- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
Geçmiş olsun,dilerim altınlarınız bulunur.Hepsinin resmi var teyzenin resminide göstercem
Ben olsam teyzemin el uzunluğu olduğunu biliyorsam evimde altın saklamam.
Sizin de tedbirsizliğiniz olmuş biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun,dilerim altınlarınız bulunur.Hepsinin resmi var teyzenin resminide göstercem
İnanın bu kadar olacağı aklımın ucundan gecmezGeçmiş olsun,dilerim altınlarınız bulunur.
Ben olsam teyzemin el uzunluğu olduğunu biliyorsam evimde altın saklamam.
Sizin de tedbirsizliğiniz olmuş biraz.
Çok teşekkür ederim, teyzem öyle altınlar sende mi diye sorulacak bi insan değil, cirkefin teki o yüzden şikayetçi olduk zatenAyni sey geldi basimiza kuzenim nisanliyken cok degerli altinini caldi yengem evet evet yanlis duymadiniz amcamin eşi bunu yapan kimse konduramadi ama suphelendi sonra butun aileyi doydu sogana cevirdi yerinde olsam giderim derinm.teyze altinlar sendemi gördünmü acaba biz ortaya koydukta sen mi kaldrdin birtek sen geldin de eve diye söyleyin yoksa o altinlar cikmaz cok üzüldüm gecmis olsun
Bizde orayı çözemedik nasıl haberi oldu bunu söylüyceö bugün tekrar karakola gidipTeyzen sizin eve polis geldigini,uzakta oturyorsa nasıl biliyir?
İnanınki teyzem yaptı asım kadar eminim, sürekli abizi arayıp hırsız varmoa sizin oralarda dedi en çok şüpheyi bu düşürdü içime, hırsız yaptı ya getirecek aklı sıra, altın kutularında iz çıkmadı onun, ve daha önceden de teyzenin böyle hırsızlıkları oldu . 6 ay olmuyor çalısalı bi anda arabalar eşyalar nasıl alınacak oğlu çalışmıyor birde ona bakıyor çocukları var. Dün polis geldiğinden nasıl haberi oldu, birde polis sivil araçla geldi kimse farkında bile olmadan polisi nerden duydu, neden biz ona dün normal şekilde sormaya başlayınca telefonları kökten kapattı madem sıcı yok niye saklanır gibi kaçıyorTeyzeniz altınları sakladığınız yeri nasıl biliyor? Gizli bir yerdi diyorsunuz. Yani ya tam yerini biliyor olması ya da bütün evi talan edip araması gerekirdi? Evin başka yerleri karıştırılmış mı? Ayrıca nasıl bir tesadüf ki, teyzenin hırsızlığa niyeti var, önceden muhabbetini yapıyor mahallede hırsız var diye, ve annenizin de anahtarı düşürdüğü gün kapınızda beliriveriyor. Bu kısım bana çok gerçekçi gelmedi. Yalan söylüyorsunuz demiyorum, suçlu teyzeden başkası olabilir, hatta kendi anahtarı da olabilir demek istiyorum. Temizlik yaptık, parmak izi çıkmayabilir demişsiniz ama sadece altın kutularından alınsa yeterdi zaten, herhalde kutuları da silmiş olamazsınız. Tuhaf bir olay gerçekten. Teyze kredi çekiyorum diyormuş ya, o araştırılabilse keşke, gerçekten banka kredisi çekmiş mi diye... Kuyumcuları sorup soruşturmak da bir çare ama kim çaldığı altınları civardaki kuyumcularda bozdurabilir bilmiyorum. Her yer kamera dolu, bu riski göze alacak kadar salaktır umarım kim çaldıysa.
İster inanın ister inanmayın ben daha sadelesniş şekilde anlatıyorum drama yapmıyoruz, insanogluyuz başımıza her şey geliyor ne ilgisi istiycem ya Allah aşkına ya yapmayın benim burada harcayarak o kadar zamanım yok , inanmıyorsanız yorum yapmayın bkac senedir üyeyim burada neyin ilgisini isteyin ya da neyi abartıyım böyle yorumlar yapmayın bir gün kınadıgınızo yaşarsınız bunu hiç unıtmayınToprak çok üzgünüm bunları yazdığımdan dolayı amacım zaten seni kırmak da değil.
Eşinle boşanma sürecinden beri konularını biliyorum. Boşanman, eşinin sana yaptığını iddia ettiğin olay, dedenin mirası, babanın ölümü, arkadaşlarının dertleri, fakültede hocandan haksızlıklara uğraman, şimdi de bu olay. Hayatın fazlasıyla drama içeriyor farkındamısın.
Yani bazen senin olayları abarttığını düşünüyorum. Belki hırsızlık evet olmuştur bilemem.
Yazıyla nasıl anlaşılır deme hissediyorum vallahi biraz üstüne ekleme yapıyorsun ilgi istiyorsun gibime geliyor
Poliste ondan şüphelendi cok dosyaları var emniyetteTeyze bu kadar çirkef ve daha önce hırsızlık yapmışsa sizden ne diye evde altın olduğundan haberi var, neden söylüyorsunuz ki? Evinizden çıkmayan pislik dediğiniz Bi insan var nasıl gönül rahatlığıyla altınları evde bıraktınız. Ayrıca para bankadaymis neden altına çevirip evde saklamayı düşündünüz bana bu kısım çok saçma geldi yanlış anlamayın lütfen ama altın hesabına çevirmek varken direkt altına çevirmek? Bir de kolye bilezik türü şeyler almışsınız herhalde resmi var dediğinize göre? Yatırım amaçlı aldıysanız para şeklinde olanlardan almak daha mantıklı değil mi diğer türlü işçilik vs düşüyor.
Birine polis gibi aratin olmadı parmak izleri var desin, eşleşme ve ifade için karakola davet etsin. Ben olsam anlattığınız gibi rezil bir teyzem olsa başta evime sokmam diyelim ki girdi ve tüm birikimimi çaldığında neredeyse eminim, itiraf edene kadar burnundan getirirdim onun. Çaldığında calacagina pişman ederdim onu, bir daha tövbe ederdi.
Allah yardımcınız olsun, inşallah geri alırsınız birikiminizi eksiksiz.
Insallah bulabilirsin canimÇok teşekkür ederim, teyzem öyle altınlar sende mi diye sorulacak bi insan değil, cirkefin teki o yüzden şikayetçi olduk zaten
Olayın olduğunu mu bilmiyrduk öğleden sonra hastaneden geldik temizlik yaptık aksam geç saatlerde öğrendik size göre saçmalık gelsin yorum yapasım gelmiyor sizin gibi düşğnenlere konuyu bari dağıtmayın her zaman sizden aynı yorumlar byIsin icinde birsuru sacmalik var..
1) anahtar teyzende ne ariyor?
2) olay olur olmaz temizlik ne alaka?
Çok teşekkür ederim poliste tanıyan biri olduğunu söylediÇok geçmiş olsun teyzen olduguna eminsen o dur belki ama aklıma başka altınların yerini bilen var mı diye tekrar tekrar düşünmen geldi sonuçta anahtar binada düşmüş(anladığım kadarıyla) anltinlari bilen ve binada sizin anahtarı gören biri daha yapmış olabilir.. kesinlikle sizi tanımayan biri değil.