- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Sizin altınları o borca saymışlardır o zaman.Sakın değilim bilmiyormuş gibi davranıyorum esimin ailesi öyle istiyor. Psikolojik olarak yıprandığı icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin altınları o borca saymışlardır o zaman.Sakın değilim bilmiyormuş gibi davranıyorum esimin ailesi öyle istiyor. Psikolojik olarak yıprandığı icin
Oğulları yiprandiysa "piskolojik olarak " bir hastaneye yatırsinlar onlara zahmet bide bence altınlari sizden almak için ev almışlar resmen mal kacirmislar bence gidip başka yerden ev almaları da bu yüzden size de biseyleri kılıf olarak sunmuşlar sizde kabul etmişsin izSakın değilim bilmiyormuş gibi davranıyorum esimin ailesi öyle istiyor. Psikolojik olarak yıprandığı icin
Ailesi ödemiş toplam o kadarmış. Parca parca yerlere ödenmiş.Ay evet. O 100 binlik borcu kim ödüyor?
Bu adam ya uyuşturucu kullanıyor ya ikinci bir evi var yada kesin kumar oynuyor . Kv lerde oğullarına güvenmedikleri için evi onun üzerine yapmıyorlar . Tutupta senin üzerine de yapacak halleri olmadığına göre ( çok nadir insan yapar ) yapacak birşey yok . Herşey eşinde bitiyor adam olacak önce
Kv ler yalan söylüyorlar oğullarının da ne yaptığı belirsiz kendilerinin de . Ayrıca sen bence okulu bitirince ayrılacaksın bu adamdan kv bunu biliyor ona göre davranıyorAilesi ödemiş toplam o kadarmış. Parca parca yerlere ödenmiş.
Bana dedikleri esimin ev alındıktan sonra böyle yapmaya başladığı.
Ama eğer öyle ise niye tüm her set kaynimin üstüne bu da dusundurucu
50 bin kadar kredi çekildi sadece1-altinlari vermeniz hata
2-evli olduğunuz adam 100 bin borc yapıyor
nereye gitti bilmiyorsunuz
3-başka borclari oluyor sizden saklıyor
4-evi kendiniz alabilirdiniz para yardimi mi ettiler alirken etmedilerse eliniz ayağınız tutuyor niye kabul ettiniz onların almasını
5- kredi çekilir satim gözükür size kagit ustunde satabilr evinizi kocaniza guvenmiyorlarsa sizin üstünüze isteyebilirdiniz
Konu her yandan elde kalıyor.
Kiraci oturuyorsa tabiki kirayi isteyebilirsiniz bunda utanilcak bir şey yok tabi meblada ne kadar yardim ettiler o önemli
Demek psikolojikman yıpranmışSakın değilim bilmiyormuş gibi davranıyorum esimin ailesi öyle istiyor. Psikolojik olarak yıprandığı icin
Tatlılıkla nasıl çözebilirim bu durumuDemek psikolojikman yıpranmış
Ah kıyamam sadrazamın sol tarafıyla akraba sanırım kendisi
Sizin psikolojiniz ne olacak
Evladınızın geleceği ne olacak
Kimden istemeyi düşünüyorsun onu anlamadım kayınpederinden miTatlılıkla nasıl çözebilirim bu durumu
En azından kirayı isteyeyim.
Sizinkini ödüyoruz derse de esimin görevi zaten kirayı o demek diyip istesem bu sefer seni kim dolduruyor olacak
Bu üye hiç bir şey yapamaz. Daha öncede sayfalarca yazıldı çizildi yine umursamamış kimseyi. Eşi ailesinin ağzına bakan birisi.Konuşsa adam olay çıkarıp kadını haksız eder. Kendi çalıp kendi söylüyor bu üye. Daha ağır şeyler yaşadığında bile olay çıkarmadı paşa paşa gitti kocasının yanınabence siz bu konuyu esinizle konusun.o ailesiyle konussun.baktınız çözüm yok.eşinizle beraber konusun.yine çözüm yoksa olay çıkarın
Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.
Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.
Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.
Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar
[/QUOTE
Canım bizim şu an oturduğumuz ev de kaynımın üzerine. Onlarla farklı illerdeyiz. Ve biz de ailede hala ortak hesap döndüğü için bütün altınlarımızı verdik. Ama ben dert etmiyorum çünkü kayınbabam adil bir insan. Önce ortanca kaynıma ev ve araba alındı düğünü yapıldı. Sonra bize araba alındı ve düğün yapıldı. Şimdi de en büyük bekar kaynıma araba ve ev alındı evde biz oturuyoruz. İleride biz yerleşik hayata geçtiğimizde bize de ev alınacak. (bulunduğumuz ilde 5 sene kalıp sonrasında artık memlekete tayin isteyeceğiz Allah nasip ederse). Bizim ailede her şey ortak bu birçoğunuza garip gelebilir ama çok Şükür bir sorun yaşamadık bugüne dek. Millet düğün yapıp yıllarca borç harç öder... Biz ise hiç öyle bir şey yaşamadık. Kaynımgil ve Kayın peder sağolsun. Benim ailem de destek verdi tabii. Sen de canını sıkma mal mülk meseleleri için boşver...Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.
Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.
Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.
Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar
ev alma niyetimiz evlendigimizden beri vardı kayinvabamn sözüydü.Altınlar bankadayken verin size ev alacaz demeleri saçma. Onlara neymiş? Belki keyfim altinlarin bankada durmasini istiyor... bence eşinizle ailesi arasinda sizin bilmediğiniz bi olay var. Bence onceden eşinizin borcu vardi ve o odendi altinlar onun karşılığı alinda...
Eşim borç isteyene faizle borç veriyor ödeme yapıyorlar böyle zengin olacağını bir arkadaşı söylemiş ama kazıklanmis borçlar üstüne kalmisEşiniz de bu işin böyle olmasına ses etmediğine göre.O nereye gittiği belli olmayan para,muhtemelen kumar borcu olabilir.Eğer farklı birşey olsa kesin söylerlerdi.Biz de bilmiyoruz ne demek?Bence herkes biliyorda,size söylemiyorlardır.
Öyle mi düşünüyorsun..Kv ler yalan söylüyorlar oğullarının da ne yaptığı belirsiz kendilerinin de . Ayrıca sen bence okulu bitirince ayrılacaksın bu adamdan kv bunu biliyor ona göre davranıyor