Selam canim ya geçen hafta falan hiç bişey yiyemedim. Yeni yeni bu hafta iştah yerine geldi. Çok abartmadan normal yiyorum sen ne yapıyorsunSelam canm diyet yapiyormusun
Bende dikkat etmeye çalışıyorum bir kilo kadar felan gitti sanirim ,altkomsumda varsa bir ara tartilirim, kayinvalidemin yanindaydim hemen karsisinda annemlerin bosevi vardi bende oraya gectim. Cocuklarla birarda rahat edilmiyor,kayinbabam surekli cocuklara karisiyordu yaramazliklarina dayanamiyordu arada kiziyordu benimde zoruma gidiyordu, covuktur oynar yaramaz okur demiyorlar, baska torunlarina cok iyi davraniyor bizimkikere baktim azarliyor felan kalmak istemedim, burda da rahatiz cocuklar daha ozgur oynuyorlarSelam canim ya geçen hafta falan hiç bişey yiyemedim. Yeni yeni bu hafta iştah yerine geldi. Çok abartmadan normal yiyorum sen ne yapıyorsun
Yaaa neyse canım boşver bulmuşsun ev. Zaten ev ev üstünde zor olur. Hele ki kayinvalideyle daha da zor olur. Hiç takma kafana.Bende dikkat etmeye çalışıyorum bir kilo kadar felan gitti sanirim ,altkomsumda varsa bir ara tartilirim, kayinvalidemin yanindaydim hemen karsisinda annemlerin bosevi vardi bende oraya gectim. Cocuklarla birarda rahat edilmiyor,kayinbabam surekli cocuklara karisiyordu yaramazliklarina dayanamiyordu arada kiziyordu benimde zoruma gidiyordu, covuktur oynar yaramaz okur demiyorlar, baska torunlarina cok iyi davraniyor bizimkikere baktim azarliyor felan kalmak istemedim, burda da rahatiz cocuklar daha ozgur oynuyorlar
İnşallah ya bende istiyorum devam etmek. Senin de durumlar karışık olunca ben beklemedeydim.Oruc borcum vardi cokca ona niyetlendim. Bir sure tutayim diyorum,sen de yediklerine dikkat ediyormussun. Devam edelim inşallah,
Sagol canm, ev ev ustunde olmuyor cidden ,rahatladik ,kizim bile anne ben burayi ok sevfim dedem orda bana cok karışıyor diyor kuzumYaaa neyse canım boşver bulmuşsun ev. Zaten ev ev üstünde zor olur. Hele ki kayinvalideyle daha da zor olur. Hiç takma kafana.
Hayat devam ediyor canm ,depreme de alisacagiz mecbur , onumuzdeki gunler ne olur bilemiyoruz, maras bombos hayalet sehir olmus bizim taraflar, hic birseyin tadi yok, birkacgun once marasa gidip geldik carsilarda enkazlar duruyor insanlar mahzun, Allah'ım yardim etsin. Bende denk geldikce kilo mu yazarim ablamdayim bugun tartılır bildirim uaparimİnşallah ya bende istiyorum devam etmek. Senin de durumlar karışık olunca ben beklemedeydim.
Oy kuzum benim. İnşallah hep rahat edersiniz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinSagol canm, ev ev ustunde olmuyor cidden ,rahatladik ,kizim bile anne ben burayi ok sevfim dedem orda bana cok karışıyor diyor kuzum
Hiç görmediğim şehirler harabe olmuş o kadar üzgünüm ki. Dediğin gibi hayat devam ediyor. İnşallah yaralariniz sarılır insanlar rutine döner. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.Hayat devam ediyor canm ,depreme de alisacagiz mecbur , onumuzdeki gunler ne olur bilemiyoruz, maras bombos hayalet sehir olmus bizim taraflar, hic birseyin tadi yok, birkacgun once marasa gidip geldik carsilarda enkazlar duruyor insanlar mahzun, Allah'ım yardim etsin. Bende denk geldikce kilo mu yazarim ablamdayim bugun tartılır bildirim uaparim
İyisin canım baya. Bende 76 lardayim. Kayınvalidemler umreye gidecekler ona hazırlık var. Bir kaç gündür bizdeler pek dikkat edemedimAblama gecmistim tartildim 67 geldi ama aclik ve susuzluk var ben yinede 67, 5 diyeyim
Amin canmOy kuzum benim. İnşallah hep rahat edersiniz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Sagol canm biraz dikkat etmeye calistim, bir aradayken sofrada cok yeniliyor, sen verirsin yavas yavas da olsaİyisin canım baya. Bende 76 lardayim. Kayınvalidemler umreye gidecekler ona hazırlık var. Bir kaç gündür bizdeler pek dikkat edemedim
İnşallah canım yine beraber veririzSagol canm biraz dikkat etmeye calistim, bir aradayken sofrada cok yeniliyor, sen verirsin yavas yavas da olsa
Aleyküm selam canım hayırlı ramazanlar. Valla saldım ramazan gireli pek dikkat etmiyorum. Sahur da hamur işi falan yedim hep.Selam B Beybipattis nasilsin, ramazan nasil geçiyor,diyet devam mi ben diyete tekrar baslamayi düşünüyorum
İyim cok şükür ,sana da hayırlı ramazanlar ,burda bende ekmek yiyorum firindan sicak siacak alıyoruz, hele pidesi harika, yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum hic eksilmiyorum amaAleyküm selam canım hayırlı ramazanlar. Valla saldım ramazan gireli pek dikkat etmiyorum. Sahur da hamur işi falan yedim hep.
Sen nasılsın nasıl gidiyor