A selam canm hoşgeldin, bende de odem varmis bugun rgl oldum erken oldum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen kacamak oluyorSelam canım valla havalar ısınıyor günler yoğun geçiyor benim de. Dikkat etmeye çalışalım ben yarın tartilacagim. Ödem siskinlik bende de var. Hamur.isi yediğimde oluyor ya
Afiyet olsun canım bende dün regl oldum. Ödemler bi gitsin hafifleyelim ya. Yeşil çayımı türk kahvemi içtim. Bol su içeceğim bugünBiraz eksilmisim arkadaşım,bugunde limonlu su yaptim içiyorum
Sagol canm , bende kahvemi ictim yesil cayima baslayayimAfiyet olsun canım bende dün regl oldum. Ödemler bi gitsin hafifleyelim ya. Yeşil çayımı türk kahvemi içtim. Bol su içeceğim bugün
Günaydın canm, bundan sonrasina bakalim inşallah bende bolca fistik yedim kahve yani kuru, malesef of dayanamayip yiyorum,kendi nefsime hakim olmalıyım,dun kizimla yürüyüş yaotik yarim saatlik faydasini görürüz inşallahGünaydın canım
Bende iki gündür biraz abarttım ya. Kermes vardı orda yedim. Dün de doğum gününe gitmiştik. İki gündür saçmaladım. Artık yemeyecegim kendime çok kızdım
Kilosu biraz fazlaymış ya aman dikkat edin sonra hep öyle gidiyor. Hayatı boyunca kilo problemi yasamasin yavrum. Bende bugün baya iyiyim dikkat ediyorum. Dün yürüyüş yaptım baya.Benim kizin dun bacaklarinda dayrama oldugunu farkettim kirmizi kirmizi yeni yeni artik dikkat edelim,saglikli beslenecegiz dedim birgun durup birgun yürüyüş yapacagiz inşallah zayiflar saglikli sekilde, 9 yasinda boy uzun degil 42 kiloda
Sagol canm k3ndi de farkinda aslinda bakalim saglikli beslenirsen vercegiz diyorum yürüyüş e de vam edersek fatda girecegizKilosu biraz fazlaymış ya aman dikkat edin sonra hep öyle gidiyor. Hayatı boyunca kilo problemi yasamasin yavrum. Bende bugün baya iyiyim dikkat ediyorum. Dün yürüyüş yaptım baya.
Çok geçmis olsun canım. Allah beterinden saklasın. Korusun yavrularımızı. İnşallah iz kalmaz iyileşir hemen.Bugun ancak firsatim oldu buuk kiz bisikletten dusmus hastaneye gittik cok şükür birsey cikmadi kirik yok yuzunden baya yaralianmis inşallah iz kalmaz
Teşekkürler canm amin. inşallahÇok geçmis olsun canım. Allah beterinden saklasın. Korusun yavrularımızı. İnşallah iz kalmaz iyileşir hemen.
Onemli degil canm, gunu de guzel biturirsen cok iyi olur, bende de eksilme var odem de atmis olabilirim, kayinvalideye gittik haftasonu gayet dikkat ettim umarum bende de eksilme olur,Canım dün yazmayı unuttum. Kilom 78.4 malesef.
Bakalım bugün iyi başladım sabah
Yulafli peynirli omlet 5 zeytin domates salatalık