Altının üstündeki yuvarlağı koparirken altın küçük kırıldı bir şey olurmu ?

ayazveannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
51
-26
20
Kızlar çeyrek altınım vardı bilekliğin içine koyacaktım ama iğne ile takılan yer varya yuvarlak onu koparim dedim onu kopardım attım tamam mı ama onla birlikte küçük bir v şeklini aldı çeyrek kırıldı bir şey olurmu yoksa kuyumcuda fark etmezmi
IMG_20241215_135827.jpg

Kuyumcu fark eder ,degeri düşer .5300 se 5000 falan olur. Ayrıca sen niye oynuyorsun ki kuyumcuya gitsem bilekliğe koyması 2 dk bu kulpluyu alacak yerine kulpsuz takacakti.

Kızlar çeyrek altınım vardı bilekliğin içine koyacaktım ama iğne ile takılan yer varya yuvarlak onu koparim dedim onu kopardım attım tamam mı ama onla birlikte küçük bir v şeklini aldı çeyrek kırıldı bir şey olurmu yoksa kuyumcuda fark etmezmiEki Görüntüle 3521188
Kuyumcu fark etmez mi sence ?
Hurda olarak alır en kötü eritmeye gönderir
Kırılan yeri de atmayın 1 miligram da kardır

Kızlar çeyrek altınım vardı bilekliğin içine koyacaktım ama iğne ile takılan yer varya yuvarlak onu koparim dedim onu kopardım attım tamam mı ama onla birlikte küçük bir v şeklini aldı çeyrek kırıldı bir şey olurmu yoksa kuyumcuda fark etmezmiEki Görüntüle 3521188
E altının eksildi
Attıgın V seyde altın

Siz böyle alır mıydınız peki?
Alıp almam önemli değil satacak değilim bileklik olarak kullanacağım olurda darda kalır bozdururum diye düşündüm ama bilenler bilgilendirdi ben oraya kupca takıldığı için bir şey olmaz diye düşündüm ama iki yüz falan değer kaybdermis hayırlısı olsun

X