Altınlarımla alınan kaynimin uzerine evimiz

O kocaya sahipken o altınları nasıl verdin kendi güvenceni oturmayacağın bir eve yatırırken nereye bakıyordun be cnm Artık alıştıysan giden gitti diyip yoluna bakcaksın verirlerse kendi niyetlerinden vermezlerse kısmetinden diyip geçceksn artk

o zaman pasa gönlü bilir soğuk su içsin ne diyelim.hayır anlamıyorum altınlar bu kadar kiymeyliyse eşinin ailesi nasıl alıyor.belliki esi vermiş gönül rızası ile .esi raziysa bisey yapamaz .

Eşimin ailesi benden altınlarımı isteyıp kaynımın üzerine ev alsa ortalığı bayaa bi karıştırırdım. Direk olası bir boşanma durumunda benden mal kaçırmak niyetınde olduklarını düşünürdüm. Nasıl güvenip de o kadar altını millete teslim edebildiniz hayret ettim. Şu ekonomik krizde kolay kolay biriktirilmez o kadar altın tekrardan. Bence direnin hakkınızı arayın, kimseye yedirmeyin.

Esin kumar oynuyor herhalde. Evet oyle cocuga guvenilmez
Ben kumarı bıraktım oynayan arkadaslara da tavsiye ederim bırakın.
Esim yuvamın yıkılışını ellerimle yapamam dedi.
Ona ragmen bana guveniyor. Hem para veriyor hem de altın yatirimi yapiyorum. Böylece adam da bende mutlu oluyoruz. 100 bin borcu neymis ki

Kayinvalidem lafı eviriri çevirrir kızıyla zorunluluktan anlasiyoruz.
Bana yaptıkları hatalar az buz değil.
Direkt kayinbabama konusabilirkm
Esimin ailesi de öyle düşünüyor
Bziim dugun de borçsuz.
Arabaları herkesin altında var
Ortak hesap gibi.
Inşallah sizinki gibi olur bende kayinbabama güveniyorum biraz ama bu adamdan ayrılırsam sonumu da dusunuyorum

Altınlarınızı niye veriyorsunuz başta.kayninizin üzerine olacağını bilmiyor bilmiyor muydunuz?bana da fazla rahat geldiniz.Birak altınlarımı vermeyi dünya yıkılsa kuruşu kuruşuna hesabını sorarim

Bunu nerden karşılarına geçip sormuyorsunuz?herkes ortalıkta at koşturuyor bir siz seyircisiniz

Kredi eşime çıkmıyor diye onun üzerine olmus

Kredi eşime çıkmıyor diye onun üzerine olmus
Eşine güvenemediler büyük ihtimalle, evi satıp parasını yer diye düşündüler. Biraz bekle bence kiraya verilince ne olacak.

Böyle bir tanıdığımı eşi vardı, annesinin vekaletnamesiyle 3 dairesini satıp yemişti, ne olduğunu ailesi bilemedi. Çok zengin bir aileydi, desteği kestiler, şimdi asgari ücretle çalışıyor. Belki sizin durum da böyledir. Evi güvence altına almışlardır

Ev şuan kirada
Kirasıyla da kredi odeniyor

Faizle millete para vermekte neymiş.Tefecilik deniyor yanılmıyorsam bunun adına.Bir de dolandırılmış öyle mi?Pes gerçektende.Kayınbabanızla konuşun bu konuyu.Ben ve çocuğum ne olacağız.Siz bile haklı olarak oğlunuza güvenemiyorken,ben kime neye güveneyim.Ben bu durumda hertürlü mağdur ediliyorum.Ev de oturamıyorum bilr.Böyleyken hakkım hiç kimseye helål değildir deyin.O evin kirasıyla altınlarınızı yapıp size ödesinler.Talep edin çekinmeyin.

Kayinbabam biliyor.
Kayinvalidem tefeci lere bulasti gibi bişey demişti ama sonra ben telâşlanınca baska biseye cevirdi ben yanlis anlamisim diyerek.

Ben buna benzer güvenme konusunu söylediğimde abin ( kaynim) çok adaletlidir. Sırf esin bundan uzak dursun diye bu ise buladyiranlari bile ortadan silecekti sırf abisinin çocuğunun hayatı düzelsin diye biz zor yetiştik falan dedi.

Kaynima güvensem e ilerde evlenicek ölürse nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…