Olsun canım eksilmesen de almadigin da iyi. Ramazanda dayanamıyor insan sıcacık pidelereİyim cok şükür ,sana da hayırlı ramazanlar ,burda bende ekmek yiyorum firindan sicak siacak alıyoruz, hele pidesi harika, yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum hic eksilmiyorum ama
Çok sevindim çocuklarin okula başlamasına. Normale donmek gerekiyor en çok çocuklar etkileniyorBizde annemlerin bos evi vardi okullar acilincaya kadar yerl3stik, marasta okullar bu sene avilmaz diyorlar bizim okulda kapali, gecen hafta kizlari buraya yazdirdik okul iyi geldi kuzularima, hele kucuk kizim cok mutlu isteyerek gidiyor,anne yaramazlik yapmadim ogretmenim kizmasin diye diyor kuzum benim sen akilli kizssin yaramaz degilsin dedim, öyle
Çok geçmiş olsun bu mevsimde illa oluyor. İlaç kullan bariUsutmusum burnum fiş fis afedersin cok rahatsiz ediyor bu durim beni bunaliyor gibiyim psikolojik,her burnum tikanmasinda akmasinda böyle oluyorum
Dun aksamdan ekmek almistik cok yiyemedimOlsun canım eksilmesen de almadigin da iyi. Ramazanda dayanamıyor insan sıcacık pidelere
Çok sevindim çocuklarin okula başlamasına. Normale donmek gerekiyor en çok çocuklar etkileniyor
Çok geçmiş olsun bu mevsimde illa oluyor. İlaç kullan bari
İnşallah kendi okullarina gidecekleri günler de gelecek. Geçecek bu günlerde ümit her zaman var. Yaralar sarılacak hep beraber.Teşekkürler canm, bi4 düzene ototturmaya çalışıyoruz ama illaki Maraş daki okullarini istiyorlar
Neyse dikkat et bakalım bu havalar da çabuk hasta ediyorTeşekkürler canm usutmusum bu ikinci usutmem sacimi islak islak havluyla sardim oyle uyuya kalmisim,hastaetti beni iyim cok şükür geçti
Selam nasilsin bayadir giremiyordum. İnşallah canm. Bayramdan sonra 24 ne okullar acilacakmis marasa donecegiz bayram sonrası inşallahİnşallah kendi okullarina gidecekleri günler de gelecek. Geçecek bu günlerde ümit her zaman var. Yaralar sarılacak hep beraber.
Teşekkürler canmNeyse dikkat et bakalım bu havalar da çabuk hasta ediyor
Yaa hadi inşallah hayırlısıyla evinize dönün canım çok sevindimSelam nasilsin bayadir giremiyordum. İnşallah canm. Bayramdan sonra 24 ne okullar acilacakmis marasa donecegiz bayram sonrası inşallah
Çok iyi olmuş bişeylerle uğraşmak hemde üretmek çok iyi geliyor insana.Bende burda dikis kursuna basladim ,ulama uzerine bana iyi geldi, baya bir seyler yaptim gitmeden ogrenmeye çalışıyorum
Teşekkürler canm inşallahYaa hadi inşallah hayırlısıyla evinize dönün canım çok sevindim
Bira ilgim vardi iyi geldi banaÇok iyi olmuş bişeylerle uğraşmak hemde üretmek çok iyi geliyor insana.
Cok şükür canm,Bende iyiyim çok şükür. Yaramazlık yok çocuklar baya yoruyor şükür bugunumuze