Özge evlat değilmiydi deştiler kestiler bide yaktılar, bunları yapana evlat diyene şüpheyle bakarım zaten.
Hata yanlış dediğiniz şey bu yapılanların yanında kum tanesi gibi kalır
Cem Garipoğlu vakası da vardı.Kızın kafasını bedeninden ayırıp çöp konteynerine atmıştı.Annesi,babası oğullarının arkasında olmadı mı?O olay çok mu masumdu.Yoksa zengin oldukları için mi evladı ne yapsınlar denildi.Tabii ki tecavüzcüye hiçbirimiz acımadık ama herşeye rağmen O bir anne,evladının mezarı olmasını ister haliyle.
Allahım evlatlarımızı hayırlı eylesin
ben kendimin temsiliyimArkadaşım alıntı yapacak bisey yok herkese sarıp sıçrayarak da bisey yok sende herkesin temsili de değilsin.. Herkes de senin gibi düşünmek zorunda da.değil
Allah kimseye böyle evlat vermesin.tamam senin evladın bunu yaparsa sen çöp e at ok !
Vallaha ben o olayda da aynısını düşünüyorum. Şahsen oğlum evimde sevgilisini kesse ben etrafı temizleyip oğlumu saklayacağıma ihtimal veremiyorum.Cem Garipoğlu vakası da vardı.Kızın kafasını bedeninden ayırıp çöp konteynerine atmıştı.Annesi,babası oğullarının arkasında olmadı mı?O olay çok mu masumdu.Yoksa zengin oldukları için mi evladı ne yapsınlar denildi.Tabii ki tecavüzcüye hiçbirimiz acımadık ama herşeye rağmen O bir anne,evladının mezarı olmasını ister haliyle.
Allahım evlatlarımızı hayırlı eylesin
ben kendimin temsiliyim
başkaları beni ilgilendirmiyor. yaptıgım yoruma alıntısız yorum yaparsan bende senden alıntı yaparım
bu kadar basit
Aynı şeyleri düşünüyorum Benim lafım ,çöpe atsın denilmesine idi.Vallaha ben o olayda da aynısını düşünüyorum. Şahsen oğlum evimde sevgilisini kesse ben etrafı temizleyip oğlumu saklayacağıma ihtimal veremiyorum.
Çok benzer bir örnek değil ama bombacı Seher Çağla Demir'in ailesi cenazesini kabul etmemiş, burada da alkışlanmıştı.
Onlar da ana baba, onların da içi yandı, onların da evladı öldü.
Şöyle söyleyeyim, hukuk bile bir noktaya kadar çocuğunuz suç işlediğinde yaptığınız yardımı yataklıktan saymıyor, içgüdüsel olarak çocuğunuzu koruyacağınızı ön kabul olarak ortaya koyuyor.
Burada da...
Bizim hukukumuza göre yakılma vs olmadığına göre, anne de kadavra olarak bağışlamayacaksa bu adam elbet bir yere gömülecek. Cenazeyi kabul etmeyenlerin bir diğer korkusu da güvenliği sağlayamazlar. O cenaze rahat bırakılmaz. Kimse de yetki alanında böyle bir sorun istemiyor haliyle.
Bence annenin yapacağı en mantıklı şey cenazeyi kabul etmeyip kimsesizler mezarlığına gömdürmekti, en azından sessiz sedasız gömülürdü.
lütfen kınamayın büyük konuşmayın.kadın ben hayırsız evlat yetiştireyim topluma salayım can yaksın diye doğurmadı bu çocuğu.itin öldürülmesini ben bütün arkadaşlarıma msj attım duyduğum an.ama bu kadın anne ya anne.kim ister evladının naaşı çöpe atılsın.yazık ben kadına üzüldüm.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Doğru düzgün yetiştireydin o zaman teyze. Yemini suyunu vermekle ana olunmuyor. Sen bir sapık, katil, cani çıkarıp saldın insan içine. Oğlun masum insanların canını yakarken nerdeydin? İyi oldu geberip gittiği. Dünya bir pislikten daha kurtuldu. Bütün ülkenin nefretini kazanacak, ve hatta mezarlıklardan bile reddedilecek bir evlat büyüttüğün için övünebilirsin.
İnsanlar istememekte haklı mezarlıklarında. Çöpe atılsa, leşini kemiren börtü böceğe bile acırım. O kadar acımazısım o şerefsize.
Amin.ayrıca özgecanın babasıda buradaki hemcinslerimden daha asil davranmış.daha olgun cevaplar vermiş.rabbim kızını cennet hatunu yapsın kendisinede şefaatçi yapsın
Ankara bombacısının ailesi kızlarının ölüsünü kabul etmemişti..
Bu cani hayvanda masum bir kızımızı acımadan katletti..
İşte 2 tane anne birisi istemezken birisi çöpemi atayım diyor.
Evet çöpe at,oraya layık bir çocuğun var çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?