Günaydın kızlarrrrr,
Herkes iyidir umarım, hepimize musmutlu, huzurlu, bol tasarruflu, az harcamalı bir gün dilerim...
Günlerdir hastane, doktor, kan tahlili vs derken nihayet sanırım net bi sonuca dün akşam varabildik..
Bu ay, son 1,5-2 yılda yaşadığım 5.gebelik maceramı da yaşayıp, en başta hüsrana uğramış bulunmaktayım..Bezdim artık yeminle, pes ettim, istemiyorum çocuk falan..herkes hamileliğini öğrenir mutlu olur, ben eyvah yine hamileyim bu sefer ne olacak derdine düşüyorum..Sonuç şudur 5.haftada gelişemeyen ve gelişimi duran gebelik kesesi..Tutundurmak için kullandığım tüm ilaçları bıraktım, şimdi doğal yolla reglin gelmesi bekleniyor, olmazsa söktürücü kullanacağım...Beceremiyoruz biz üremeyi ve türemeyi, ne yapalım sağlık olsun herkes üreyecek diye bir şey yok ya...Çok mücadele ettim ama artık bezdim.. Bu ay maddi anlamda göçmüş durumdayız, 2 günde bir test için 44 tl ödüyorum, profesör 350 tl alıyor..Sanırım değerin sıfırlandığını görmek için 1 aya yakın daha gün aşırı kan vermek durumunda kalacağım.. Eşim bir miktar avans çekmek durumunda bile kaldı... Bu ay vergi ödemem vs bir sürü extra masrafım ve ödemem de olacaktı, bakalım nasıl çıkacağız işin içinden..Neyse ki çok şükür, dış gebelik falan olup operasyon vs durumu görünmüyor şu anda..Sağlık olsun, para gider de gelir de.. Rabbim sağlık versin hepimize inşallah...
Bu arada şuraya iliştirmeden duramayacağım, çocuk isteyen sevgili dostlar, lütfen ertelemeyin, aman işim otursun, aman borç bitsin, aman kenara para atayım derken zaman geçiyor...o borç hiç bitmeyecek, o iş hiç oturmayacak ve de o kenarda biriken para hiç bir zaman tatmin etmeyecek... menopoza kadar yolu var derdim, öyle olmuyormuş o işler
Sabah sabah amma yazmışım :)
GÜZEL BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİNNNNN