• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Altın varak ve beyaz renklerde salon takımları

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
Kızlar evim için düşündüğüm mobilya bu tarz
Klasik seviyorum .Benim gibi klasik severlere örnek olsun
Beyaz mobilya kullananlar varsa dezavantajları varmı paylaşırsanız sevinirim....

beyaz çok asil ancak kirlenmesi çok daha kolay ve kiri açığa çıkarır

paylaşım için teşekkürler arkadaşım. yanlış hatırlamıyorsam floryada var bu tarz koltuk satan bir mobilyacı bunlara italyan mobilyası deniliyor ve bi salon takımı 50-60bin lira ama bedava verseler istemem bunları çok ağır sanki evde kraliyet ailesini ağırlıyormuşuz gibi her gün :) gerçi bu resimdekiler biraz daha spor. tabi herkesin zevki ayrı.

:)) vardır okadar pahalı olanları da ama :)
ben masko mobilyada bi kaç yere baktım
3 bin ile 10 tl arası gayet şık ve kaliteli bulunabiliyo
mesela 4. resimdeki koltuk takımı 6.500 tl

ya gösteriş için yada zengin dursun diye değil , hoşuma gidiyo klasik mobilya
beyaz ve altın sarısı yan yana bayılıyorum :) değişik bi ilgim var
zaten eski italyan elbiselerine bayılırım .şu titanıc deki gibi kabarık vs

hiç bellide olmaz eşim spor modern bişi alalım diye tutturursa hayyallerim ertelenir yine :))))))))

Son düzenleme:
erkekler genelde rahat ve üstünde oturup ayaklarını uzatıp tv izleyebilicekleri mobilyalar istiyor:) sen bunu salon için mi düşünüyosun daha doğrusu salon ve oturma odanı ayrı yapıp bunu misafire özel mi kullanmak istiyorsun? inşallah gönlündeki mobilyayı bulur ve alırsın :)

evet eşimde işte rahat olsun istiyo :) spor olsun diyo
ama ben bunu salon için istiyorum çok seviyorum klasik mobilyayı
evlenirken yapamadık malesef inşlh kendi evimize yaparız :)
oturma odamız ayrı olucak orayı spor yaparız diyorum
tabi odaların büyüklüğünede bağlı bu bakalım teslim olsun evimiz
zamanla olur herşey inşlh

Bu Çok aĞır yaaa...daha sade ve daha Şık okadar gÜzel modeller varkıı..hevesını kırmak ıstemem ama Şımdı bunlar daha revaÇta

evet ağır olduğunu biliyorum :) ama ben ağır istiyorum salonuma ve öyle seviyorum işte :)

Bence de çok ağır mobilyalar. Bu mobilyaları kaldırabilecek büyüklükte bir salon olması lazım en başta. Klasik 35-40m2 salonlar olmaz bu mobilyalar için.

tv sehpası ve vitrini almıyacağım
sadece masa , konsol ve koltuk takımı o yüzden sığar diye düşünüyorum :)
yakından gördüm öyle çok devasa büyüklükte değiller :)
öyle çok büyükleride var ama istediğin ölçüde yapabiliyolar

ben niye bilmiyorum göremiyorum resimleri ama bende seviyorum beyaz ve altın sarısını bende koltuklarımı değiştirirken beyaz&altın sarısı kombinasyonu almayı düşünşyorum tabi bir kaç yıl sonra anca:)))

sayfayı tenile belki açılır resimler
biz görebiliyoruz :)

Çok klasik tarz bunlar...

Benim tarzım değil.Ama sevip kullananlar da vardır elbette.

Eline sağlık paylaşım için..a.s.

ben beğen*im valla.güle üle kullan..artık herkesin evi aynı ol*u..bi köşe takım bilmem ne...
ağır mağır acayip şık takım..

Çok klasik tarz bunlar...

Benim tarzım değil.Ama sevip kullananlar da vardır elbette.

Eline sağlık paylaşım için..a.s.
teşekkürederim canım

ben beğen*im valla.güle üle kullan..artık herkesin evi aynı ol*u..bi köşe takım bilmem ne...
ağır mağır acayip şık takım..

aynen bende öyle düşünüyorum
klasiği çok beğenmekle birlikte artık herkesin evi beyaz yada krem spor deri koltuklar bir de tv ünitesi vs vs
eşimde aynen böyle istiyo ,asıl mesele onu ikna etmek
pek karışmaz evin eşyalarına ama ev kendi evimiz olunca karışabilir boshayallersmile

yani "bm nin yeni evi" diye bi topik görüp içinde krem deri koltuk ve ünite konmuş salon görürseniz şaşmayın :roflol::roflol::roflol:

bizde varaklı aldık bizim takım siyah gri varakları oymaları var harika bir takım gören bayılıyo valla misafir odası bende ağır olmalı otuma odam da köşe takımı olucak biri klasik biri spor olucak. ben önceden sevmezdim ama hep bu yaşta kalmıcaz allah ömür verirse yaşlanıcaz bunları da düşünmek lazım.

bizde varaklı aldık bizim takım siyah gri varakları oymaları var harika bir takım gören bayılıyo valla misafir odası bende ağır olmalı otuma odam da köşe takımı olucak biri klasik biri spor olucak. ben önceden sevmezdim ama hep bu yaşta kalmıcaz allah ömür verirse yaşlanıcaz bunları da düşünmek lazım.

bencede :)kaydirigubbakcemile5

Gösterişli oturaklı gerçekten...Hoş durur salonda ama
beyaz kolay kir gösterir..CADIARZU

evet beyaz çok kir gösteriyo
mecburen yıkanabilir minderler yapılıcak kumaşıda dayanıklı olmalı
yada heryeri deri olucak silmesi kolay olsun diye a.s

canım burdan bakınca tabi gençlere göre ağır durabiliyor ama en son resimdeki mobilyayı geçende gittiğim bir tanıdığımızın evinde gördüm söyledi nerden aldığını ama unuttum maskoda bir mağazaydı.gerçekten evde çok farklı duruyodu.çok güzeldi bayıldım perdeleri halı ve koltuğu aksesuarları çok güzel kombine etmişti.değiştirme imkanım olsaydı modern tarz sevmeme rağmen bu en sondaki mobilyayı düşünebilirdim.okadar güzeldi yani..

Ya ben sadece masa almaya karar verdim
eşyanın hizmetçisi olmıycam
sadece masa ve yukarıdaki gibi bi koltuk takımı
birde varak ayna
perde halı abajur felan tamamlar
bu kadarı da yeter :)
doldurmıycam salonumu

Back
X