• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarımızı nereye emanet edeceğim bilmiyorum,acil yardım: (

canım en iyisi banka kasası.benim altınları nişandan sonra kasaya koyduk kafamız rahat.altın bu kimseye emanet edilmez ben diyim sana.çok güvendiğin birine verirsin evine hırsız girer alır götürür.

canım bunu bana diyen annemler.bilmiyorum ama hiç yanaşmak istemiyorlar,geçmiştede çok kırdılar beni,zor duruma düşeceğimi bile bile göz yummaları dahada üzdü.500 olsa bile ben evlenince bi şekilde verirdim ama bana öyle bi dedilerki,şu saatten sonra onlar dese gene istemem...
balayına götüreceğim mecburen :50:
canım o zaman götür balayına ama altınların olduğu çantayı sakın çıkarma seyahat esnasında kolundan 2 tanede göz yaşatıcı sprey alın bir sende bir eşinde dursun spreylerde cebinizde elinizde her an spreylerin üstünde olsun. balayı oteline yerleşince de hemen odanızda ki kasaya koyun benm balayına gittiğim otel kasa için extra ücret istemiyordu ( ben altınlarımı yanımda götrmemiştim gerçi ) ama extra ücret isteyen bi otelde olsa odada ki ksaya koyun tatil dönüşünde de mutlaka dediğim gibi altınların olduğu çantayı yanından ayırmadan ve göz yaşartıcı spreyler senin ve eşininin elinin altında eve dönün ama uçakla giderseniz tabi balayına göz yaşartıcı spreyi uçağa sokamazsınız orasını bilemicem artık ansıl çözüm bulursunuz.

canım en iyisi banka kasası.benim altınları nişandan sonra kasaya koyduk kafamız rahat.altın bu kimseye emanet edilmez ben diyim sana.çok güvendiğin birine verirsin evine hırsız girer alır götürür.

zaten emanet etmeyeceğiz birine,altınlar yanımızda gidecek canım.kasa işi yattı,iyide olu bi yerde aslında...

canım o zaman götür balayına ama altınların olduğu çantayı sakın çıkarma seyahat esnasında kolundan 2 tanede göz yaşatıcı sprey alın bir sende bir eşinde dursun spreylerde cebinizde elinizde her an spreylerin üstünde olsun. balayı oteline yerleşince de hemen odanızda ki kasaya koyun benm balayına gittiğim otel kasa için extra ücret istemiyordu ( ben altınlarımı yanımda götrmemiştim gerçi ) ama extra ücret isteyen bi otelde olsa odada ki ksaya koyun tatil dönüşünde de mutlaka dediğim gibi altınların olduğu çantayı yanından ayırmadan ve göz yaşartıcı spreyler senin ve eşininin elinin altında eve dönün ama uçakla giderseniz tabi balayına göz yaşartıcı spreyi uçağa sokamazsınız orasını bilemicem artık ansıl çözüm bulursunuz.

canım otelde bulunuyormuş kasa,oraya koyacağız,inşallah sıkıntı olmaz.aten ben bilzikleri çıkarmam pek kolumdan.çeyrekleride düğünden hemen sonra bileziğe çevirmeyi düşünüyoruz.inşallah bişey olmaz,hayırlısıyla gider geliriz :26:

bende boyle bir konu açmayı düşünüyordum arkadaşlar. ben kayınvalidemlerle para konusunda bi sıkıntı yaşamadım şükür. ama yaşayan arkadaşlarım ne olursa olsun altınlarını emanet edip gitme balayına diyorlar. düğünden 1 gün sonra balayına gideceğiz. annemlerin evi daha uzak bize. ben napıcam yanımıza götursek riski fazla. buyuk ihtimalle anneme bırakalım dicek nişanlım. olmaz desem guven miyor musun bişeylerinimi gördün diyecek. gerçektende görmedim ama arkadaşlarım bırakma belli olmaz hayat bu diyolar. napıcağımı bende bilemiyorum. haksızlıkmı ediyorum acaba onlara

birilerinin okuması için bir derdim var bölümüne açılsaydı keşke konu

Yanında götürmek çok tehlikeli ve riskli :50:
Otel kasasına koysan bile sürekli aklın altınlarında olucak.. :106:
Konunun hepsini okumadım neden banka kasasına koymuyorsunuz? anlamadım :44:
En garantilisi ve rahatı o hem aklında kalmazdı hiç, için rahat olurdu.. :ssz:

bendede öyle bi kaynana var :D altinlarimi versem aninda bozdurur yer icer...bize bisi almaz kendine hep D:

O yüzden biz nisanlimla söyle anlastik, altin ufak olsun büyük olsun öyle kalicak, parayida bazi borclarimiz olacagi icin onlari kapatcaz kalirsa ozaman altin yapicaz. Ama burda kasa sorunu yok baya ucuz. Sigortasiz ama en azindan evimde degil bankada evden daha güvenli.

