Altın kizlar zayıflıyor

Günaydın ben çok kötü migren atağı geçirdim o yüzden diyet miyet yapamadim bulanti kusma zor duruyorum ayakta zaten yiyemedim bisey. Demir vitamini kullaniyorum o da metabolizma mi cok yavaşlattı cok kabizlik yaşıyorum böyle kilo veremeyecem galiba

Günaydın..migren bende de var seni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun.lipton un kayısılı slim çayı var. Onu günde bir fincan içsen acayip iyi geliyor bagirsaklara

Cok geçmiş olsun canm. Sen iyi ol oncelik sagligin sonra da devam edersin diyetine

Bugunlerde yogunum annemler bende diyete uymaya cakissamda kacamak oluyor malesef

@
Günaydınnnn. Benimde iştahım cok kapali ya niyeyse bilmiyorum. Sende az yemeye çalış kendini cok kisitlama ama cok da
Günaydın camm.cok yememeye çalışıyorum,biz normalde 5 yada 6 gibi aksam yemegi yeriz annemler aksam ezanindan sonra yiyorlar o saate normalde hic bisey yemem, sonrasında caydir, yanina ikramlik meyve derken yinede ucundan da olsa yeniliyor, sen nasil oldun migrenin gecti mi

Misafir olunca geliyor vallahi bir de şimdi dediğin gibi yaz mevsimi meyveler taze taze güzel güzel insan yiyor ya aman misafir varken de ye gide. Geçti çok şükür canım hafifledi yani tamamen başımın ağrısı geçmedi ilaçlara devam ediyorum demir'e falan da devam ediyorum da vitaminler korktuğum gibi iştahımı açmadı ya çok şükür

Yaz meyvelerinide cok severimiyi cook şükür istahin da acilmamis guzel

Slm kızlar bu aralar detokslara dadandım bende kısır döngü içindeyim 68 ler ve 70 arası gidip geliyorum.duraklama var kırmam lazım bir bardak ılık suya 2 yk elma sirkesi 1 tk tarçın ve bal içiyorum günde iki kez bakalım iyi gelecek mi

Selam canm,sana iyi gelirse belki bizde baslariz detoksa emziriyorum suan olmaz ilerleyen zamanlarda olabilir, bende de ayni yada benim tarti bozuk, bir daha 68 i girem3dim surekli 69 dayim ,cok da sevinmistim 68 oldum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…