Yo ben onu severim,eksik okumuştur diye açıkladım.Cok teşekkür ederim o tonrike zaten hep aynı yorumları yapıyor bıktıryor insanı
Teyze inşallah dökülür bir anda,Allah kolaylık versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo ben onu severim,eksik okumuştur diye açıkladım.Cok teşekkür ederim o tonrike zaten hep aynı yorumları yapıyor bıktıryor insanı
İşte bende bunu anlamıyorum. Neden para biriktirdiğini , üstelik evde biriktirdiğini söyler ki b insan ?Akrabamın komşusu,ev almak için para biriktiroyoruz demiş,bir kadın oturmasında,eve gelmiş,birkaç saat sonra bir yoklamış yok para.
Bacaya saklamışlar,kim haber verdi kim buldu,hala muamma.
Anladım canim .bende böyle şeyler olamayacağını düşünüyorsun sandım.Ben konu sahibini olayları yaşamadığını söylemiyorum. Yaşamıştır.
Sadece olayları olduğundan daha fazla anlattığını düşünüyorum
Yani basit bir hırsızlık değil gibi o zaman bu. Teyzeniz birileriyle organize çalışıyor olabilir mi? Evinize kamera yerleştirmiş olabilirler mi gibi paranoyakça şeyler de aklıma geliyor ama...İnanınki teyzem yaptı asım kadar eminim, sürekli abizi arayıp hırsız varmoa sizin oralarda dedi en çok şüpheyi bu düşürdü içime, hırsız yaptı ya getirecek aklı sıra, altın kutularında iz çıkmadı onun, ve daha önceden de teyzenin böyle hırsızlıkları oldu . 6 ay olmuyor çalısalı bi anda arabalar eşyalar nasıl alınacak oğlu çalışmıyor birde ona bakıyor çocukları var. Dün polis geldiğinden nasıl haberi oldu, birde polis sivil araçla geldi kimse farkında bile olmadan polisi nerden duydu, neden biz ona dün normal şekilde sormaya başlayınca telefonları kökten kapattı madem sıcı yok niye saklanır gibi kaçıyor
Aynen öyle,asla paylasilmayacak şeyler vardır,bu da onlardan birisidir.İşte bende bunu anlamıyorum. Neden para biriktirdiğini , üstelik evde biriktirdiğini söyler ki b insan ?
Böyle şeyler bana göre çok mahremdir. Ayrıca banka hesabı diye bir şey var. Evde para biriktirmek çok riskli.
Ama kesinlikle o bacadan parayı çalan , çok yakın birisidir.
Ay vallahi herşey mümkün,kalem kamera ve herşey kolay.Yani basit bir hırsızlık değil gibi o zaman bu. Teyzeniz birileriyle organize çalışıyor olabilir mi? Evinize kamera yerleştirmiş olabilirler mi gibi paranoyakça şeyler de aklıma geliyor ama...
Benimde yüzüğüm çalındı birinden supheleniyorum sonra kendimden utanıyorum ama kafamdaki tesadüfler beni yonlendiriyor.Aynen öyle,asla paylasilmayacak şeyler vardır,bu da onlardan birisidir.
Yalnizkelebek üyesinin de halası her geldiğinde birşeyler alıp gidiyordu,ama onlar teyakkuzdaydi,hırsızın içerden olma ihtimali çok kötü ya
Ben de bir nisana gitmiştim,evdeydi,hani çantalar giysiler bir odaya koyulur ya genelde,çantamda param yok,yok.Benimde yüzüğüm çalındı birinden supheleniyorum sonra kendimden utanıyorum ama kafamdaki tesadüfler beni yonlendiriyor.
Ama üstüne dusemedim Allah affetsin çalanı .
Evde pahada ağır şeyler saklamak hiçbir türlü akıl işi değil ya zaten. Hırsız alarmınız, çelik kasanız filan varsa olabilir de, tülbente sarıp, yorgan altına sokmak bir saklama biçimi değil ki.Ay vallahi herşey mümkün,kalem kamera ve herşey kolay.
Bugün evlenmiş olsam balayına gitmeye korkardım vallahi...
Altın dedektörüyle soyanlar da varmis,tam konum gösterdiği için ev dagilmiyor,yakınları zan altında bırakıyormuş.Evde pahada ağır şeyler saklamak hiçbir türlü akıl işi değil ya zaten. Hırsız alarmınız, çelik kasanız filan varsa olabilir de, tülbente sarıp, yorgan altına sokmak bir saklama biçimi değil ki.
Teyzenin eliyle koymuş gibi bulması çok enteresan ama ya. Konu sahibine evin başka yerleri karıştırılmış mı diye sormuştum gerçi, cevap alamadım. Ama eve girip, uzun süre farkına varmadıklarına göre, başka yerler karıştırılmamış.
Teyze bütün gün kapı önünde de beklemeyeceğine göre, bir gözcüsü filan vardır herhalde diye düşündüm.
Civarda kamera olan bir yer yok mu Toprak111 ? Sonuçta hırsızlığın saat kaçlar arasında yapıldığı bile belli.
çok üzüldüm.temizlik yaptığınız yer altınların oramıydı.MutlAKA bulunur insallah teyzenizse.Cpk teşekkürler: ( parmak izi aldı çıkmayabilir dedi biz gelince temizlik felan yaptık ben silmiştim her yeri
Haa di mi ya, öyle bir cihaz da vardı. Teyze şüpheli, orası kesin ama ben yalnız çalıştığını düşünmüyorum. Bir insan tek başına bu kadar organize çalışamaz.Altın dedektörüyle soyanlar da varmis,tam konum gösterdiği için ev dagilmiyor,yakınları zan altında bırakıyormuş.
Ama teyze baya kuşkulu davranıyor.
Bir yerden bence ele veriyorlar kendilerini.Altın dedektörüyle soyanlar da varmis,tam konum gösterdiği için ev dagilmiyor,yakınları zan altında bırakıyormuş.
Ama teyze baya kuşkulu davranıyor.
Oğluna falan araba almış acaba onlarda mi isin içinde ne günlere geldik vallahi kime guvenecegiz.Haa di mi ya, öyle bir cihaz da vardı. Teyze şüpheli, orası kesin ama ben yalnız çalıştığını düşünmüyorum. Bir insan tek başına bu kadar organize çalışamaz.