• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım çalındııı:((

Akrabamın komşusu,ev almak için para biriktiroyoruz demiş,bir kadın oturmasında,eve gelmiş,birkaç saat sonra bir yoklamış yok para.
Bacaya saklamışlar,kim haber verdi kim buldu,hala muamma.
İşte bende bunu anlamıyorum. Neden para biriktirdiğini , üstelik evde biriktirdiğini söyler ki b insan ?
Böyle şeyler bana göre çok mahremdir. Ayrıca banka hesabı diye bir şey var. Evde para biriktirmek çok riskli.
Ama kesinlikle o bacadan parayı çalan , çok yakın birisidir.

İnanınki teyzem yaptı asım kadar eminim, sürekli abizi arayıp hırsız varmoa sizin oralarda dedi en çok şüpheyi bu düşürdü içime, hırsız yaptı ya getirecek aklı sıra, altın kutularında iz çıkmadı onun, ve daha önceden de teyzenin böyle hırsızlıkları oldu . 6 ay olmuyor çalısalı bi anda arabalar eşyalar nasıl alınacak oğlu çalışmıyor birde ona bakıyor çocukları var. Dün polis geldiğinden nasıl haberi oldu, birde polis sivil araçla geldi kimse farkında bile olmadan polisi nerden duydu, neden biz ona dün normal şekilde sormaya başlayınca telefonları kökten kapattı madem sıcı yok niye saklanır gibi kaçıyor
Yani basit bir hırsızlık değil gibi o zaman bu. Teyzeniz birileriyle organize çalışıyor olabilir mi? Evinize kamera yerleştirmiş olabilirler mi gibi paranoyakça şeyler de aklıma geliyor ama...

İşte bende bunu anlamıyorum. Neden para biriktirdiğini , üstelik evde biriktirdiğini söyler ki b insan ?
Böyle şeyler bana göre çok mahremdir. Ayrıca banka hesabı diye bir şey var. Evde para biriktirmek çok riskli.
Ama kesinlikle o bacadan parayı çalan , çok yakın birisidir.
Aynen öyle,asla paylasilmayacak şeyler vardır,bu da onlardan birisidir.
Yalnizkelebek üyesinin de halası her geldiğinde birşeyler alıp gidiyordu,ama onlar teyakkuzdaydi,hırsızın içerden olma ihtimali çok kötü ya

Yani basit bir hırsızlık değil gibi o zaman bu. Teyzeniz birileriyle organize çalışıyor olabilir mi? Evinize kamera yerleştirmiş olabilirler mi gibi paranoyakça şeyler de aklıma geliyor ama...
Ay vallahi herşey mümkün,kalem kamera ve herşey kolay.
Bugün evlenmiş olsam balayına gitmeye korkardım vallahi...

Geçtiğimiz Ekim ayında, evde takılarım çalındı. Ama ne var, ne yok hepsi. Ve her biri farklı yerlerde duruyordu. Kızımın küpe ve künyesi vardı sadece onu almamışlar ona da şaşırdım açıkcası. Ama neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Hala aklıma geldikçe üzülürüm. Hesabım mahşere kaldı, şüphelendiğim bir kişi var ama hiç dillendirmedim. Kanıtım yoktu, birde biri yapar diğerinin günahını alırım dedim. Ama sizin şüpheleriniz de kanıt sayılabilecek delilleriniz var. İnşallah çıkar ortaya çok üzücü gerçekten

Aynen öyle,asla paylasilmayacak şeyler vardır,bu da onlardan birisidir.
Yalnizkelebek üyesinin de halası her geldiğinde birşeyler alıp gidiyordu,ama onlar teyakkuzdaydi,hırsızın içerden olma ihtimali çok kötü ya
Benimde yüzüğüm çalındı birinden supheleniyorum sonra kendimden utanıyorum ama kafamdaki tesadüfler beni yonlendiriyor.
Ama üstüne dusemedim Allah affetsin çalanı .