Ama ben hemen bankaya koymicam, evime koycam götürcem yanimda balayina. :) balayinda kasan olucak nasilsa bence götürebilirsin. cok sorun olmaz bence.

Merhaba canım
Kim ne yazmış okumadan cevap yazmak istedim.
Bende geçen eylülde evlendim, düğüne bi kaç ay kala bizde aynı derde düştük. annem asla bana bırakma o mesuliyeti almam dedi. e düğün c.tesi balayı pazar olunca bankaya bırakamadık, bende kayınvalideme "önceden altınları sana bırakacağız aman gözün gibi bak dönüşte bize çok lazım olacak" diye alttan verdim gazı :33: Ha değil almak içini açıp bakmayacağını bile bilirim güvenirim o ayrı. Düğün günü takıdan sonra tüm altınları paraları poşete koyup çantama koydum. Gece sonunda hepsini yanımda götürdüm. Ertesi gün kayınvalidemleri çağırdık hepsini yanlarında tek tek sayarak keseye koydum ağzınıda sıkı bağladım, paraları yanımıza aldık sadece altınları verdim. Gelince el öpmeye gittiğimiz gün aldık ve bankaya kasaya koyduk, öyle 500 falan da değil 125 tl ve geçen gün yenilettik kasa sözleşmesini. asla evde tutmam diye geçen sene açtık kasayı nişandan sonrada düğünden sonrada hep orda durdu. Ayrıca kasa parasını sen neden veresinki sonuçta ikinizin takıları duracak orda, ben daha nişanlıyken verdirdim kasa parasını nişanlıma. Dediğim gibi sen kayınvalidene bırakacaksan sıkı tembih et

eğer balayına uçakla gidecekseniz uçakta da otelde de kasa olur ama uçakta para alınıyor sanırım kasa için. sakın otelde dışarıda takma :s sonuçta neye karar verirseniz de kimseye söyleme. çevremdeki düğünlerde genelde ailelerine emanet ettiler parayı falan. tek tek sayıp kağıda not alıp teslim edip bağladığımız paradan bile kaybolan oldu :s düğün evleri çok kalabalık oluyor zaten. kasa tutamayacaksanız bir şekilde yanınızda taşıyın... ya da en sağlamı neden kendi evinize kasa almıyorsunuz? kasa kiralayacağınıza ömür boyu kullanabileceğiniz bir kasayı aynı paraya alırsınız. mutlaka duvara sabitleyin eviniz kiraysa bile giderken götürürsünüz... ama bence böyle yapacaksanız bile tatilde yanınızda götürün .s

cnm benım düğünümde kargo posetleri oluo ya ağzını kapatınca anca yırtarak acıosun ole poset aldık takıdan sonra oldugu gbı boynumdakı kurdeleyı cıkardım posetın içine kımse hıc bısey ne grdu ne bısey düğün bitince de aldım kayınvalidemden ertesi gün doğru bankaya ben pazar evlenmıstım kargo posetıne koyarsan ıcın rahat eder herhalde posetı yırtıp da acmazlar hala ne benım ailem ne eşimin eilesi ne kadar altınım var bılmıo ev alırken kullanıcaz inşşş

Bence annenin dediği gibi yap git hepsini bilezik yap.sonrada al yanına götür. Korkma Allahın izni ile birşey olmaz yanında. Kasalar pahalı gerçekten. Bende şimdiden bunaldim takı meselesinden... En iyisi bilezik yaptir. Hatta ben erzurumluyum git Erzurum burmasi yaptir :1: sonrada al yanına git... Şimdiden hayırlı olsun :)

arkadaslar tmam cok ucuz değil ama bı kasa 200-25o tl ayrca depozitonu gerı verıolar sonradan mılyarlarca değerındekı altınların basına bısey gelse 200-250 tlden kaçtıgınız ıcın pısman olıcakmısınız

Back