Eksilme var canm yinede inşallah bende pazartesi tam baslayayim bende de jacanajkar var ama asiriya kacmadigim halde eksilmiyorum, emzirmeyi biraktik bir ay olacak, biraz da onun etkisi var sanırımSelam canım sabah tartıldım 78.8
Kaçamaklar yapıyorum ya temizlik arasında dikkat edemedim. İşlerimi de baya bitirdim. Banyo kaldı.bir de mutfak dolap içlerinden az kaldı.insallah pazartesi den sonra hiç işim kalmayacak. Diyete odaklanacagim
Günaydın iyim cok şükür bende dikket etneye çalışıyorum cok azalma yok bende,bende aksam ciddi ciddi düşündüm artik yeter dikkat etmeliyimGünaydın arkadaşım nasılsın? Ben dün basladim akşam kabak detoksu yedim bugün tartı 78.7.
Birazdan kahvaltı yapacağım. Artık kaçamak yok
Senin adina cok sevindim eksilme baslamis, kendi adima konusayim kacamaklari azaltacagim inşallahSelam canım bugün diyetisyene gittim. Kilom 78 çok şükür vermeye başladım. Ama akşamları hep aç yattım bu hafta pazartesi hariç hiç kaçamak yapmadım
Kaldığımız yerden devam canım. İnşallah yaza fit girecegizBede bugun 68,9 çıktım birkacgundur yuksektim bugun iyiyim
İnşallah canm bugün menum guzeldi sadece yerfıstığı ni biraz cokca yedimKaldığımız yerden devam canım. İnşallah yaza fit girecegiz