Altın kizlar zayıflıyor

Bende oglani emzirmeden ayirdim bayrama girerken ki hafta baslamistim ,simdi rahatim çok şükür

Dun 5 şiddettinde deprem oldu ben surekli sallaniyor hissindeyim bi unutur gibi olmustuk tekrardan basladi Allah'ım sen koru hepimizi

Bugünün kilosu 69,4
En son 68,3 tüm , oncelikle arayi kapatmam lazim sonra hedef 60 ondan sonra ki hedef 55 tabi ona kadar gidebilirswn , bir tane daha bebek düşünüyorum ama tam da emin degilim 🙈

Bugünün kilosu 69,4
En son 68,3 tüm , oncelikle arayi kapatmam lazim sonra hedef 60 ondan sonra ki hedef 55 tabi ona kadar gidebilirswn , bir tane daha bebek düşünüyorum ama tam da emin degilim 🙈
Yaaa kız hakkında hayırlısı olsun. Aman ben istemem artık 3 tane yeter çok zorlanıyorum.
Dün diyetisyene gittim kilo almışım 79.1 çıktım. Yeni listeye başladım.
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek şimdi yeşilçay içiyorum

Yaaa kız hakkında hayırlısı olsun. Aman ben istemem artık 3 tane yeter çok zorlanıyorum.
Dün diyetisyene gittim kilo almışım 79.1 çıktım. Yeni listeye başladım.
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek şimdi yeşilçay içiyorum
Sağol canım 😍 hayırlısı, bende aldim kiloyu hic dikkat edemez oldum. Esim bu pazartesi is basi yapacak o ise baslarsa biraz daha rahat edecegim o varken kahvaltı lar tam yapiliyor solu dolu haliyle fazla yiyorum

Selam canım hayırlı akşamlar
Ben büyük temizlige başladım. Baya yorgun oluyorum dolap içlerine falan girdim. Perşembe de temizliğe yardıma gelecek biri. Ona hazırlık yapıyorum pek giremedim

Selam canım hayırlı akşamlar
Ben büyük temizlige başladım. Baya yorgun oluyorum dolap içlerine falan girdim. Perşembe de temizliğe yardıma gelecek biri. Ona hazırlık yapıyorum pek giremedim
Aleyküm selam olsun onemli degil size bisey olmasinda , once kotu seyler geldi aklima bir sikinti mi var diye biraz evhamliyim ben malesef 🙈 cok yorar dip temizlik ,kolay gelsin sana😊

X