- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi meral asya
-
tamam da onlarla beraber gıdıcem onların yanında nasıl derım k boyle bırsey
Muhtesemsin canimParasını isteyin zarar etmeyin..
:)) olmuyor ıstesana para olarak versinler bence.
tamam da onlarla beraber gıdıcem onların yanında nasıl derım k boyle bırsey
yok canım tam tersı cokseverım nısanlımın aılesını onlarda aynı sekılde sadece mantıklı olanı yapmak ıstyorum fıkır alarakSanırım erkek tarafından pek hoşlanmıyorsunuz
Konuya gelirsek evet işçiliği az olanı seçin onların genelde modelleri pek güzel olmuyor ama en azından zarar daha az oluyor birde ayarı düşük modellerden almayın oda satarken zarara etken
Taşlı altın almayın satarken zarar edersiniz. Isciligi az olan bileziklerden alın. Takı seti alinacaksa yine taşı olmayan işçiliği az olan altınlardan alın.:)) olmuyor ıste
E iyi de bu mantıklı değil, kusura bakmayın ama para gözlük. Bizim adetimizde de damada altın saat takılır, kusura bakmayın ama benim eşim olacak insan alabileceğimiz en pahalı saati isteseydi, ben evlenmeyi 2. kez düşünürdüm.yok canım tam tersı cokseverım nısanlımın aılesını onlarda aynı sekılde sadece mantıklı olanı yapmak ıstyorum fıkır alarak
zaten alınıcak yanlıs anlamayın sadece altın kalcak bıze ve ben hıc anlamam nısanda aldıgım yuzuk yıne bana bırakıld ve cok ucuz bırsey aldım bask kuyumcuya sordum fıyatını cok nerdeyse yarı yarıya dustu altın konusunda hıc bılgım yok sadece buPahalı ? Onlar sizinde aileniz olacak farkında mısınız? Siz onlara pahali şeyler aldırmanın derdine düşmüşsünüz. Pes...
Ben konuyu okuyunca gelin düğün sabahı tası tarağı toplayıp kaçacak sandım.
zaten alınıcak yanlıs anlamayın sadece altın kalcak bıze ve ben hıc anlamam nısanda aldıgım yuzuk yıne bana bırakıld ve cok ucuz bırsey aldım bask kuyumcuya sordum fıyatını cok nerdeyse yarı yarıya dustu altın konusunda hıc bılgım yok sadece bu
Ben konuyu okuyunca gelin düğün sabahı tası tarağı toplayıp kaçacak sandım.
canım sen nasıl bır goz le okudun ya bu kadar nasıl saptrdın soktyımmBurada gelinlik giymeyen hatta 2. El eşya ile evlenenleri bile gördüm. Ben kendi gelinligmi kendim aldım. Çünkü eşimin ailesi çocuk okutuyor. Onlarda alırdı ama zorlanır. 5 yıl üniversite okudum okumak ne zor okutmak ne zor bilirim. Hiç bişey istemedim ailesinden. Seti bile zorla aldılar. İşte bu da görgü ile alakali. Kalkmış en pahalisinin derdine düşmüşsün. Hiç mi bişey görmedin bu yaşına kadar ? Bedelmi biciyorsun kendine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?