• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarımla alınan kaynimin uzerine evimiz

eşiniz deilse de sizin üzerinize olabilirdi ev
kaynınız evlenince el koynuna girince karşı tarafın ne yapacağını bilmiyorsunuz
adam trafik kazsında hayatını kaybetse sizin herşeyini ödediğiniz evden 1 lira hakkınız olmaz
evlenmeden önce alın kendi üstünüze
Ailesi bilirki esi pembegömlekten alır satar o evi.
Parasız kalınca kıızın kıyıda kösedeki parasına bile göz diken bi tip esi.

E

Esimin borçları ödeniyor evet ama eşimde bir yandan çok fazla çalışıyor
Mesela hala işte şuan.
Oye yandan başkasının yanında çalışsa alacagi asgari ücret olur ve kira çocuk okul ev yemek fatura giderlerine yetişemez
Suanki kosulumuzda olmazdik yani

Yok esimin annesi kavgada vs bosanmamiizi destekleyecek şeyler söylese de boşanmanıza razı gelmezler demek istiyorum hani desem ki boşanma durumunda malı garantiye alma istekleri mı var desem diye bir üye sormuştu ona yönelik dedim
Elinize para geçiyor mu yoksa ihtiyaç halinde eşiniz babasından mı istiyor ayrıca hem borcunu ödüyorlarmış hem kiranızı hem altınları geri istiyorsunuz hep sizin olsun istiyorsunuz yeni alınan evin kirası krediye gidiyorsa nasıl isteyeceksiniz kirayı

Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.

Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.

Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.

Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.

Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar
Kira istemek yerine tapuyu isteyin eşinizin borcu var ise size verirler

Bu devirde gözü açık olacaksın, aman gelin geldim beni kötü bilmesinler vereyim altını vs demeyeceksin.
Üstüne olmayan malın parasını ödemeyeceksin.
Ayrıca nereye gittiğini bilinmiyor dediğiniz para 1000-2000 değil ki neredeyse yerine göre yarı ev parası

Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.

Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Perdelerini

Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.

B yandan haklı altınlar gtmesn bizim oglan heç eder demişler ama b yandan da keske altınlarını asla vermeseysdn

Sadece ilk sayfayı okuyabildim.
100 bin borç yapan kocanın durumu açıklığa kavuştu mu?
Ne halt etmiş bu adam o kadar parayla? Konu sahibi kocasını gebertmemiş mi? Adamın kötü alışkanlıkları mı varmış?

Kızlar bugün esimle güne kötü başladık.
akşam kahvaltıya gideriz demişti oğluma sabah benim sınava gitmediğimi görünce ise gidecegini hazirlanmammiz gerektiğini söyledi.
Oğlumuzun harçlığından bisey almıştım eşim yerine koyacağını söylemişti. Koymadigibicinn hatırlattım param yok dedi. 60 tl.
Bende paraisnin başka yerlere kadınlara geçirirse olmayacagini söyledim.
Anana yeriyorum tarzı konuştu.

Sonra tartıştık biraz
Oğlumu da alıp gitmek istedi sözde ise.
Bende müsaade etmedim çünkü çocuğun uyku zamanıydı.
Önüne geçtim diye bana şiddet uyguladı.
Banami aramami söylediğinde bende babasını aradım yaptıklarını anlattım.
Anlatırken yine vurunca babası onu aradı. Çağırdı çocukla gitti.
Kayinvalidem aradı noldu diye
Bende anlattım sizin oğlunuz bana şiddet uyguladı parasını hayat kadınlarına yediriyor.
Isı gücü geç gelmek balkonda tuvalett vakit geçirmek diyince
Oğluma iftira ayma dedi. Rezil oluruz falan bende
Bana rahat mı batıyor kocama iftira atayim dedim.

Ben babama söylesem oğlunun yaptıklarını boşaltır beni bu adamdan dedim.
Çocuğumu düşünüyorum dedim. Vs
Kayinbabam konuşmuş.
Bahanesi evi temizlemiyormusum

Düzgün giyiniyor diye kendim gibi pis giyinmeesini istiyormuşum
evi toparlamiyormusum
Gibi şeyler saymis bana kendine bak çocuğunun gözü dışarı kaymasın diyor
Dışarda tesettürlü olsamda evde değilim

Kendime giysime saçıma makyajıma temizliğine dikkat ediyorum ama bahane uyduracak iftira edecek ya bunları demiş.

