutuyorum açıkçası......

valla biz hiç elimizden cıkarmadık sevgimizin simgesi gibi sanki ama bu aralar benimki altın haram gumus yuzuk takayım diyor bilmiyorum artık napcaz

Nişanlandığımız günden beri eşimde bende takıyoruz alyans çok önemli değil aslında insan evli olduğunu içinde hissetmeli karşısındaki kişiye ruhen bağlı olmalı ama biz öyle hissetmemize rağmen takıyoruz.Geçen yaz hırsız girmişti eve ve alyansımı çalmıştı ne kadar üzüldüğümü anlatamam..

ben takarım ama eşim işi sebebiyle takmıyor önceden kızıyodum ama şimdi kızmıyorum çünkü tak çıkar yaparken bikere kaybetti .

yeni evlendiğimiz zamanlarda ikimiz de takıyorduk,sonradan takmamaya başladı şimdi ben sürekli takarım ona da ısrar etmem birbirimizin içini bildikten sonra bir problem yok

İlk başlarda takıyordu ama sıkılmaya başladı benim sayemde kayboldu.Ben ise takmayı seviyorum ama kilo aldığım için sıkıyor takmıyorum.

merhaba ben yeniyim burada ama kac gundur yazdiklarinizi okumakdan cok buyuk zevk aldim cok guzel konular var ben bu forumu tesadufle buldum ve cok sevdim uye oldum...
Valaha bu konuya gelirsek ne ben ne de esim takiyoruz cunku malesef benim esim bi sene once kaybetti yuzugunu almanyaya tatile gittigimizde cok uzuldum o da cok uzuldu ama yenisini alcaz bu yazina insalah
bende gecen aylarda kaybettim cunku hamilelikten sonra parmaklarimda sislikler olustu ondan dolayi annem dedi kizim cikart yuzugunu kan toplanir diye dinledim ve kaybettim ve cok agladim uzuldum ama nafile her yer baktim kaybettim bulamadim ama alacagiz insalah bu yazina yeni alyanslar tabiki nisanlandimiz tarihi yazicaz :)

esım hıc cıkarmaz ama ben hamılelıkten sonra pek hatırlamaz oldum malum parmaklar sısıyoo ama dısarı cıkarken takmamı ıster esım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…