Olan olmuş artık hani derler ya olmuşla ölmüşse çare yok diye.Kucuk bir ilde yaşıyorsanız belki zarrafta bozdururken altınları yakalanır ama bunun dışında maalesef şüpheden ileri geçmez bu durum.Allah beterinden saklasın deyin, inanın isyan ettikçe daha kötüsü geliyor insan başına

Benimde yüzüğüm çalındı birinden supheleniyorum sonra kendimden utanıyorum ama kafamdaki tesadüfler beni yonlendiriyor.
Ama üstüne dusemedim Allah affetsin çalanı .
Ben de bir nisana gitmiştim,evdeydi,hani çantalar giysiler bir odaya koyulur ya genelde,çantamda param yok,yok.
Allah Allah yanıma almamışmıyım,neyse yol parası kadar var,geri dondum,çok sonra öğrendim,nişanlanan kızın görümce adayıymış,kaç kişiden eksilmiş o gece,ben böyle bir şey oldu evinizde demeye utanıp paylaşmamıştım.

Ay vallahi herşey mümkün,kalem kamera ve herşey kolay.
Bugün evlenmiş olsam balayına gitmeye korkardım vallahi...
Evde pahada ağır şeyler saklamak hiçbir türlü akıl işi değil ya zaten. Hırsız alarmınız, çelik kasanız filan varsa olabilir de, tülbente sarıp, yorgan altına sokmak bir saklama biçimi değil ki.
Teyzenin eliyle koymuş gibi bulması çok enteresan ama ya. Konu sahibine evin başka yerleri karıştırılmış mı diye sormuştum gerçi, cevap alamadım. Ama eve girip, uzun süre farkına varmadıklarına göre, başka yerler karıştırılmamış.
Teyze bütün gün kapı önünde de beklemeyeceğine göre, bir gözcüsü filan vardır herhalde diye düşündüm.
Civarda kamera olan bir yer yok mu Toprak111 Toprak111 ? Sonuçta hırsızlığın saat kaçlar arasında yapıldığı bile belli.

Evde pahada ağır şeyler saklamak hiçbir türlü akıl işi değil ya zaten. Hırsız alarmınız, çelik kasanız filan varsa olabilir de, tülbente sarıp, yorgan altına sokmak bir saklama biçimi değil ki.
Teyzenin eliyle koymuş gibi bulması çok enteresan ama ya. Konu sahibine evin başka yerleri karıştırılmış mı diye sormuştum gerçi, cevap alamadım. Ama eve girip, uzun süre farkına varmadıklarına göre, başka yerler karıştırılmamış.
Teyze bütün gün kapı önünde de beklemeyeceğine göre, bir gözcüsü filan vardır herhalde diye düşündüm.
Civarda kamera olan bir yer yok mu Toprak111 Toprak111 ? Sonuçta hırsızlığın saat kaçlar arasında yapıldığı bile belli.
Altın dedektörüyle soyanlar da varmis,tam konum gösterdiği için ev dagilmiyor,yakınları zan altında bırakıyormuş.
Ama teyze baya kuşkulu davranıyor.

1 ay once annemin is arkadasinin evinden para calinmisti. Annem detayli anlattiginda ailesinden biri çalmistir. En cokta anne, abi ve gelinlerinden şupheleniyorum dedim. Polis buldu zaten. Ailedendi.
Sizde de altinlarin yerini sadece teyzeniz biliyorsa ve o eve girdiyse ve o kadar da para harcadiysa kesin odur.
Sizin adiniza cok uzuldum. Cana gelen mala gelsin diycem ama 60 bin de az degil. 6 yillik birikmislik. Umarim bulunur.

Altın dedektörüyle soyanlar da varmis,tam konum gösterdiği için ev dagilmiyor,yakınları zan altında bırakıyormuş.
Haa di mi ya, öyle bir cihaz da vardı. Teyze şüpheli, orası kesin ama ben yalnız çalıştığını düşünmüyorum. Bir insan tek başına bu kadar organize çalışamaz.

Bir yerden bence ele veriyorlar kendilerini.
Benim suphelendigim kişi de sorduğu soru ile suphelenmeme sebep oldu çünkü.

Back
X