Altın kizlar zayıflıyor

Usutmusum burnum fiş fis afedersin cok rahatsiz ediyor bu durim beni bunaliyor gibiyim psikolojik,her burnum tikanmasinda akmasinda böyle oluyorum

İyim cok şükür ,sana da hayırlı ramazanlar ,burda bende ekmek yiyorum firindan sicak siacak alıyoruz, hele pidesi harika, yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum hic eksilmiyorum ama
Olsun canım eksilmesen de almadigin da iyi. Ramazanda dayanamıyor insan sıcacık pidelere

Çok sevindim çocuklarin okula başlamasına. Normale donmek gerekiyor en çok çocuklar etkileniyor

İnşallah kendi okullarina gidecekleri günler de gelecek. Geçecek bu günlerde ümit her zaman var. Yaralar sarılacak hep beraber.
Selam nasilsin bayadir giremiyordum. İnşallah canm. Bayramdan sonra 24 ne okullar acilacakmis marasa donecegiz bayram sonrası inşallah

Bende burda dikis kursuna basladim ,ulama uzerine bana iyi geldi, baya bir seyler yaptim gitmeden ogrenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…