• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
Ben biraz tikliyim. Elde bulasik yikarken, kofte yaparken dolma yaparken yani mutfakta genelde cikartirim. Hatta ellerimi yikarken bile. Aslinda cok takintiliydim ben de ilk baslarda. Cok begenirdim cok severek taktim. Esim de cok begenir alyansimizi. Ama o (cok ozur dilerim) tuvalette totosunu :Roflol: yikamak icin cikarip ya sag eline takiyor ya da oralara bir yerlere birakiyor. 12 yildir o yuzuk 2 kere kayboldu.(Birincisi bilincli bir hata ile kayboldu. Benim icin cok uzucu konusunu bile hatirlamak istemiyorum) Ben de sinir oldum ve ikinci hamileligimde bir cikardim tam cikardim. Hala takmiyorum. 3-5 ay once alyansin burada kalmis diye kucuk bir hatirlatma yapti ben de hala parmaklarima olmuyor hem ben artik onun modelini begenmiyorum dedim ve takmadim. Alyans konusunda kalbim kirik. Haketsin ben de takayim. Ama bir daha o alyans o parmaktan cikarsa parmagini kirarim dedim.:mymeka: Simdi yeni ve guzel bir model bakiyoruz. 2 aydir hala bulamadik. :bbo:

eger ilerde evlenirsem alyansımı hic cıkarmamayı dusunuorum.cok önemli bişey benim için;takmayanları ben takmıorum:)

Takmasada olur önemli olan yüreğinde taşımasıdır yoksa alyans imza önemsiz demiycem ama yüreği önemli orda tasıması...

Alyans Eşleri Birbirine Bağlayan Kelepçedir Bence Bir Kere Takilir Bir Kere Çikar......

1 sene önce eşim yüzüğünü çıkardı ve bir daha taktığını görmedim. Kendi bilir ne diyim...

ben alyansı aksesuar gibi kullanıyorum.yanında tektaşla falan.çoğu zaman başka yüzükler takıyorum...eşim aslında takmamı ister ama yüzüğü aksesuar olarak çok sevdiğimi ve çok yüzüğün komik durduğunu gördüğünden dolayı arada çıkarmama ses etmiyor.kendisi ise alyans konusunda takıntılı.kesinlikle çıkarmıyor.bazen banyoda falan unutuyorda panikleyip yanıma koşuyor alyansımı gördünmü diye.ama bende bu konuda çok katı düşünmüyorum.alyansı parmağından hiç çıkarmayıp yada evden çıktıktan sonra çıkarıp her haltı yiyen var.eskiden alyans evli erkekler için koruyucuydu.ama artık farketmiyor:1yes2: ama mesela ben eşimin parmağında alyans olduğu zaman onu çok seksi buluyorum o ayrı mesele:Roflol:

ben alyansı aksesuar gibi kullanıyorum.yanında tektaşla falan.çoğu zaman başka yüzükler takıyorum...eşim aslında takmamı ister ama yüzüğü aksesuar olarak çok sevdiğimi ve çok yüzüğün komik durduğunu gördüğünden dolayı arada çıkarmama ses etmiyor.kendisi ise alyans konusunda takıntılı.kesinlikle çıkarmıyor.bazen banyoda falan unutuyorda panikleyip yanıma koşuyor alyansımı gördünmü diye.ama bende bu konuda çok katı düşünmüyorum.alyansı parmağından hiç çıkarmayıp yada evden çıktıktan sonra çıkarıp her haltı yiyen var.eskiden alyans evli erkekler için koruyucuydu.ama artık farketmiyor:1yes2: ama mesela ben eşimin parmağında alyans olduğu zaman onu çok seksi buluyorum o ayrı mesele:Roflol:
way be kromm,demek tek taşını kendin almadın,zenginlin gözü kör olsun,kaç karat şekerim,

Ben Bazen takarım bazen takmam..keyfime göre yani... Birde mutfakta banyoda vs. sürekli unutuyorum sonra yüzük aramaya başlıyorum... Dışardada bazen son anda aklıma geldiği oluyo... bi bakıyorum unutuvermişim biryerlerde....

