- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
- Konu Sahibi meral asya
-
altının gramı fıyatı bellı ztn 10 tane ıstersın tanesı 10 grammdan 2 tane ıstersın tanesı 50 grammdan aynısı:)))fazla altın ıstemedık o yuzdenn alcakalrımın pahalı olmasını ıstyorum
aynen öyle öyle yok şunu ıstemem yok berbaber oturalım ev ıstemem kımse aaa bak bırsey ıstemedı madalya takmıyor. ne kadar ıstersen okadar kıymete bınersınbelki çok fakir değil erkek tarafı durumlerını bilmiyoruz ki ben çok fedakar gelin adaylarını saf buluyorum açıkçası burdan okuduklarım da beni haklı çıkarıyor nerdeyse tüm masrafı yapan gelinler var bence ister eğitimli ister eğitimsiz olsun gelin gelin gibi değer almalı imkanlar ölçüsünde
aman ne komikkkkkkaşıkçı elması var, hem şık hem de pahalı..
aman ne komikkkkk
illa konu sahibi olmam gerekmiyor yorum yapmak için hanfendihayırdır konu sahibi siz misiniz? neden üstünüze alındınız?
artık borcsuz evlenen çift çok az..ciftlerin geneli zaten altınları satıp borc ödüyor en azından benim gozlemlerim öyle. kendileri borç ödeyecek diye aileye pahali altin aldirmak cokta normal degil en azından benim icin. Konu sahibini altın düşkünü ilan etmedik sadece bencilce düşüncesi.
illa konu sahibi olmam gerekmiyor yorum yapmak için hanfendi
belki çok fakir değil erkek tarafı durumlerını bilmiyoruz ki ben çok fedakar gelin adaylarını saf buluyorum açıkçası burdan okuduklarım da beni haklı çıkarıyor nerdeyse tüm masrafı yapan gelinler var bence ister eğitimli ister eğitimsiz olsun gelin gelin gibi değer almalı imkanlar ölçüsünde
ben kendi fikrimi dile getiriyorum öyle fedakar azla yetinen kız bana göre değil hele ki çalışıyorsa erkek evi de geçindirmek zorunda altın takı kıyafet imkanı ölçüsünde almak zorunda görgü de din de bunu gerektiriyor. Kadın kendi parasını istedığı yere harcar erkek buna karışamazAilesinin durumundan bahsetmedi.bahsetse ona göre yorum yapardık durumu olan zaten alır olmayan napsın. Yani bide su var altin çok istemedik o yüzden pahalı seçmek istiyorum demis ilk sayfada bir yorumda madem oyle isteseydi herkesin görüşü kendine ben yanlış buluyorum bu tavrı.
Bencilce değil hatta tam tersi aileyi zarara sokmak istemiyor
Yani satılacağı belli olan bir şey için neden aynı parayı verdikleri halde sattıkları zaman daha az alsınlar
Siz gelininize 10 bin tl lik altın alacak olsanız bunu ucuza satılacak olan 14 ayar ve taşlılardan mı alsın istersiniz yoksa pahalıya satılacak olanlardan mı alsın?
Ne dersiniz?
Hayır mantığınız doğru zaten onlara kalsa onlarda sizin.gibi degeri.dusmeyeni aldırır hem madem öyle direk parasini alsinlar hic zararsiz en mantiklisi biz öyle yaptık konusup : ) konu sahibi ve eş adayida öyle yapsin
ben de sarı altın sevmem ve asla takmam ama düğünde çevre için bilezik te aldım sette aldım sarı sarı parası durunca olmuyor maalesef çevre baskısı o sarı sarı altınları bolca görmek istiyor.Alsın ister satsın ister benim gibi saklasın ne zararı var altınınHayır mantığınız doğru zaten onlara kalsa onlarda sizin.gibi degeri.dusmeyeni aldırır hem madem öyle direk parasini alsinlar hic zararsiz en mantiklisi biz öyle yaptık konusup : ) konu sahibi ve eş adayida öyle yapsin
Ama onu yapamayız demiş başta zaten
Herhalde erkek tarafı da bir şey takıldığının görülmesini istiyorlar
Eğer sebep buysa sahte altın takıp parasını da verebilirler aslında
Bilemedim şimdi ama en başta olmaz demiş bu yönteme
ben de sarı altın sevmem ve asla takmam ama düğünde çevre için bilezik te aldım sette aldım sarı sarı parası durunca olmuyor maalesef çevre baskısı o sarı sarı altınları bolca görmek istiyor.Alsın ister satsın ister benim gibi saklasın ne zararı var altının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?