Altın kizlar zayıflıyor

Bugun ku sabah kahvaltım unutmiyeyim diye ekliyorum
Yulaflı omlet,kk peynir,salatalik, domates,5 az tuzlu siyah zeytin,3 isirik kaşarlı tost

Selam kızlar ya giremedim yazamadım. Hiç fırsatım olmuyor. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Kahvaltı klasik yiyorum ama aralarda sarma poğaça meyve bisküvi falan yedim iki gündür. Tatil beni batırdı

Selam kızlar ya giremedim yazamadım. Hiç fırsatım olmuyor. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Kahvaltı klasik yiyorum ama aralarda sarma poğaça meyve bisküvi falan yedim iki gündür. Tatil beni batırdı
Selam canm bende bu hafta sonu aralarda cok atistirdim dikkat etmeye çalışıyorum ben tarhanadan vazgeçemiyorum yoksa bugunku menulerim guzel. Ogle sonrasi komsum kahveye geldi derken yine tarhana yedim malesef yinede gunu guzel biturdigime inanıyorum, olsun bundan sonrasina dikkat edelim her yeni gun bir firsat bizim icin kacirmayalim

Bu saaten sonra yemem inşallah yersem de bildirim yaparim ben menumu yazayim

Bugun ku sabah kahvaltım unutmiyeyim diye ekliyorum
Yulaflı omlet,kk peynir,salatalik, domates,5 az tuzlu siyah zeytin,3 isirik kaşarlı tost
Ogle sonrası,bolca tarhana 3 ceviz ve bir incir

4 gibi cig sarma yedim sararken

Aksam 6 bucuk

Bir kase yoğurt, 6 sarma
2 litre su yatanakadar 1 lite icmeyi düşünüyorum

Kahvaltı menumu ekleyeyim
1yk melemen, iki haşlanmış yumurta,kizim yemedi ben yedim bir dilim ekmek, kk peynir,5 siyah zeytin

Selam hanımlar ben artık kaçamakları bıraktım. Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin domates yedim.
Şimdi ton balıklı salata yiyeceğim. Akşama da balık düşünüyorum. Bol bol yüzüyorum spora sayarım bunu baya yoruluyorum.

Harikasın canm brn de tarhanaya ara verdim odem yapıyormus komsum dedi

Kahvaltı menumu ekleyeyim
1yk melemen, iki haşlanmış yumurta,kizim yemedi ben yedim bir dilim ekmek, kk peynir,5 siyah zeytin
Menunun kalan kısmı
Ogle sonrasi
Sade kahve, 3 parca tursu

Aksam yemegi 6 buxcuk

İki kase mercimek dogmeli semizotlu corba ismini bilmiyorum , 3yk yogurt ve bir tatlı kaşığı keten tohumu ,1yk makarna
,Suyum 2 buçuk litre
Yürüyüş 6 bin adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…