Ayrıcaaa.... Eşimde son 3 yıldır falan takmıyor...

Arkadaşlar... eğer cidden yüreğinizdeyse eşiniz ya da nişanlınız... o yüzük parmağınızda oluyor.... Bir de birlikteliğin ilk yıllarında bu tip şeyler daha önemli oluyor bence....ama bir kez çıktımı kalbinizden... bir daha yüzüğü taksan ne olur takmasan ne olur... Dışardan evli görünmesi çok önemli değil benim için... Önemli olan benim ne gördüğümdür... Tabii ki yüzüğü parmağında olan herkes için mükemmel eş tanımlaması yapmıyorum..

Evlenmeden önce çok takıntılıydım bu konuda... illa yüzük parmakta olacak diyordum ama geçti artık... İnsan olgunlaşınca... ve gerçekleri görünce... bunların pek önemi kalmıyor herhalde...

Sevgiyle Kalın...

Eşim Takmiyor Onceden Kiziyordum Bana Hep Calisirken Elime Takiliyodu Diyordu Inanmadim Ama Bir Gun Eli Kesip Ve Yuzuk Kirik Seklinde Geldi Şimdi Ben Kendisini Kullanmasini Istemiyorum Sahiplik Konusuna Gelince Tapusu Bende Yuzuk Takipta Bu Isi Yapan Evden Ciktiktan Sonra Yuzugu Cikaran Cok Insan Var Onemli Olan Kalplerin Alyans Takmasi Buda Benim Gorusum Tabi

Benim esimde fabrikada calisiyor,ayni sebeplerden dolayi cok istemesine ragmen kullanamiyor...
Benim alyansta dar geliyor o yüzden takamiyorum..
Yani zorunlu nedenlerden kaynaklaniyor ancak öyle olmasaydi bile;
Bu ne benim icin ne de esim icin problem olusturmazdi,birbirimize karsilikli güvenimiz var,olay cikartmaya gerek yok demi:))

bende çıkarmama taraftarıyım.ne olursa olsun birbirimizden bi parça gibi oluyo.öyle hissediyoruz.nişanlım askerde bile yasak olmasına rağmen takmış.bunu üstüne bide laf işitmiş komutanalrından.hiçbizaman çıkarmaz ben bazaen bulaşık yıkarken çıkartırım o ise asla.İNŞALLAH BU TUTUMU EVLENDİKTEN SONRADA DEĞİŞMEZ

bende çıkarmama taraftarıyım.ne olursa olsun birbirimizden bi parça gibi oluyo.öyle hissediyoruz.nişanlım askerde bile yasak olmasına rağmen takmış.bunu üstüne bide laf işitmiş komutanalrından.hiçbizaman çıkarmaz ben bazaen bulaşık yıkarken çıkartırım o ise asla.İNŞALLAH BU TUTUMU EVLENDİKTEN SONRADA DEĞİŞMEZ

Askerlikte alyans yasak degil ki:1shok: :uhm:

sevgili arkadaşlar parmağındaki alyansı hiç çıkarmayan insanlar gördüm ve alyans takılılıyken yemedikleri nane kalmayanları önemli olan alyansın yürekte takılı olması .

güzel bir gün dilerim hepinize

izlem arkadasima katiliyorum benim esimde alyans takmiyor önceleri bende takmiyordum ama simdi takiyorum taki amacli yani alyans bence cok önemli degil önceleri ilk evlendigim zaman kiziyordum esime neden takmiyorsun diye onun bana cevabi su oldu o sadece bir metal bu bizi baglamaz ama ben seni yüregimde sahiplemisim yüzük önemli degil dedi esim beni :sm_cool: beni yüregine takmis alyans taksa ne takmasa ne :1yes2:

Back