altınnnn:))

aynen öyle öyle yok şunu ıstemem yok berbaber oturalım ev ıstemem kımse aaa bak bırsey ıstemedı madalya takmıyor. ne kadar ıstersen okadar kıymete bınersın

burda çalıştığı halde kocası izin vermedığı için ayağına bot alamayan yeni evliler var kaynının görümcesinin düğününü çeyizini zorla evin çalışan gelinine yükleyenler var ne fadakarlığıymış insan ne ezmeli ne de ezdirmeli kendini ama en çok kendini sevmeli bana göre:önce can sonra canan

Bencilce değil hatta tam tersi aileyi zarara sokmak istemiyor
Yani satılacağı belli olan bir şey için neden aynı parayı verdikleri halde sattıkları zaman daha az alsınlar

Siz gelininize 10 bin tl lik altın alacak olsanız bunu ucuza satılacak olan 14 ayar ve taşlılardan mı alsın istersiniz yoksa pahalıya satılacak olanlardan mı alsın?

Ne dersiniz?

Ailesinin durumundan bahsetmedi.bahsetse ona göre yorum yapardık durumu olan zaten alır olmayan napsın. Yani bide su var altin çok istemedik o yüzden pahalı seçmek istiyorum demis ilk sayfada bir yorumda madem oyle isteseydi herkesin görüşü kendine ben yanlış buluyorum bu tavrı.

ben kendi fikrimi dile getiriyorum öyle fedakar azla yetinen kız bana göre değil hele ki çalışıyorsa erkek evi de geçindirmek zorunda altın takı kıyafet imkanı ölçüsünde almak zorunda görgü de din de bunu gerektiriyor. Kadın kendi parasını istedığı yere harcar erkek buna karışamaz

Hayır mantığınız doğru zaten onlara kalsa onlarda sizin.gibi degeri.dusmeyeni aldırır hem madem öyle direk parasini alsinlar hic zararsiz en mantiklisi biz öyle yaptık konusup : ) konu sahibi ve eş adayida öyle yapsin

Ama onu yapamayız demiş başta zaten

Herhalde erkek tarafı da bir şey takıldığının görülmesini istiyorlar

Eğer sebep buysa sahte altın takıp parasını da verebilirler aslında
Bilemedim şimdi ama en başta olmaz demiş bu yönteme

ben de sarı altın sevmem ve asla takmam ama düğünde çevre için bilezik te aldım sette aldım sarı sarı parası durunca olmuyor maalesef çevre baskısı o sarı sarı altınları bolca görmek istiyor.Alsın ister satsın ister benim gibi saklasın ne zararı var altının

İşçiliği az bilezik al şu burma olanlardan kalınlarını seç ama en az 20 gr olsun üçlü burma.
Takı seti alınacaksa mesela onun yerine kalın bir bilezik alabilirsin takmalık olarak hem de yatırımlık. Şunlar gibi: http://cdn3.n11.com.tr/a1/1024/16/99/20/16992035_320359994.jpg
Yüzüğü satmayacaksın sonuçta o alyans, işçiliği olup olmaması önemli değil gözüne hoş geleni alabilirsin. Yüzüklerin pahalısı ucuzu zaten kendini belli ediyor.

Artık şaşırmam diyorum ama bir şekilde beni şaşırtacak bir konu açılıyor.
Onlar eşinizin ailesi düşmanınız değil. Talandan mal kaçırır gibi ne koparsam faydadır zihniyetine ne saygı duyabilirim ne de anlayabilirim.
İnsanlar size düğün hediyesi alıyorlar. Külçe de olsa teneke de olsa aynı kıymeti vermeniz gerekir.
Kendimş düşünüyorum ne yapardım diye. Ben olsam en pahalısına gitmeye utanırdım, yüzüm tutmazdı. Onlar ceplerine uygun olan bir kaç şey çıkarsınlar ben beğendiğimi alayım derdim.
İnsanlara güvenerek mi yola çıkıyorsunuz?
Nişanlınız sizin bu fikrinizden haberdar mı?
Siz yatırım yaparken o ailenin maddi sıkıntıya düşmesi sizi hiç üzmez mi?
Kar edeyim diyorsanız 24 ayar külçe altın alın.
Pesssss
Sonsuz ve kocaman bir pesssss.

Yapamaz cunku az altin isteyip pahali aldirma derdinde parasini nasil istesin su durumda : ) Sahte altını kimsede.anlamaz aslinda valla bilemedim kendi.bilir artık.

Altının zaten zararı olmaz konu bu değil : ) zaten ne geliyorsa başımıza bu cevre baskisi yüzünden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…