Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım sabah tartıldım 78.8
Kaçamaklar yapıyorum ya temizlik arasında dikkat edemedim. İşlerimi de baya bitirdim. Banyo kaldı.bir de mutfak dolap içlerinden az kaldı.insallah pazartesi den sonra hiç işim kalmayacak. Diyete odaklanacagim

Eksilme var canm yinede inşallah bende pazartesi tam baslayayim bende de jacanajkar var ama asiriya kacmadigim halde eksilmiyorum, emzirmeyi biraktik bir ay olacak, biraz da onun etkisi var sanırım
Kolay gelsin sana bende biraz ev isi biraz dikis uğraşıyorum diyette esnek davraniyirum yoksa eksilirdim,
Pazartesi inşallah tam baslayalim

Kahvaltı mi yaptım
Çeyrek simit yarim dilim ekmek, 7 siyah zeytin,yesil sarimsak ,2 yk çökelek kavurma, 1yk melemen

Selam canım maşallah iyisin.
Ben bugün kızıma doğum günü partisi yaptım.yedim son kez artık yarından itibaren kaçamak yok inşallah

Günaydın arkadaşım nasılsın? Ben dün basladim akşam kabak detoksu yedim bugün tartı 78.7.
Birazdan kahvaltı yapacağım. Artık kaçamak yok

Selam canım bugün diyetisyene gittim. Kilom 78 çok şükür vermeye başladım. Ama akşamları hep aç yattım bu hafta pazartesi hariç hiç kaçamak yapmadım

Günaydın arkadaşım nasılsın? Ben dün basladim akşam kabak detoksu yedim bugün tartı 78.7.
Birazdan kahvaltı yapacağım. Artık kaçamak yok
Günaydın iyim cok şükür bende dikket etneye çalışıyorum cok azalma yok bende,bende aksam ciddi ciddi düşündüm artik yeter dikkat etmeliyim

Selam canım bugün diyetisyene gittim. Kilom 78 çok şükür vermeye başladım. Ama akşamları hep aç yattım bu hafta pazartesi hariç hiç kaçamak yapmadım
Senin adina cok sevindim eksilme baslamis, kendi adima konusayim kacamaklari azaltacagim inşallah

Selam bu hafta cok yogundum, cumada komsulari gune aldim, birkacgundurde midemde karnimda sisikinlik var halen gecemedi

Selam canım valla havalar ısınıyor günler yoğun geçiyor benim de. Dikkat etmeye çalışalım ben yarın tartilacagim. Ödem siskinlik bende de var. Hamur.isi yediğimde oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…