Altın kizlar zayıflıyor

Selam canim ya geçen hafta falan hiç bişey yiyemedim. Yeni yeni bu hafta iştah yerine geldi. Çok abartmadan normal yiyorum sen ne yapıyorsun
Bende dikkat etmeye çalışıyorum bir kilo kadar felan gitti sanirim ,altkomsumda varsa bir ara tartilirim, kayinvalidemin yanindaydim hemen karsisinda annemlerin bosevi vardi bende oraya gectim. Cocuklarla birarda rahat edilmiyor,kayinbabam surekli cocuklara karisiyordu yaramazliklarina dayanamiyordu arada kiziyordu benimde zoruma gidiyordu, covuktur oynar yaramaz okur demiyorlar, baska torunlarina cok iyi davraniyor bizimkikere baktim azarliyor felan kalmak istemedim, burda da rahatiz cocuklar daha ozgur oynuyorlar

Oruc borcum vardi cokca ona niyetlendim. Bir sure tutayim diyorum,sen de yediklerine dikkat ediyormussun. Devam edelim inşallah,

Yaaa neyse canım boşver bulmuşsun ev. Zaten ev ev üstünde zor olur. Hele ki kayinvalideyle daha da zor olur. Hiç takma kafana.

Yaaa neyse canım boşver bulmuşsun ev. Zaten ev ev üstünde zor olur. Hele ki kayinvalideyle daha da zor olur. Hiç takma kafana.
Sagol canm, ev ev ustunde olmuyor cidden ,rahatladik ,kizim bile anne ben burayi ok sevfim dedem orda bana cok karışıyor diyor kuzum

İnşallah ya bende istiyorum devam etmek. Senin de durumlar karışık olunca ben beklemedeydim.
Hayat devam ediyor canm ,depreme de alisacagiz mecbur , onumuzdeki gunler ne olur bilemiyoruz, maras bombos hayalet sehir olmus bizim taraflar, hic birseyin tadi yok, birkacgun once marasa gidip geldik carsilarda enkazlar duruyor insanlar mahzun, Allah'ım yardim etsin. Bende denk geldikce kilo mu yazarim ablamdayim bugun tartılır bildirim uaparim

Ablama gecmistim tartildim 67 geldi ama aclik ve susuzluk var ben yinede 67, 5 diyeyim

Hiç görmediğim şehirler harabe olmuş o kadar üzgünüm ki. Dediğin gibi hayat devam ediyor. İnşallah yaralariniz sarılır insanlar rutine döner. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.

Aleyküm selam canım hayırlı ramazanlar. Valla saldım ramazan gireli pek dikkat etmiyorum. Sahur da hamur işi falan yedim hep.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
İyim cok şükür ,sana da hayırlı ramazanlar ,burda bende ekmek yiyorum firindan sicak siacak alıyoruz, hele pidesi harika, yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum hic eksilmiyorum ama

Son düzenleme:
Bizde annemlerin bos evi vardi okullar acilincaya kadar yerl3stik, marasta okullar bu sene avilmaz diyorlar bizim okulda kapali, gecen hafta kizlari buraya yazdirdik okul iyi geldi kuzularima, hele kucuk kizim cok mutlu isteyerek gidiyor,anne yaramazlik yapmadim ogretmenim kizmasin diye diyor kuzum benim sen akilli kizssin yaramaz degilsin dedim, öyle

Bugün eltimdeydik onun baya kilosu var diyetteymis bende biran diyet askim depresti daha dikkatli olacagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…