- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 35
günaydın:)Günaydın
Hayırlı sabahlar Allah acil şifalar versin inşallah.Hayırlı akşamlar,
Biz ailece hastalandık.malesef salgın varmış.ishal, kusma halsizlik vs. Çoluk çocuk serum iğne ilaç hastane perişan olduk. Allah sağlık versin gerisi boş.
Cok geçmiş olsun canım, nasıl oldunuz, once saglik canım rabbim şifa versinHayırlı akşamlar,
Biz ailece hastalandık.malesef salgın varmış.ishal, kusma halsizlik vs. Çoluk çocuk serum iğne ilaç hastane perişan olduk. Allah sağlık versin gerisi boş.
Amin canım sagolasin. Fena değiliz. Çocuklar iyi olamadı henüz. Gecem gündüzüm karıştı.Cok geçmiş olsun canım, nasıl oldunuz, once saglik canım rabbim şifa versin
Seb iyi olduysan cocuklarlada daha iyi ikgilenin inşallah iyi olurlar,Amin canım sagolasin. Fena değiliz. Çocuklar iyi olamadı henüz. Gecem gündüzüm karıştı.
Aynen öyle çok şükür ben iyiyim artık. Çocuklarda iyi olsaydı bende rahatlayacagim. Bir de tatile gidecektik yarın. Mecbur erteledikAh ya cocuklar hasta olunca inan annede cok üzülüyor, iyi olunca bi rahatlıyorsun
İnşallah iyi olurlar, tatilinizide rahat rahat yaparsiniz,Aynen öyle çok şükür ben iyiyim artık. Çocuklarda iyi olsaydı bende rahatlayacagim. Bir de tatile gidecektik yarın. Mecbur erteledik
Teşekkürler canım iyim cok şükür diyeyim ,kol dirsegimde aniden bir agri oldu birazda sisik var, anlamadım, hareket kısıtlıyor ,bugun koyden geldik, ben dikket etmeyw çalıştım, yaruna dikkat tamma mi, benim de oglumun dogumgunuydu, tatlidan birazcik yedim
Canm sen yinede yarin yada pazartesi tarti bilgisi ver