Bende sizin oğlumuza namuslu insan yaramaz dedim. Başla bir adam olsaydı kocam dışarı kaymazdı gözü ama ar damarı çatlamış oğlunuzun dedim

Bana hala kimseye anlatma iftira etme diyor.
Iftira edecek olsam kaç aydır icimde saklamazdim yedi düvele yayardim .

Içim almıyor artık onu
Ne yapsam bilmiyorum
Bi sene sabredeyim diyorum sabredeyim dedikce dozunu arttırıyor.
Çocuğum onun yüzünden korktu.
Eve girmek istemedi babaannesine götürmüştü bana vurduktan sonra .

Hemen ayrılayım odadan ağlıyor....
Böyle olmazdı.

Çocuğum için dedikce çocuğum kötü etkileniyor...

Merhaba arkadaşlar.

Perdelerini

Bile bile vermissiniz yazik giden altinlara birde bu kaynin evlenirse anlatirsin eltine biraz kurnaz olun ya esiniz bile arkanizdan ne oldugu belli olmayan 100 binlik borclar yapiyo

Kızlar bugün esimle güne kötü başladık.
akşam kahvaltıya gideriz demişti oğluma sabah benim sınava gitmediğimi görünce ise gidecegini hazirlanmammiz gerektiğini söyledi.
Oğlumuzun harçlığından bisey almıştım eşim yerine koyacağını söylemişti. Koymadigibicinn hatırlattım param yok dedi. 60 tl.
Bende paraisnin başka yerlere kadınlara geçirirse olmayacagini söyledim.
Anana yeriyorum tarzı konuştu.

Sonra tartıştık biraz
Oğlumu da alıp gitmek istedi sözde ise.
Bende müsaade etmedim çünkü çocuğun uyku zamanıydı.
Önüne geçtim diye bana şiddet uyguladı.
Banami aramami söylediğinde bende babasını aradım yaptıklarını anlattım.
Anlatırken yine vurunca babası onu aradı. Çağırdı çocukla gitti.
Kayinvalidem aradı noldu diye
Bende anlattım sizin oğlunuz bana şiddet uyguladı parasını hayat kadınlarına yediriyor.
Isı gücü geç gelmek balkonda tuvalett vakit geçirmek diyince
Oğluma iftira ayma dedi. Rezil oluruz falan bende
Bana rahat mı batıyor kocama iftira atayim dedim.

Ben babama söylesem oğlunun yaptıklarını boşaltır beni bu adamdan dedim.
Çocuğumu düşünüyorum dedim. Vs
Kayinbabam konuşmuş.
Bahanesi evi temizlemiyormusum

Düzgün giyiniyor diye kendim gibi pis giyinmeesini istiyormuşum
evi toparlamiyormusum
Gibi şeyler saymis bana kendine bak çocuğunun gözü dışarı kaymasın diyor
Dışarda tesettürlü olsamda evde değilim

Kendime giysime saçıma makyajıma temizliğine dikkat ediyorum ama bahane uyduracak iftira edecek ya bunları demiş.

Bende sizin oğlumuza namuslu insan yaramaz dedim. Başla bir adam olsaydı kocam dışarı kaymazdı gözü ama ar damarı çatlamış oğlunuzun dedim

Bana hala kimseye anlatma iftira etme diyor.
Iftira edecek olsam kaç aydır icimde saklamazdim yedi düvele yayardim .

Içim almıyor artık onu
Ne yapsam bilmiyorum
Bi sene sabredeyim diyorum sabredeyim dedikce dozunu arttırıyor.
Çocuğum onun yüzünden korktu.
Eve girmek istemedi babaannesine götürmüştü bana vurduktan sonra .

Hemen ayrılayım odadan ağlıyor....
Böyle olmazdı.

Çocuğum için dedikce çocuğum kötü etkileniyor...
Hayat kadınları nereden çıktı? O nereye gittiği belli olmayan 100 bin kadınlara mı gitmiş?

Onu bilmiyorum
Ama faizle borç verip işletiyor parayı diye düşünüyorum.
Sanal yolla bisey yapmış dekontunu gördüm.

Masaj salonuyla sohbet edip konum fiyat istemiş.
Anladım çok üzücü gerçekten. Bence sakin kafayla düşünmeye çalışın. Ailenize gidebilir misiniz, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz? Ne yaparsanız yapın unutmayın ki, şiddet de aldatma da karşınızdaki kişinin karaktersizliği. Sizin yerinizde başkası olsa ona da yapacaktı, emin olun.

Back