Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
way be kromm,demek tek taşını kendin almadın,zenginlin gözü kör olsun,kaç karat şekerim,ben alyansı aksesuar gibi kullanıyorum.yanında tektaşla falan.çoğu zaman başka yüzükler takıyorum...eşim aslında takmamı ister ama yüzüğü aksesuar olarak çok sevdiğimi ve çok yüzüğün komik durduğunu gördüğünden dolayı arada çıkarmama ses etmiyor.kendisi ise alyans konusunda takıntılı.kesinlikle çıkarmıyor.bazen banyoda falan unutuyorda panikleyip yanıma koşuyor alyansımı gördünmü diye.ama bende bu konuda çok katı düşünmüyorum.alyansı parmağından hiç çıkarmayıp yada evden çıktıktan sonra çıkarıp her haltı yiyen var.eskiden alyans evli erkekler için koruyucuydu.ama artık farketmiyor:1yes2: ama mesela ben eşimin parmağında alyans olduğu zaman onu çok seksi buluyorum o ayrı mesele:Roflol:
way be kromm,demek tek taşını kendin almadın,zenginlin gözü kör olsun,kaç karat şekerim,
ççoooookkk karat cicimm:Roflol:insanın çok tektaşı olunca tabi hangisi kaç karat karıştırıyorr:Roflol::Roflol::Roflol:
evli ya da nişanlı olanlar takmalı bence. eşine ve kendine olan saygısından dolayı. takmayan insanları hoş karşılamıyorum
Eşim Takmiyor Onceden Kiziyordum Bana Hep Calisirken Elime Takiliyodu Diyordu Inanmadim Ama Bir Gun Eli Kesip Ve Yuzuk Kirik Seklinde Geldi Şimdi Ben Kendisini Kullanmasini Istemiyorum Sahiplik Konusuna Gelince Tapusu Bende Yuzuk Takipta Bu Isi Yapan Evden Ciktiktan Sonra Yuzugu Cikaran Cok Insan Var Onemli Olan Kalplerin Alyans Takmasi Buda Benim Gorusum Tabi
bende çıkarmama taraftarıyım.ne olursa olsun birbirimizden bi parça gibi oluyo.öyle hissediyoruz.nişanlım askerde bile yasak olmasına rağmen takmış.bunu üstüne bide laf işitmiş komutanalrından.hiçbizaman çıkarmaz ben bazaen bulaşık yıkarken çıkartırım o ise asla.İNŞALLAH BU TUTUMU EVLENDİKTEN SONRADA DEĞİŞMEZ
Askerlikte alyans yasak degil ki:1shok: :uhm: