• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım çalındııı:((

çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm. teyzenizi keşke arayıp ürkütmeseydiniz ondan şüphelendiğinizi belli etmeden gözünü korkutsaydınız beddua etseydiniz falan. ay ne bileyim çok üzüldüm teyze dediğin bunu nasıl yapar ya

Geçmiş olsun. Bilen biri yaptığı kesin hırsız olsa evi alt üst eder bi kere. Kullandığı banka hareketlerini fakan istettin ordan çıkar belki delil ama nakit alıp nakiti direk harcadıysa sıkıntı biraz

Hayatımın belki de en büyük şokunu yaşıyorum:KK43: elleriö titriyor yazarken hala inanamıyoru:KK43: 6 senelik birikmişliğim vardı hesabımda onları altın yapmıştım bu ay, bankaya yatırcaktım, kardeşim ameliyat olmuştu ölümden dönmüştü ona bakıuodum pek dışarı cıkamadım, annemimde altınları vardı evin en gizli yerine 3 gün önce sakladık, bankaya götürcektik.

Bugün kardeşimi acile götürüp geldik, sabahda altınları banka hesabı yapıp yatırcaktık, butda başlıyor olay :KK43: altınların yerine Baktık sarıp sarmalamıştık açtık kutuları içinde altınlar yok o an baygınlık geçirdim:KK43: 1 gün içerisinde nereye gider diye kafayı yiedik, anneö hastaneye giderken kapıyı kilitlemiş anahtar da çantasınadan yere düşmüş, o arada teyzem eve gelmiş, bizi aradı Köyemi gitriniz diye, bizde hastanede olduğumuzu söyledik. Tek şüphelendiğimiz kişi teyzem, çünkü neden altınların olduğu yerde leptop cüzdan vs bir çok şey duruyordu hçç bieşy alınmamamıs, altınları alıp aynı şekilde bos kutuları bizim hibi sarıp sarmamlamışlar yerine kaldırmışlar, ve birde kapıyı giderken kilitleyip anahtarı apartmana atmışlar. Hangi hırsız bunu yapar , hangi hırsız etrafı dagıtmaz, altın kutuları nı altınları içinden çaldıktan sonra yerine güzelce sarıp sarmalayıp koyar, hangi hırsız çıkarken kapıyı iki kere kilitler??

Hemen polisi atafık şikayetçi oldum basta teyzemden, son 1 haftadır anormal hareketleri vardı sürekli bizim mahallede hırsızlık olayı olduğunu söylüyordu, birde dün oğluna 15.000 liralık eşya aldı, gecen ay 50 binlirakık araba aldı, asgari ücretle çalışıyor başka geliri yok sen bu parayı nerden buluyorsunuz dediğimizde kredi cekiyorum diyordu nereye kadar kredi çekecek. Polis bile şaşırdı bu hırsızlık olamaz dedi leptpuda alırlardı dedi aileden bunu bilen biri yapmış dedi. Sokaşrdayım bunları sadece teyzem biliyordu , aksam bizi aradı eve yeni gelmiştik karakoldan, bizim eve polis geldiğini söyledi sen erden biliyorsun dediğimizde, x kişisi söyledi diyince, biz hemen o kişiyi aradık okişi ben asla aramadım numarası bile bende yok dedi, teyzemde şehrim diğer ucunda oturuyor nerden haberi oldu ?? Biz nagırdık cagırdık senden süpheleniyoruz diyince yüzümüze telefonu kapattı ve bir daha açmadı arıyoruz ulaşamaıyoruz, bu durumda ne yapılabilir bizim evi çeken kamera kaydıda yok altınlar geri bulunabilir mi 60. Bin civarı benim 10. Bin civarı anneminkiler gitti, annem felç geçirecekti:KK43: ne olur dua edin onlar benim birikimim eşimden de ayrıldım , ben hayat kuracaktım hayallerim vardı:KK43: hepsi çöp oldu gitti ayakta duramıyorum:KK43: ne olur birşeyler duyun teyzemden başka şüpheli gelmiyor aklıöa bizden hiç çıkan birisi değildi, son anda parası oldu
geçmiş olsun , bunu alan kişi sizin altınlarınızı diyil geleceğinizi çalmış , tabiki gözünüzle görmediğiniz için birşey yapamıyorsunuz , ama allahın adaleti hiç şaşmaz merak etmeyin , kimsenin yaptığıda kimsenin yanına kalmaz ,

Oğluna falan araba almış acaba onlarda mi isin içinde ne günlere geldik vallahi kime guvenecegiz.
Oğlunun günahını almayalım ama hiç mi sormuyor "anne araba alacak kadar parayı nasıl biriktirdin?" diye. Ya da demiyor mu "anne kredi alıp niye borca giriyorsun?" diye. Demiyorsa, muhtemelen değirmenin suyunun nereden geldiğini biliyordur. Umarım polis işi çözer.

Olayın olduğunu mu bilmiyrduk öğleden sonra hastaneden geldik temizlik yaptık aksam geç saatlerde öğrendik size göre saçmalık gelsin yorum yapasım gelmiyor sizin gibi düşğnenlere konuyu bari dağıtmayın her zaman sizden aynı yorumlar by
Isine gelen bi yorum olsaydi bu yorumu yapmazdin:) asil sana bay

Cok teşekkür ederim o tonrike zaten hep aynı yorumları yapıyor bıktıryor insanı
Ya kac defa altin caldirdinda ben sana yorum yaptimda ayni yorumlari yapiyor diyorsun? Benim olumlu yuzlerce mesajim var burda.. sanki oh olsun demisim gibi tersliyorsun insani. Neyse yorum yapanda kabahat zaten ok

Söyle bir şey diyim bu teyzem nefret ederim Asırı cirkef, öyle anlaşılacak biri değil bi kaç kez cantaödan para calmıslıgı var, hemen iftira atıyor insanlara, poliste tanıyomus teyzemi bıktırmıs artık pisliğin teki kısacası, ne yaptım der nede ödeyim , gözleriyle görse bile inkar eder kuranı kerimi ayaklarının altıa aşıp temin eden bi yaratık işte teyze demkten nefret ettim

Madem böyle bir kadın, neden her gün sizin evinizdeydi?

teyzeniz hem başka şehirde oturuyor hem diyorsunuz bi tek o vardı o gün eve gelmiş.. anlamadım ama geçmiş olsun ne diyim.

Söyle bir şey diyim bu teyzem nefret ederim Asırı cirkef, öyle anlaşılacak biri değil bi kaç kez cantaödan para calmıslıgı var, hemen iftira atıyor insanlara, poliste tanıyomus teyzemi bıktırmıs artık pisliğin teki kısacası, ne yaptım der nede ödeyim , gözleriyle görse bile inkar eder kuranı kerimi ayaklarının altıa aşıp temin eden bi yaratık işte teyze demkten nefret ettim
gecmıs olsun
polısle ısbırlıgı yaparsanız cozulur polıste bıkmıs zaten dedıgınıze gore
danısıklı dovus ıle cozulur bu ıs

Teyze size çok uzakta oturuyorsa, anahtarın apartmana düştüğünü görüp nasil girmiş eve? Ve polisin geldiğini kimden öğrendi acaba? Buarada cok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda altınlarınız bulunur 🙏

Olayda tutarsızlık var 1 ay önce alınan araba ki altınlar yeni çalınmış dün de aldığı bir takım şeyler alır almaz bozdurup gidemez ki bence tersiz şüphe 1 ay önce altın kaybolmuş olması gerek bence tırt bu konu gidin başkasından şüphe edin bence tutarsız kurgu olmuş sizinki olayın akışı ve gidişat sizi gösetlediğini düşündürmüş ama tutarsız akış

Geçmiş olsun canım. Bilen birisi mutlaka altınları alan. Hırsız girse heryeri talan eder. Çok üzüldüm inşallah bulunur. Mal canın yongası ama yapacak bişey yok canınıza bişey olmasın.

Benimde her hafta cuzdanimdan para caliniyordu.Paronoyak olmustum acaba yok muydu benmi harcadim unuttum diye.Insan kimseye yakiatiramiyor.birgun bankadan oglumun nafakasini aldim geldim.Hic biyerede ugramadim misafirler vardi evde.Aksam bi saydim 200 tl yok. Insan gormeden kimseyi suclayamiyor.Sonra cuzdanimi sakladim her saklamayi unuttugumda icinde ne varsa calindi. Gecmis olsun sizede insallah bulursunuz.

Çok zor ya geçmiş olsun. Parmak izi çıkar yinede ya sen ne kadar temizlesende onlar başka ışıkla tozla flan bakıyorlar ya ordan bulursun ama karakolun peşini bırakmayın. Etraftan sizin mahalleye girerken gösteren kamera vardır belki ordan teyzenızın geldiğini görürsünüz. Nasıl başkasının emeğini birikimine göz dikiyor bu insanlar aklım almıyor

Size tehditler savuran üst komşunuz vardı, onlardan şüpheleniyor musunuz? Onca tehlike altındayken altınlarınızı evde bulundurmanız hataydı. Geçmiş olsun.

Back
X