- 21 Eylül 2009
- 9.860
- 10.309
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.421
Ahshaaa kim kızdı neden kızdıbana niye kızdın,ben şimdi ararım onları hemen haber verirler sana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahshaaa kim kızdı neden kızdıbana niye kızdın,ben şimdi ararım onları hemen haber verirler sana
![]()
hahaha espri yapıyorum canım benim, hemen haber versinler markete gidecem diye çemkirmişsin ya, ondan dedimAhshaaa kim kızdı neden kızdıniçünnnnnn
Geç olmadan gideyim dedim dihahaha espri yapıyorum canım benim, hemen haber versinler markete gidecem diye çemkirmişsin ya, ondan dedim![]()
Eşim özellikle annesine çok düşkünçilek reçeli yapmıştım canım. çok reçel tüketilmiyor malesef sadece haftasonları kahvaltı yapabiliyoruz birlikte
turşuyuda bayramdan sonra düşünüyorum şu an çok pahalı kornişonlar
domates sosu bana daha lezzetli geliyor. yaparken zahmetli ama kışın çok büyük kolaylık.
soslarda çorbada özellikle fellah köftesinin sosunda kullanıyorum hala geçen yıldan 1 kavanozum var
eşinin başka kardeşi yokmu nden hepsini eşin gönderiyor?
ayrıca kurban farz değil parası yoksa kesmeyiversin.
sinir oluyorum böyle sömürgeci ailelere
Tebrik ediyorum arkadaşım seniAh kızlar ben kafayı yedim galiba
Ihtiyaç listesi yapmıştım markete uğradım hepsini şoktan alacaktım sonra kendi kendime dedim ki, ya patikli ya diğer markette daha kalitesi varsa ve daha uygunsa??
Öyle böyle 4 market gezdim örnek vereyim orkid platinıum şokta 8 adetli paket 3,75ti.
A 101 de 16 lısı aynı marka model 6,60 tı.
Bimde 10 lu paket 3,75
Tabiki bimden aldım.
A101 in peçetesini ve ıslak mendilini aldım.
Nereden baksam 10 tl kar etmişimdir![]()
süpperAh kızlar ben kafayı yedim galiba
Ihtiyaç listesi yapmıştım markete uğradım hepsini şoktan alacaktım sonra kendi kendime dedim ki, ya patikli ya diğer markette daha kalitesi varsa ve daha uygunsa??
Öyle böyle 4 market gezdim örnek vereyim orkid platinıum şokta 8 adetli paket 3,75ti.
Bimde 10 lu paket 3,75
Tabiki bimden aldım.
çıkmıştır bile, ellerine sağlık tatlım..durdukça güzelleşiyor bi de bu kek..hadi afiyet olsun
kaptancım sen gittikçe bana benzemeye başladın, ben de aynı böyleyim, bi de yazıyorum kağıda, a101 de şu fiyat bimde şu fiyat vs diye...eşim her gün bana iyice kafayı yedin artık sen diyorAh kızlar ben kafayı yedim galiba
Bimde 10 lu paket 3,75
Tabiki bimden aldım.
Canım inanki bir de fiyatlarını da ayrıca yazdım hatta marketteyken Bazı ürünlerin fotolarını bile çektim ayy noluyo banakaptancım sen gittikçe bana benzemeye başladın, ben de aynı böyleyim, bi de yazıyorum kağıda, a101 de şu fiyat bimde şu fiyat vs diye...eşim her gün bana iyice kafayı yedin artık sen diyor![]()
eşim aradı az önce, ayakkabı ve kot alınması gerekiyormuş hazırlan alayım seni dediçoook hastayım ben yatıyorum desem de (sırf almayalım, masraf olmasın diye) tabi ki inanmadı..gitti yine paracıklar, ben orkid fiyatı da yazsam, 50 market de gezsem ne faydaaaa
![]()
o duyguyu çok iyi bilirimeşim aradı az önce, ayakkabı ve kot alınması gerekiyormuş hazırlan alayım seni dediçoook hastayım ben yatıyorum desem de (sırf almayalım, masraf olmasın diye) tabi ki inanmadı..gitti yine paracıklar, ben orkid fiyatı da yazsam, 50 market de gezsem ne faydaaaa
![]()
hahahahaha, aynen o da öyle dedi, havuzda yüzerken hasta değildin dedi, tamam işte güneş çarptı galiba dedim ben deCanım inanki bir de fiyatlarını da ayrıca yazdım hatta marketteyken Bazı ürünlerin fotolarını bile çektim ayy noluyo bana
Ah o kate yokmu hep ondan ötürü
Hastayım yatıyorum mu dedin ve tabi inanmaz canım adam haklı tüm gün havuzda yüzerken iyiydin
Alınacaksa alınır canım üzülme ihtiyaçtır belki
vallahi yandı ciğerrrrr, giyindim bekliyorum, aradı azıcık gecikeceğim dedi, şimdi tek duam her yer kapanmış olsa bari gelene kadar ...o duyguyu çok iyi bilirim
yapacak bişey yok kolay gelsin:)
ay hadi olur mu olur he saat 19.30 zaten. ara bişey aldır marketten iyice geç kalsın:))vallahi yandı ciğerrrrr, giyindim bekliyorum, aradı azıcık gecikeceğim dedi, şimdi tek duam her yer kapanmış olsa bari gelene kadar ...
gecik önemli değil hayatım, işini bitir öyle gel dedim ( başka zaman olsa, ne gecikmesi hazırlandım bekliyorum gel çabuk diye çemkirirdim)
aman markete giderse o ayakkabı parasını bırakır gelir, benim koca market yasaklı en son şampuan olayımızdan sonraay hadi olur mu olur he saat 19.30 zaten. ara bişey aldır marketten iyice geç kalsın:))
hastaneden geliyorum
sabah tahlil için gittik oğlum hastaneyi birbirine kattı çok ağladı oyuncakla kandırdım 15 tl ona gitti
perşembe günü 10da giriyoruz ameliyata dualarınızı eksik etmeyin