- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.761
Birde benim aylık 75 lira ödediğim bir kredim var. Sizce ben önce onumu kapatmalıyım(1.600 kaldı) yoksa o böyle yormadan yavaş yavsş ödensin,ben paramı biriktireyim. Siz olsanız ne yapardınız.
karamelli_turta bende girmek istiyorum listeye bu arada. Benide ekleyebilirmisin. Yoksa ben daha çoook 100 ler kaybedicem. Lütfeenn:))
elecda eminim çok güleryüzlüsündür şuan :)) o zaman sana bir kahve ısmarlayayım
karamelli_turta grubumuzun kaptanı hangi masaj türünden ister acaba ısmarlayayım sana da kaptanım
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun. inşallah seneye gidersiniz.selam kızlar.. ben de iş yerinden yazıyorum size.. bu yıl eşimin başına gelen elektik kazası sebebiyle (kolu hala kötü ) tatil planları yapamadık.. iki yıllık evliyiz ilk defa gidecektik ama kısmet değilmiş. eşim hala gideriz diyor ama ben bu yıl artık heves etmiyorum.. hayırlısı olsun.. eşim iyi olsunda varsın bu yıl tatil olmasın:) ben de yavaştan kışın dondurucuya ne atılır diye araştırıyorum.. vişne ve siyah erik bulsam atacam da önce piyasa araştırmasına girmeliyim..
Şımar tabiki canım biz en iyilerine layığız kendimizi şımartalım :)) bu arada masaj tavsiyelerimiz uzmanımızCanimmm  şımartıyorsun beni teşekkür ederim
Sen hangisini önrrirsen o olsun tatlımm
Evet canım. 1 hafta tatile gittim ve döndümyıllık izinde miydin? kolay gelsin canım:)
bu vişneler pasta için mi? yıkayıp direkt mi atıyorsun?zelalke cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
ayiciklijelibom bende domates konservesi taze fasulye atcam .. vişne attım 10 poşet kadar
Nur akıyor yüzümden. Sade kahve süper olur. Hatta çok şahane filtre kahve yapan bi yer var. Orada da ben sana ısmarlayayım bir gün iki Ankaralı olarak buluşup içelim kahvemizielecda eminim çok güleryüzlüsündür şuan :)) o zaman sana bir kahve ısmarlayayım
karamelli_turta grubumuzun kaptanı hangi masaj türünden ister acaba ısmarlayayım sana da kaptanım
Bende 2 gün önce denk geldim. Sadece 1. Bölümü izledim. Yok artik yani dedimKızlar youtube de tesadüf eseri aşırı pintiler diye bi video izledim ben şok
Bende sizinle aynı durumdaydım. 1200 TL borcum vardi. Ama benimki kredi kartı borcuydu.Birde benim aylık 75 lira ödediğim bir kredim var. Sizce ben önce onumu kapatmalıyım(1.600 kaldı) yoksa o böyle yormadan yavaş yavsş ödensin,ben paramı biriktireyim. Siz olsanız ne yapardınız.
karamelli_turta bende girmek istiyorum listeye bu arada. Benide ekleyebilirmisin. Yoksa ben daha çoook 100 ler kaybedicem. Lütfeenn:))
Ay canımsın anlaştık :)Nur akıyor yüzümden. Sade kahve süper olur. Hatta çok şahane filtre kahve yapan bi yer var. Orada da ben sana ısmarlayayım bir gün iki Ankaralı olarak buluşup içelim kahvemizi
Yıkadım çöplerini ayıkladım poşetledim cnm .. pastaya da olur ama ben komposto yapıyorum geneldebu vişneler pasta için mi? yıkayıp direkt mi atıyorsun?
gebelik testini de bu şekilde görürsün inşallah cnm
pik yapmış canım, hayırlı olsun, bol bol ilişki